Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
kozinka napisał(a):
czarna weź wyrwij mężastego w długi weekend i przyjedź do mnie 🙂 10km ode mnie jest turystyczna miejscowość z której pochodzę i tam jest jezioro,góry itd 🙂 no nie daj się prosić bo masz niedaleko 🙂

Kurde brzmi zachęcająco 😉 tylko ,że Mężasty zapisał się na wszystkie święta do pracy :/ 🥴 🤢 a co to za miejscowość ????

międzybrodzie bialskie 🙂

• Mamusia
ale te skurcze muszą się utrzymywać regularne przez jakiś czas 🙂 bo ja z moimi mam tak,że czasem nie mam przez kilka godzin a czasem mam kilka w ciągu minuty albo kilka w ciągu godziny,więc teoretycznie też mogłabym się zaliczać do porodu ale wiem,że wczas 🙂 a szkoda jechać od razu do szpitala,bo jak pojedziesz teraz i powiesz,że miałaś skurcze co kilka minut to prawdopodobnie majówkę spędzisz na oddziale,a może być tak,że skurcze się uspokoją 😉 więc poczekaj jeszcze,jak utrzymają się regularne to wtedy jedź 🙂
no i oczywiście daj znać co i jak 🙂
w razie czego to powodzenia i dla Tysi i dla reszty dziewczyn które zaczynają się powoli rozwiązywać 🙂 😘

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Tysia skurcze musza byc regularne i nie ma sensu za bardzo spieszyc sie do szpitala. Buziaki!

Ja mam od wczoraj bardzo spuchniete kostki a wcale nie lazilam ani nic, mam nadzieje, ze te krosty, skurcze bole i puchniecie nie wiaze sie z jakas choroba ciazowa 🥴

ja nie slyszalam o zadnej chorobie z takimi objawami

• Mamusia
Nie spieszy mi sie na pirodowke zobacze jak bedzie przez noc wszystko pod kontrola ale w takim upale wole jednak zacisze domowe niz szpitale krolestwo haha Aniu tak jak mowisz moje tez sa kilka razy w ciagu godziny potem spokij i znowu regularne nie sa wiec nawet sie nie pcham 😜

• Mamusia
Witam laseczki 🙂
Po dzisiejszym dniu padam na suty, Upał nieziemski, lekko spuchłam. Razem ze znajomymi wybraliśmy się dziś na leżakowanie na kocyku, ja oczywiście w cieniu bo na słońcu nie wysiedziałam.
Potem małe zakupy i kilku znajomych nas odwiedziło, niedawno poszli. Powiem wam że męczą mnie już takie "imprezy" najchętniej to gdyby takie spotkania trwały góra 1,5 no 2 godziny, bo potem jestem strasznie zmęczona i spać mi się chce.
Od jutra burze, mam nadzieje że troszkę orzeźwi się to powietrze.

Tysia nadawaj na bieżąco co i jak 🙂
Aneta oby się polepszyło i ból przeszedł-masaż by pomógł, niech córcia mamusi plecki wymasuje 🙂
Maja śliczne zdjęcia a brzusio rozmiarem jak mów, ale nie ma co się dziwić skoro mamy ten sam termin porodu 😁

Dobranoc 🙂

• Mamusia
Hej nocna pora,

Jestem strasznie zmeczona, ale nie moge spac 😞

Aneta dobrze, ze juz lepiej z plecami. To chyba jednak bylo od czestego siedzenia za kierownica... 🥴
Wiolka daj znc co z wysypka. Moze to jakas jednorazowka. Mnie tez dzis brzuch swedzi - obserwuje sie, ale niczego nie widze - ufff
Tysia i Vera trzymajcie sie dziewczyny. W tym tygodniu - 4go pelnia ksiezyca - wszystko moze sie zdarzyc 😉 😜
Emi naprawde wspolczuje chalasu. Ktos chyba nie pomyslal dajac zezwolenia na taka impreze... 🤢 😠
Majka fajny brzuszek. 🙂 Ja bym sie raczej nie martwila, gdybym tak bezbolesnie ciaze przechodzila 😁 Co do gosci - zgadzam sie w 100%. Na Wielkanoc byl tylko moj brat. Po 2 dniach bylam wykonczona. 🤢 🤢 Za 2 tyg. znow sie goscie szykuja 😮 😮 - musze dac rade... 🤨 🥴
Sandra szalejesz kobito!!! 😁 😁 😁 Tak sie spalic 😁 😁 😁 Oby to Malenkiej nie zaszkodzilo 🤔

Wracam do lozeczka. Moze uda mi sie zasnac. Brzuch mam twardy jak kamien i taki cieply jest 😮 😮 Dzis jak mi twardnial, to bolalo mnie podbrzusze. To chyba normalne - no nie? 😮 😲 Maly chyba byl glodny. Zjadlam jogurt i na razie jest cisza. Do rana laski. Oby nic Wam sie tej nocy nie przytrafilo... pa 😘

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂
nie do nadrobienia to wasze pisanie 🙂
czyżby zaczęło się już u niektórych rozpakowywanie 🙂 🙂 kurcze...teraz to po kolei każda będzie szła. Justyna czekamy na wieści 🙂 a co z Verą? czy dobrze zrozumiałam że też gotowa do rozładunku?
dziś powinnam być na bieżąco bo weekend był zdecydowanie grilowy i prawie cały na świeżym powietrzu, extra 😉

aaa muszę wam powiedzieć że u mnie nastąpiły dyskusje na temat imienia.....mój mężo wymyślił sobie Ksawery 😮 😮 😮tylko teraz nie wiem czy chce przez X czy K.....kurcze....ja chciałam Szymusia.....no ten Ksawery też mógłby w ostateczności być ale jakie zdrobnienie dla maluszka ? o matko...z tymi imionami 😮 😮 😮

słonecznego dzionka wszystkim życzę 🙂

• Mamusia
troszku się cofnęłam 😉
Vera, trzymaj się tam w tym szpitalu, współczuję takiego leżenia, też się tego boję, bo nie ma nic gorszego niż leżeć tam i czekać....
Maja, mnie też nic nie boli ani nie ciągnie, brzuch mi teraz dopiero od czasu do czasu stanie dęba, ale na to nie ma reguły, ja się dość namęczyłam te 4 pierwsze miechy siedząc większość czasu w wc i zwracając..... 🤢 🤢 🤢
mi jedynie teraz zaczyna dolegać puchnięcie, najbardziej ręce, obrączki już nie noszę, bo takie paróweczki mam wrażenie jakbym miała przyczepione 😁 😁 😁
współczuję takich gości....ja miałam ludzi na święta i jeszcze do tego byłam chora więc umęczyłam się jak nie wiem

teraz pewnie wszystkie odsypiacie 😉 zajrzę później, ja ze spaniem na całe szczęście nie mam jak na razie problemu, bardziej z obudzeniem się rano i z wygrzebaniem się 🙂 🙂