Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
bylam u internisty powiedzial ze nic mi nie moze przepisac ze wzgledu na ciaze tylko wapno rano i wieczorem ktore gówno daje 😞

jakbym widziała tego z apteki wtedy jak poszłam prosić o coś na gardło "nic pani nie sprzedam bo pani jest w ciązy" jebaka 😮

• Mamusia
Kocik zapraszam 🙂
to widzę,że nie tylko mnie dopadła alergia 🥴 miałam właśnie wieczorem o to zapytać 🙂 ale u mnie potrwa to jakieś 2-3 tygodnie i przejdzie,nie biorę leków bo i tak mi nie pomagały przed ciążą,więc teraz też pewnie nie pomogą,a już dość ostatnio we mnie napchali 🥴
W na wspólnej akcja 🙂
idę powoli spać bo mała mnie kopie tak mocno,że mi dół brzucha paraliżuje,a wzięłam wieczorną dawkę leków,więc zaraz będzie mną trzepać 🥴 kurczę,ona tak teraz mocno kopie,że skurczy aż dostaje po plecach 🥴 mam nadzieję,że się już nie odwróci pośladkami na koniec 🙂
no i dostałam smsa od kumpla z którym się kumplowałam w liceum,że pije moje zdrowie 😁 kurczę po szkole wyleciał do Irlandii,widziałam go w styczniu i postanowił wrócić,od marca jest w kraju,ale nie udało się nam spotkać,mamy ciągły kontakt ze sobą,wogóle się zżyliśmy jakoś 😉 fajnie mieć takiego kumpla 🙂 a wiecie jak miło jak się o mnie troszczy? przez telefon,ale jakie to fajne 🙂

• Mamusia
eh kurczę właśnie mi napisał,że chciałby mieć taką żonę jak ja i że takiej pewnie nie znajdzie,a że jest jedna kobieta na którą postanowił czekać tyle ile będzie trzeba ☺️ mam nadzieję,że zaczął po prostu wcześnie imprezę i gada głupoty ☺️

• Mamusia
Ania a ja nigdy nie mialam alergii objawila sie teraz w ciazy 😞juz mnie trzyma jakies 1,5 miesiaca ja nie daje rady z nosa leci jakbys kran odkrecila a jak sie klade to jakby ktos mi plasteliny napchal i kicham seriami w sumie z 200razy dziennie ...ile mozna przeciez cholera musi cos byc ide do alergologa i juz...

• Mamusia
Anett napisał(a):
Ania a ja nigdy nie mialam alergii objawila sie teraz w ciazy 😞juz mnie trzyma jakies 1,5 miesiaca ja nie daje rady z nosa leci jakbys kran odkrecila a jak sie klade to jakby ktos mi plasteliny napchal i kicham seriami w sumie z 200razy dziennie ...ile mozna przeciez cholera musi cos byc ide do alergologa i juz...

np ja to samo,z tym,że ja odkąd wyszłam ze szpitala i zcazęłam przebywać na świeżym powietrzu to stopniowo a dzisiaj jak miałam okna pootwierane cały dzień i byłam w sklepie to już poszło w zatoki-zatkało i koniec 🥴 ja nigdy nie miałam,wyszło u mnie w liceum czyli też nie jakoś bardzo dawno i utrzymuje się w tych samych okresach co wiosnę więc napewno to na jakieś pyłki 😮