Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra no właśnie mi też mówią że Tatiana to ...prostytutka... takie przynajmniej mają skojarzenia no i w skrócie Tania też kiepsko w PL brzmi - choć nadal mamy to imię i na razie żadnej alternatywy.
Mi się kojarzy z moją ciotka Tatianą - meeega mądra do tego fajną i przebojową ..

• Mamusia
Wyłaczyłam komp koło 17 wchodze teraz a tu 10 stron..

Murzynek upieczony, karpatka też 🙂

Sandra gratulejszyns w zwiazku z córą pod serduszkiem 🙂 Maja śliczne imię 🙂 WIolka dobrze wie 🙂

Czarna
bidulku, jeju nawet człowiek nie jest świadom, co może się w jego organizmie dziać, z jednej strony dobrze, że wiesz o tym tętniaku, bo tak wiadomo, że cesarka.. Silna babka z Ciebie, więc myśle, że po porodzie wszystko pójdzie ku dobremu 😘 😘 😘

WIolka moja sąsiadka ma córkę Nelę, jest taka śliczna jak jej imię 🙂 Zupełnie jak z Twoją Majunią 🙂

Kocik jak młody? Lepiej z jego samopoczuciem?

• Mamusia
Sandra nie no Nadia chyba najbardziej przyzwoite imię z tych wszystkich 😆 🙂 🙂
Tez w sumie mi sie źle nie kojarzy 🙂
No a tatiana hmmm chyba nie porwałabym się na takie imię 🤔

Maja ma fajne wybrane - Pola, kojarzy mi się ze zwariowaną Polą z "przepisu na życie" 🙂

• Mamusia
A pewnie ze samemu 🙂))
ale pogadac sobie mozemy 🙂)

Maja mi sie zawsze podobalo, ale ogolnie teaz tyle si ich rodzi.. a wolalabym unikatowe... LEa tez fajne, ale darek za cholere sie nie zgodzi 🙂

Kurde w poniedzialek musze powiedziec o ciazy w pracy, a pozniej tesciowej ... grrrrrr jakos mi sie nie usmiecha, bo zaraz wszyscy naokolo beda widziec;.. a poxniej wkolko jeden temat: a jak sie czujesz? a kiedy termin? itp. do szalu mnieto doprowadzac bedzie 😁DD

• Mamusia
sluchajcie bylam na pogotowiu z tym moim nosem i braklo mi slow jak pani doktor zadzwonila do swojej mamy ginekoloszki i pyta sie co moze ciezarnej dac na alergie w 33 tyg ciazy myslalam ze tam jebne..i sie okazalo ze moge pic tylko wapno bo ja mam ewidentną alergie...Sandra nic nie ma na alergie rzeczywiscie dla ciezarnych bo juz nie wierze takiej co do matki dzwoni i sie pyta...help 🤢

• Mamusia
Sinupret, ale to typowo na zatoki...

Wsyzstkie typu Allertrc, Zyrtec raczej przeciwwskazane...
Nie wiem jak z Claritina, ale tez bym nie ryzykowala, bo one nie byly podawane badaniim...

no i plukanie nosa sola fizjologiczna, badz woda morska.. i inhalache z olejkow.. chyba nic ponad to.. 😞

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Czarna jak wybieralam imię to zapomniałam o Poli z przepisu, nowa ramówka zaczęła się w marcu i tak oglądałam i się z meżem śmiejemy, że jak nasza Pola taka bedzie to będzie kupa śmiechu 🙂 hihi

aaa u nas sąsiadka ma syna Borysa i teraz Olafek w styczniu się urodził 🙂

U mnie na osiedlu sa 2 psy Borysy 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Czarna jak wybieralam imię to zapomniałam o Poli z przepisu, nowa ramówka zaczęła się w marcu i tak oglądałam i się z meżem śmiejemy, że jak nasza Pola taka bedzie to będzie kupa śmiechu 🙂 hihi

U mnie na osiedlu sa 2 psy Borysy 😁 😁 😁 😁

hahaha

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):

no jak taką Polę bedziecie mieli to będzie zapewne ciekawie 😁 😁 😁 😁