Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzień dobry 🙂 co do forum to ja też jestem za tajnym zgromadzeniem 🙂
jeśli chodzi o tortach to żadna ze mnie zdolniacha zobaczymy co mi z tego wyjdzie potem sie pochwale 🙂

Kozinka snilaś mi sie dziś ze żeby urodzić musisz zjeść 3 kaszanki ale jak narazie zjadłaś 2 🙂

• Mamusia
Witam z rana.
Znowu sama w domu siedze moj pojechal do tesciow a ja planuje wlosy umyc i ruszyc na jakies zakupy musze sobie jakies adidasy kupic 🙂
Ale mialam dzis sen 🥴 🥴 snilo mi sie ze zaczelam rodzic i bylam w miescie rodzinnym i zaczelo sie u mnie krawienie a ja jeszcze sobie stanelam na pogaduchy z kolezanka i szlam hen hen daleko z mezem i ciotka do jakies kolezanki na impreze a tam tylko sie zapytalam czy moge wkladke dostac bo troche krwawie bo porod sie zaczal... 😮 😮 😮 No kurde co za glupi sen. Potem usiadlam do stolu i chyba zaczelam jesc nie pamietam co dalej...
Lece wlosy umyc i jakis make up zrobic 😁

• Mamusia
Cześć dziewczyny melduje że męzul wczoraj popołudniu dojechal w koncu do mnie (Nas) 🙂
a w nocy było gorącooo... 😁 😁 😁 i wiecie co myślałam że sie mnie przestraszy bo prawie 4 miesiace mnie nie widział a tu mówi że szczuplutka jestem myślał ze bd większa i że brzusio nie jest az taki wielki 😁 bardzo mnie tym pocieszył chociaz przytylam 15 kg juz ale praktycznie wszystko w brzuch i piersi mi weszlo 😁 wiec git 😁 wybieramy sie dzisiaj do Kina puki jeszcze nie urodzilam 😁 teraz bd zagladać tu żadziej ale jak bd sie cos dzialo dam Wam znać 😁
mam nadzieje ze do poniedzialku urodze juz bo brzuch nisko a jak Mała się wierci to az prąd mnie przeszywa nie wiem czy to czasem nie sa skurcze takie

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Giga super że męzul dotarł teraz możesz rodzic na spokojnie 🙂

tak tylko ze teraz mi sie uspokoilo wszystko hehe ale mam nadzieje ze do poniedzialku bd rozpakowanie 😁 to Niunia bd byczkiem 😁
Zapowiada się Śliczna pogoda u mnie 😁 zajrze do Was pozniej miłego dnia 😉

• Mamusia
Dzień doberek 🙂

Ja juz po śniadanku zabiera sie za ogarnianie chałupy 🙂

Emi
torcik super 😁
Kasia fajny sen 😁 najważniejsze ze w tym snie sobie pojadłaś 🤪
Mi tez śnił się poród ze jechałam odbierać moje dziecko ze szpitala, a potem mnie cięli - na odwrót wszystko 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hej Kobietki 🙂
my dzisiaj pospalismy ale juz sniadanko prawie gotowe i pozniej na grilla walimy..
postanowilam juz torbe zniesc do auta bo tak jezdzimy i jak cos by sie stalo to nawet nic bym nie miala przy sobie 🙂
Giga fajnie ze mężulek w domku 🙂
Emi tort całkiem sexi 😁 😁 😁 ciekawa jestem miny taty jak murzyńskie cycochy zobaczy 😁 😁 😁

• Mamusia
Giga myślę że to moze ze stresu były te symptomy porodowe ze mąż nie dojedzie 🙂
Ana super że sie dobrze czujesz
Anetka sliczny kącik dla Małego 🙂

My dzis też gril trzeba sie najesc bo juz niedługo 😁 😁 😁
Byłam w sklepie po chleb naszym takim przy domku, i Pani stwierdziła że brzuch mi opadł i żebym sie lepiej spakowała bo jej sie zdaje że jeszcze dzis moge pojechac 😁 😁 😁

A mi jakoś dziś taki wiecej śluzu zaczeło lecieć i nie wiem czemu kaczucha zaczęła swędziec i jak sie myłam to zauważyłam ze jest taka obrzeknięta i napuchnieta jakby 🤢

• Mamusia
Hej,

Emi tort rewelacyjny - jestem pewna, ze tata trupem padnie ze smiechu jak go zobaczy 🤪 😁 😁 😁
Anetka sliczne lozio czeka na Oskarka. 🙂 Moja torba tez juz przy drzwiach. Z fotelikiem w samochodzie od tygodnia juz jezdze 🙂 😆
Giga fajnie, ze mezulo wreszcie dojechal. Mam nadzieje, ze mimo wszystko dostal ochrzan - no chyba ze rzeczywiscie sobie na niego nie zasluzyl... 😉 Ale co sie nastresowalas to Twoje. 😠
Anaa imie dla coreczki sliczne. Ze tez wczesniej o nim nie slyszelismy... Najwazniejsze, ze Ty sie dobrze czujesz. Mleko pewnie sie pojawi - badz cierpliwa... 🙂
Katia i Czarna sny macie pojechane na maxa... 🤪 🤪 🤪 Mi dzis tez jakies glupoty sie snily, ale nic do smiechu - niestety 🤢 🤢 Ostatecznie to tylko sen... 😉

Mi dzis strasznie nogi spuchly 🥴 🥴 Kostek w ogole nie widac. Jeszcze nigdy nie mialam takich baniakow. 😮 😮 😮 A wczoraj z moja rodzinna dyskutowalysmy, ze opuchlizna to jakby w ogole mnie nie dotyczyla... Masakra!!! 😲 😲 😲

Wracam do zelazka i dechy. Gora prasowania mnie czeka... 🤢 🤢 🤢