Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehehe w końcu się udało 🙂 biurko już było a te dwa pozostałe zdjęcia zrobiłam pokazać co do kompletu dorobiliśmy 🙂

piesio słodki ale ja swojego mam już dość 😁 drażnią mnie jego włosy na podłodze i brudne ściany...uroki psa w mieszkaniu 😞

• Mamusia
Kocik napisał(a):
mam pytanko do tych ktore dodają tu zdjęcia, załadowałam i teraz wola o adres email, już ostatnio podawałam i jak podaje ten sam to mi mowi że ten już jest zajęty....więc jak to obejść?
bo nie chce mnie przepuścić do załadowanych zdjęć

ja dodaję przez http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-03/84149176/sam_0743.jpg.html i nie mam żadnych problemów,nie trzeba się rejestrować ani logować za każdym razem 🙂

• Mamusia
Kocik i udalo sie 😁

Emi chcesz moze szczeniaczka :P 🙃 🙃 😁

Wlasnie co do pieskow wczoraj nastepny piesek u moich rodzicow skonczyl pod kolami samochodu 😞 😞 szkoda mi go ale to bylo jeszcze glupie roczne szczenie do wszystkich sie lasil ale ja jakos za nim nie przepadalam za nachalny byl. Zostaly w domu dwa dorosle psy. (14letni i 4 letnia suczka) no i dwa szczeniaki co zdjecia dalam male maja 2 mies

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Kocik i udalo sie 😁

Emi chcesz moze szczeniaczka :P 🙃 🙃 😁

Wlasnie co do pieskow wczoraj nastepny piesek u moich rodzicow skonczyl pod kolami samochodu 😞 😞 szkoda mi go ale to bylo jeszcze glupie roczne szczenie do wszystkich sie lasil ale ja jakos za nim nie przepadalam za nachalny byl. Zostaly w domu dwa dorosle psy. (14letni i 4 letnia suczka) no i dwa szczeniaki co zdjecia dalam male maja 2 mies

Kasiu śliczny piesek, ale ja juz jednego mam, i na niego nie ma zbyt duzo czasu a co dopiero jak dzidzia bedzie 🙂

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/829/ss853267.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/9137/ss853267.jpg[/IMG][/URL]

Dziewczyny czestujcie sie dziele sie krowka 🙂

A wez idz niedobroto jedna!

😁 😁 😁

• Mamusia
hahaha ale sobie smaka robicie 🙂 i innym też 🙂
nad dodawaniem muszę jeszcze popracować bo takie małe te fotki wyszły i brzydko te meble na nich wyglądają 😁 może muszę większy rozm wstawić albo spróbuję na tym co Ania pisała

• Mamusia
Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czy Ty jestes niepoważna?
Tak nas tutaj czarować krówką? 😁 😁 😁
Bym osiem takich kawałków wtryniła, tak przepysznie wygląda! MNIAM!!!!

Kocik tez na początku miałam problemy z dodawaniem tych zdjęć, myślałam, że tylko ja jakiś czop, ale jesteśmy we dwie 😁 Mebelki czadzio, rozumiem, że juz załadowane?

Tysia, Emi Wy już macie wszystko dla Bąbli.. a ja mam może 1/50.. hahah mam kilka ciuszków, pokój pomalowany i szafa w pokoju 🙂

Ale jak wróce znad morza, zaczynam shoppingos 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czy Ty jestes niepoważna?
Tak nas tutaj czarować krówką? 😁 😁 😁
Bym osiem takich kawałków wtryniła, tak przepysznie wygląda! MNIAM!!!!

Kocik tez na początku miałam problemy z dodawaniem tych zdjęć, myślałam, że tylko ja jakiś czop, ale jesteśmy we dwie 😁 Mebelki czadzio, rozumiem, że juz załadowane?

Tysia, Emi Wy już macie wszystko dla Bąbli.. a ja mam może 1/50.. hahah mam kilka ciuszków, pokój pomalowany i szafa w pokoju 🙂

Ale jak wróce znad morza, zaczynam shoppingos 🙂

Maja 😁 zostaly jeszcze dwa kawalki i polowa rolady lodowej 🙂 hehe taki diabel na kuszenie sie dzis we mnie obudzil 😜 😜 😁 🤪 🤪

• Mamusia
hahaha no już będę ćwiczyła na innych zdjęciach coby was tymi nie zanudzać 😁
co do załadowania to jeszcze brakuje mi paru rzeczy do spakowania i chcę dziś podjechać do ikei po takie kosze materiałowe do szaf.
co do wyprawki to ja nawet pokoiku nie mam tkniętego, na razie odgruzowywanie było z rzeczy starszego 😉 także wszystko przed nami.
ale łóżeczko jedziemy dziś kupić bo koleżanka dała nam cynk że jej sprzedaje, od niej dostanę szafę i przewijak a wózek już jest 🙂 także gitarrrra 😉 musimy jedynie za tapetami pojeździć bo ja chce tapetę

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Katia a to jest krówka wg Waszego przepisu, czy taka co można w paczce kupić i zrobić?
Bo już się czaję 😁

Taka co mozna w paczce kupic 🙂 ja to poluje w sklepie na takiego krolewca ale nigdzie nie ma juz. Krowka z Delecty 🙂

• Mamusia
też bym taką krówkę zjadła chociaż dla mnie musi być dużo kremu bo ja na biszkopt nie za bardzo 😁 widziałam ,że są te gotowe krótki delecty ☺️

Aga musisz wybrać większą rozdzielczość zdjecia ja zawsze daje 600x800 czy jakoś tak ;p

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Katia a to jest krówka wg Waszego przepisu, czy taka co można w paczce kupić i zrobić?
Bo już się czaję 😁

Taka co mozna w paczce kupic 🙂 ja to poluje w sklepie na takiego krolewca ale nigdzie nie ma juz. Krowka z Delecty 🙂

Dzięki za info! Na pewno wykonam 🙂 hihi

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Aga to i tak masz więcej ode mnie 🙂
Ale ja mam listy gotowe i sobie obiecałam, że 31 marca ruszam do Trójmiasta na shopping 🙂 Chyba na cały weekend, bo w 1 dzień nie dam rady :P
Tam tyle sklepodżaków 😁

no jest gdzie jeździć 🙂 daj cynk to się na lody spikniemy 🙂

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Aga to i tak masz więcej ode mnie 🙂
Ale ja mam listy gotowe i sobie obiecałam, że 31 marca ruszam do Trójmiasta na shopping 🙂 Chyba na cały weekend, bo w 1 dzień nie dam rady :P
Tam tyle sklepodżaków 😁

no jest gdzie jeździć 🙂 daj cynk to się na lody spikniemy 🙂

🙂 🙂 🙂 🙂 koniecznie!!!

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
też bym taką krówkę zjadła chociaż dla mnie musi być dużo kremu bo ja na biszkopt nie za bardzo 😁 widziałam ,że są te gotowe krótki delecty ☺️

Aga musisz wybrać większą rozdzielczość zdjecia ja zawsze daje 600x800 czy jakoś tak ;p

no dzięki, pokombinuję z innymi fotkami 😉
ale mi apetytu narobiłyście...a ja nawet lodów nie mam....chyba po lekarzu skoczymy na jakiś deserek 😉