Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kocik napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Kocik napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Maju potem koniecznie zrób fotkę jak bedzię już skończone 🙂
Trzeba dziewczyny teraz się ogarnąć bo przyjdzie kwiecień to na ogór trzeba wyleź 🙂
Swoją drogą kiedy zamierzacie w tym roku sadzić kwiaty typu peralgonie przd majówką czy po? Bo w zeszłym roku posadziłam przed i mi zmarzły 🤢

kto ma ogród ten wyskoczy 🙂 dobrze że ja mam duży balkon i duże donice to zawsze sobie taką imitację ogródka robię na wiosnę 😉
ale poczekam aż dłużej ciepło będzie. najczęściej cokolwiek robi się po "zimnej Zośce" to będzie połowa maja, ale znając mnie to pewnie szybciej zacznę bo nie wytrzymam 🙂

No własnie ja nie wiem co wsadzic do doniczek przed zimna Zoska??? Chyba jutro pujde do piątki po jakieś sztuczne chabazie 🙂, mój ogórd po zimie wygląda strasznie już się nie mogę doczekać kiedy zacznie kwitnąc wszystko i nabierze życia 🙂

do doniczek na początek dobre są bratki, zawsze wsadzam 🙂 tylko że nie pamiętam kiedy w zeszłym roku to robiłam 😉

O o nich nie pomyślałam 🙃

• Mamusia
midorada napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Midorada racja, śmiesznie to brzmi 🙂 niektóre zwroty lepiej, żeby zostały w oryginale 🙂

Jak jeszcze robiłam kartkówki, to mi laska napisała że FABRYKA to Max Faktor 🙂 hihih, w sumie blisko 😁 ale zawsze kupa śmiechu przy kartkówkach 🙂

Majka, z moja kumpela mamy cala mase takich cudakow typu Moja zona jest dla mnie bardzo droga - My wife is very expensive to me... 😁 😁 😁 Jak cos pamietasz to dawaj. Znajomi beda u nas w weekend to sie troche posmiejemy... 😆 😆 😆

hahahahahahah!
Ja ostatnio do ucznia:
Odmień czasownik TO BE, a on do mnie..
To be or not to be..

😎 😎 😎

Albo krótka odpowiedź w Present Simple..
Yes, I don't 😁

Muszę sobie poprzypominać..

Ale miałam taką sytuację, że myslałam, że sie posikam. Uczyłam dodatkow dzieciaki na wsi, takie małe 7-9 lat.
Podchodzi do mnie dziewczynka Iza Be.
I mówi:
" Zna Pani Pawła Kożyczkowskiego?" (przy tym uśmiech banan)
A ja: " Nie, nie znam"
Iza: " On Pani tez nie.." 😮 😮 😮
I wybiegła z klasy..

Jak ja żałowałam, że nikogo znajomego przy mnie nie było hahahahah

• Mamusia
Kocik napisał(a):
midorada napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Rany dziewczyny wiecie jaki mam syf w domu przez te remonty połapać sie nie można co gdzie jest 😮

Kochana, nic m nie mow o balaganie i szukaniu rzeczy. Ja wciaz mam czesc ubran w walizkach bo meble przyjezdzaja dopiero 4 kwietnia 🤪 🤪 (pomijajac fakt, ze mialy byc na koniec lutego) 🤢

Aga juz wczesniej wspominalam tu na naszym forum, ze jak mi facet zadzwonil, ze meble przyjada tak pozno to myslalam ze z krzesla spadne... 🤢 Bede jeszcze z nimi negocjowac cene i omowiac znizke bo to jest niedopuszczalne 😠 😠 A w takich negocjacjach jestem dobra wiec licze na dodatkowe 15% znizki, a jak nie, to do kierownika sklepu!!!! 😠 😠
też wiem coś o tym bo od dwóch tyg. cała zawartość segmentu młodego leży na podłodze....już patrzec na to nie mogę....ale u Ciebie to widzę że nieźle z terminem przeciągnęli

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
midorada napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Midorada racja, śmiesznie to brzmi 🙂 niektóre zwroty lepiej, żeby zostały w oryginale 🙂

Jak jeszcze robiłam kartkówki, to mi laska napisała że FABRYKA to Max Faktor 🙂 hihih, w sumie blisko 😁 ale zawsze kupa śmiechu przy kartkówkach 🙂

Majka, z moja kumpela mamy cala mase takich cudakow typu Moja zona jest dla mnie bardzo droga - My wife is very expensive to me... 😁 😁 😁 Jak cos pamietasz to dawaj. Znajomi beda u nas w weekend to sie troche posmiejemy... 😆 😆 😆

hahahahahahah!
Ja ostatnio do ucznia:
To be or not to be..

