Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
sandroos napisał(a):
Wydaje mi sie, ze nie bedzie problemu robic....

no właśnie tak myśle, co by mu zależało robić mi problem.. a do poniedziałku nie chce czekać.. tak bym od razu jutro zwolnienie do pracy zaniosła i git malina.'

dziś magda gessler, oglądacie?

Maja ja tam gesslerke lubie ogladac 🙂

ja też, raz była u nas w kwidzynie.. troche siara Ci nasi ludzie z restauracji.. co gorsza restauracja padła.. bo właściciele mieli ją w dupie.. po co zawracali gesslerowej głowe..

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja jakos za nia nie przepadam...i nie ogladam,, chyba, ze ewidentnie nic nie ma...

Dziecie spi 🙂)

Kurde moj maz cos mendzi, jutro ma zebranie i mowi, ze jakies zle przeczucia.. az dzisiaj pojechal na myjnie, zeby auto wysprzatac, bo mowi, ze nie wie czy go jutr nie wywala... 😞( Mam nadzieje, ze to tylko przeczucia...

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Ja jakos za nia nie przepadam...i nie ogladam,, chyba, ze ewidentnie nic nie ma...

Dziecie spi 🙂)

Kurde moj maz cos mendzi, jutro ma zebranie i mowi, ze jakies zle przeczucia.. az dzisiaj pojechal na myjnie, zeby auto wysprzatac, bo mowi, ze nie wie czy go jutr nie wywala... 😞( Mam nadzieje, ze to tylko przeczucia...

A gdzie Mąż pracuje??

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Nio z tym czopem roznie 🙂 i kilka dni przed i zaraz przed 🙂 Mi wcale nie odpadl 🙂) dopiero juz na porodowie 🙂

Ale co sie bede wypowiadac, ja sie nie znam, co nie Tysia? 🙂

Sandra przekwalifikowac się musisz bo nie znasz się 😜 zmień zawód może co? 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
sandroos napisał(a):
Nio z tym czopem roznie 🙂 i kilka dni przed i zaraz przed 🙂 Mi wcale nie odpadl 🙂) dopiero juz na porodowie 🙂

Ale co sie bede wypowiadac, ja sie nie znam, co nie Tysia? 🙂

Sandra przekwalifikowac się musisz bo nie znasz się 😜 zmień zawód może co? 😁

No.. tylko mysle na kogo... 😉)) moze na spawacza 🙂

• Mamusia
Jakie tam 2,5tys.co najmniej 3tys.:P
Sandra ja proponuje przekwalifikowac sie na grabarza, swietna praca na powietrzu,koszty siłowni odpadają bo po całym dniu machania łopata dodatkowe areoby już są zbędne :P Mam kolegę który tak pracuje i sobie chwali, cisza spokój klienci nie marudzą tylko grzecznie czekają na swoją kolej a jak pogoda zimą dopisze to i ognisko się rozpali by można było kopać.

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Jakie tam 2,5tys.co najmniej 3tys.:P
Sandra ja proponuje przekwalifikowac sie na grabarza, swietna praca na powietrzu,koszty siłowni odpadają bo po całym dniu machania łopata dodatkowe areoby już są zbędne :P Mam kolegę który tak pracuje i sobie chwali, cisza spokój klienci nie marudzą tylko grzecznie czekają na swoją kolej a jak pogoda zimą dopisze to i ognisko się rozpali by można było kopać.

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 dobre

Ja juz poprasowalam na dwa razy sobie zrobilam bo bylismy w szkole rodzenia jak moj slodko z lalka niemowlaka wygladal 🙂 sluchal poloznej i wiem ze bede miala w nim wsparcie i pomoc po porodzie 🙂 Bedzie staral sie przy malej.

A wrzesniowek nie czytalam jutro poczytam

• Mamusia
Hej laski!

Bylam z mloda na spacerze az 3 godzinki dzisiaj i zero skurczy 🤪 🤪 🤪 🤪, fantastycznie sie czulam az mi sie wracac do domu nie chcialo ale corka juz glodna byla 😉

Szkoda tylko, ze tak mily dzien spierdolili mi za przeproszeniem, tesciowie i szwagierka. Tak mnie zdenerwowali wszyscy razem i kazdy osobno ze teraz mam skurcze jak ja pierdziele, w dodatku boli mnie glowa i rozryczalam sie z bezsilnosci. Mam czasem dosc tej rodziny, same pojeby.

Sandra na ktora wizyta jutro? Ja juz zielona jestem, przeciez nie pracujesz jako polozna tylko intendientka, nie? Po co zawod bedziesz zmieniac znowu 😁 😁 😁

• Mamusia
Czarna zebys wiedziala, ze ta rodzina doprowadza mnie do szewskiej pasji. Nie sposob si nie denerwowac, chociaz styaram sie z calej sily.

Sandra to gdzies mi umknelo, sorki, w takim razie mozesz zmienic zawod na grabarza 😁 😁 😁 😜 😜 Ja mam cos czuja ze bedziesz miala coreczke 🙂