Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a mi nie bedzie brakowało za to nie moge sie doczekac jak mu wycaluje każdą jedną fałdkę i stopki i pupa taka delikatna 🤪 🤪pamietam jak corcia byla taka malusia i calowalam jej stopki to pozniej do 7go roku zycia wystawiala do całowania i mowiła całuj i wąchaj 🤪 ale mialam z niej ubaw 🤪

• Mamusia
Anett napisał(a):
a mi nie bedzie brakowało za to nie moge sie doczekac jak mu wycaluje każdą jedną fałdkę i stopki i pupa taka delikatna 🤪 🤪pamietam jak corcia byla taka malusia i calowalam jej stopki to pozniej do 7go roku zycia wystawiala do całowania i mowiła całuj i wąchaj 🤪 ale mialam z niej ubaw 🤪

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
mi też tego nie będzie brakowało bo bolesne to już jest a poza tym tak jak wam pisałam on chyba w ciągu dnia już w ogóle nie śpi i nie ma zamiaru spać 😁 😁 😁 a górki też są tylko też jak chce je uchwycić na fotce to znikają 🙂
a z całowaniem każdej części ciała to chyba normalne 🙂 każda mamcia to robi i każda nie może się już tego doczekać 🙂

• Mamusia
ja też w 2paku 🙂
z naszego auta niestety nic nie będzie 😞 trzeba go wykasować,bo jakiekolwiek naprawy przewyższą nam ceną to jakbyśmy kupili inne takie tyle,że całe i dobre,a wiele rzeczy w naszym wychodzi przy próbach naprawy 😞 a nie udało się nam sprowadzić z zagranicy takiego jak nasze z takimi samymi danymi technicznymi ewentualnie rozbitego,ale kasę przynajmniej odzyskaliśmy 🙂
kumpel w nocy takim samym jak nasze kulał się przez pół wsi 😮 brawura młodych kierowców-szpanerów jest poniżej normy 😞 😮 i po co?

• Mamusia
Mój tez tak sie wypina najwięcej wieczorem 😁 😁 😁 😁

Aniu szkoda z tym autem, ale nie martw sie napewno cos wykombinujecie 🙂

Ja zjadłam obiadzik i ide pakowac w koncu ta torbe do szpitala bo juz najwyzszy czas ale nie chce mi sie ze hej 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Kurde Ania, szkoda auta, myslałam, że się uda, ale wierze, że na pewno coś rozkminicie 🙂

Ja pożyczyłam od mamy gofrownice i bedą gofry dziśśśś z dżemem truskawkowym i brzoskwiniowym lub ze śnieżką i brzoskwiniami 🙂
ale mam chętkę 🙂

Idź ty niedobroto smaka narobiłaś!!! ciekawe czy by wyszły w tosterze???