😎 😎 😎

Yes, I don't 😁

Ale miałam taką sytuację, że myslałam, że sie posikam. Uczyłam dodatkow dzieciaki na wsi, takie małe 7-9 lat.
I mówi:
I wybiegła z klasy..

hahahaha dobre dobre 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
midorada napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):

hahahahahahah!
Ja ostatnio do ucznia:
To be or not to be..

😎 😎 😎

Yes, I don't 😁

I mówi:
I wybiegła z klasy..

😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Dorota masz duże szanse bo jak ja ten sprzedany segment miałam zamówiony i mi się spóźnili i powiadomili mnie o tym spóźnieniu telefonicznie to wykłóciłam chyba ze 200 zniżki(nie pamiętam dokładnie kwoty bo było to 4 lata temu ale coś koło tego) więc próbuj

dobra idę ziemniaczki dla synusia wstawiać bo jeszcze bidulek w szkole siedzi to żeby miał cieplutkie jak wróci 😉

• Mamusia
Kocik napisał(a):
zjadłam całą czekoladę!!!! 😲 😲 😲 😲 a przecież ja czekolady nie lubię....ale w dupę mi pójdzie 😮 😮 😮 😮 😮 hehehe

W synka pojdzie... Preciez to on chcial a nie Ty (zawsze sobie tak to tlumacze 😁 😁 )

• Mamusia
midorada napisał(a):
Kocik napisał(a):
zjadłam całą czekoladę!!!! 😲 😲 😲 😲 a przecież ja czekolady nie lubię....ale w dupę mi pójdzie 😮 😮 😮 😮 😮 hehehe

W synka pojdzie... Preciez to on chcial a nie Ty (zawsze sobie tak to tlumacze 😁 😁 )

😁 😁 ja wtryniam dalej co popadnie jak odkurzacz 😁

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Dorota masz duże szanse bo jak ja ten sprzedany segment miałam zamówiony i mi się spóźnili i powiadomili mnie o tym spóźnieniu telefonicznie to wykłóciłam chyba ze 200 zniżki(nie pamiętam dokładnie kwoty bo było to 4 lata temu ale coś koło tego) więc próbuj

Bez dwoch zdan. Te meble do tanich nie nalezaly, tak wiec nie powinno byc problemu. Poza tym takie opoznienie swiadczy tylko o sklepie, a sklep powinien dbac o reputacje... A jak beda problemy, to wysle mojej kolezanki meza, bo ten to jest mega dobry w te klocki 😜 😜 😁 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
midorada napisał(a):
Kocik napisał(a):

😁 😁 ja wtryniam dalej co popadnie jak odkurzacz 😁

hahaha niezłe tłumaczenie tylko że Wy możecie wtryniać bez obaw 🙂 ja muszę trochę uważać bo będę jak mama słonica hihihi 🙂 🙂 🙂

Emi tez mnie na drzemkę bierze a jak pomyślę że zaraz z młodym nad lekcjami będe musiała zasiąść (raczej go gonić) to od razu senna jestem 🙂 🙂

Dorota walcz jak lwica hehe i się nie daj. powiedz że kobiet w ciąży nie wolno denerwować 😁

• Mamusia
Dostalam sie na zajecia przygotowawcze do opieki nad dzieckiem i lekcje przedporodowe (matko jak to sie na to mowi :huh 🙂 - huraaaaaa!!!! 😁 😁 A tak mnie starszyli, ze miejsc nie bedzie, a tu prosze 🙂 Juz widze mojego mezowskiego jak uczy sie ze mna oddychac... 😉 😜

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):

I mówi:
I wybiegła z klasy..

hahahahaha kwiczeeeee 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Kocik napisał(a):

ja też właśnie skończyłam 😁

a ja wróciłam ze sklepu i własnie otwieram milkę łaciatą!! hahahahaha aż mnie trzęsie na jej widok 😁 woła do mnie MAMO!! 😁

• Mamusia
z tatą prawie cały garnek carbonarry zjedliśmy 😁 jakie łakomczuchy ;o

Majka własnie widziałam ten krem na rozstępy ,może też sobie zamówie ;D ja używam na brzusio oliwkę a na cycuchy miałam próbki Musteli chociaż też zauważyłam cieniutkie kreseczki z boku biustu od spodu 😮 😮

• Mamusia
Hey, ja jestem mega niezadowolona po wizycie i na pewno wiecej nie pojde do tej kobiety.. jednak pozostaje przy wizytach tylko u mojego prywatnego...
Badanie zajelo jej 45 sekund doslownie!! Serce bije z dzieckiem wszystko w porzadku i to wsio..
Ani mi nie sprawdzila NT ani nic... no po prostu myslalam, ze padne... juz mnie korcilo, zeby jej powiedziec ze jestem polozna i zapytac, ale mnie tak wkula, ze stwerdzilam, ze szkoda moich nerwow!!!

Mlody 😉) ma 4,7 cm , wiec kawal chlopa z niego hahah!

Mi rozstepy wyszly dopiero w 34 tc 🙂 wiec radosc nie moze byc za wczesna 😉