Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co ja tez jednak przemyslałam i nie jade do tego Wrocławia nie bede kusić losu, mężul chce odwiedzić ciotki i Ikee to pojedzie a ja chyba w tedy sie spakuje do szpitala, może ubiore tez juz łużeczko dla małego, jakoś mi dzień zleci 🙂

• Mamusia
Jak bylam z tymi krostami na brzuchu to sie pytalam lekarki co o tym sadzi i mowila ze to pewnie od trego bo inaczej mialabym obydwie kostki tak samoi spuchniete no i faktycznie tak z Maja mialam, 2 wielkie balony, poza tym pewnie bardziej naciskam na ta prawa noge. No nic trzeba przecierpiec. Szkoda, ze tu nie mam Apapu tylko Panadol a tez nie wiem czy mozna brac bo chyba nie zasne 😞 sorki ze tak truje z ta noga, juz sie zamykam.

Moje dziecko jeszcze nie spi, czysci swojego konia 😁

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Mi na szczescie na migreny pomagało spanie, a podbrzusze teraz co dopiero zaczęło bolec wiec jem nospe

ja mam ostre migreny poprzedzane aurami przedmigrenowymi 🤢 🤢 łeb pęka dosłownie 😞
a na podbrzusze własnie tez biorę no-spę 🙂 🙂

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Właśnie wyczytałam ,że około 35 tyg Dzidziuś większość czasu (aż do 60%) spędza smacznie śpiąc. 😁 😁 😁 chyba nie mój 😁 😁 😁 no chyba ze poczekam tydzień ( teraz kończe 34) i rzeczywiście się sprawdzi 🤪

U mnie sie nie sprawdziło, wydaje mi sie ze im blizej konca tym bardziej ruchliwy

• Mamusia
Mój dzisiaj naparza jak dzikusek 😁 😁 już była czkawka a nogi dzisiaj mam wypychane z każdej strony, trochę mi to podpada bo jednocześnie z prawej i lewej strony brzucha się wypycha i nie wiem czy czasem się nie przekręcił bokiem no chyba ,że robi szpagaty jakies 😁 😁 😁 albo z jednej wyciska rączkę a zdrugiej nóżkę 🙂