Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U nas chłopak miał być Jaś, jak kiedyś będe miała chłopca to właśnie Janka 🙂

Te imiona, to masakra, jeszcze KAŚKA jako klacz 🤪 🤪 🤪 powaliłaś mnie tym 😁

U mnie od pół godziny Panowie wnoszą sprzęty, ale wnoszą przez ogródek i mam cały czas okno otwarte.. i siedze w kurtce 😁 😁 😁

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
U nas chłopak miał być Jaś, jak kiedyś będe miała chłopca to właśnie Janka 🙂

Te imiona, to masakra, jeszcze KAŚKA jako klacz 🤪 🤪 🤪 powaliłaś mnie tym 😁

U mnie od pół godziny Panowie wnoszą sprzęty, ale wnoszą przez ogródek i mam cały czas okno otwarte.. i siedze w kurtce 😁 😁 😁

hehehe no coś w tym jest bo ja przy moim pierwszym też w kurtce siedziałam (bo on grudniowy) a okna wymieniałam, także coś w tym jest 🙂

• Mamusia
zmykam się ubrać i do sklepu po zakupki...na piechte(blisko to mogę iść gorzej z większymi zakupami, które mogłam sobie robić jak nikogo w domu nie było/na spokojnie).... 😠 😠
lodówkę już wyczyściłam i nie mam w czym buszować 😁 😁 więc do zobaczonka 😉

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
w tesco od 8.03 jest promocja 5 kg loveli za 39,99 🙂 no i te chusteczki pampers 6 opakowań za 26 zł 😜

to sobie na dzień kobiet zrobimy prezenty hihi 🙂

To jak nie zapomne tez jutro wejde odwiedze tesco 🙂

• Mamusia
no faktycznie kichowato masz bez tesco 🙂
ja właśnie wróciłam z biedry (bo to jedyny bliski sklep) i pochłaniam to co kupiłam 😁 😁 nie mieli twixów 😞 więc musiałam zadowolić się czekoladką malaga 🙂 hehe a taka faza na twixy mnie wzięła 😉

• Mamusia
Jeju Emi ale Ty pracuś, codziennie coś, to oklejasz, to dekorujesz, to sprzatasz, to shopping 🙂 Zuch kobita 😘 😘

Ja ogarniam majstrów, i się nie mogę doczekać kiedy skonczą 🙂 Chyba Wam tą szafe potem pokazę 🙂 Jest taka śliczna i kolorowa 🙂

Aguś ja wżeram takie małe wafelki w czekoladzie- pryncypałki - też z biedrony.. mniaaaaaaaam!

• Mamusia
Emi faktycznie zabiegana 🙂 ale ja tez wolę coś robić bo wtedy dzień szybciej leci 🙂 no i tez czekam na stolarza to będę miała co robić 😉
Maja wyjęłaś mi to z ust bo właśnie chciałam pisać żebyś pochwaliła się potem szafą 🙂

a tak z innej beczki, powiedzcie czym się smarujecie? tj. słyszałam że vichy na rozstępy jest dobry tylko że drogi więc może wy macie jakieś zdanie. ja się smaruję takim kremem dla kobiet w ciąży bo mi w aptece poleciła Palmers ale napiszcie co wy stosujecie i czy jesteście zadowolone. wiem że to też kwestia genów bo moja mama ma sporawe po nas dwóch ale smarowanko nie zaszkodzi i może się wywinę przed rozstępami 😉

• Mamusia
Co do smarowania. Ja mam Elancyl ( http://www.cefarm24.pl/11471,elancyl-krem-przeciw-rozstepom-dla-kobiet-w-ciazy-400-ml.html ), jest drogi, bo ok 100zł za 400ml, ale jest superowy.

Jest do brzuszka, cycolków, ud, wszystkiego. A ja mądra kupiłam oddzielnie na cycolki PerFecta Mama(DAX COSMETICS) i zauważyłam dwa małe rozstępy u dołu piersi.

Tragedii nie ma, ale cycole aż nie widomo ile nie urosły, a brzuch juz arbuzek i na brzuchu nic, bo tym Elancylem smaruje. I teraz piersi tez zaczęłam tym Elancylem.
Kończy mi się i zamawiam go na www.cefarm24.pl bo tam jest mnóstwo superpromocji, wysyłka powyżej 200zł gratis. Więc zbieram zamówienia z całej rodzinki i gites 🙂