Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No niby radośc jest ale trzeba miec oczy szeroko otwarte bo nie wiadomo co ten maly brzdąc może wymyslic...... 😉 przed chwilą znów sie dorwała do choinki i bombki zrywała i igły jadła... no to zasłonilam jej drzewko krzesłem to potrafiła juz pod krzesłem przejśc cwaniara jedna 🙃 🙃 🙃 ojjj ale mi ziółko rośnie 😁 a kiedyś by na nia choinka spadła bo tak ciągla za bombkę!!! Ile ona ma sily 😮 😁 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
No niby radośc jest ale trzeba miec oczy szeroko otwarte bo nie wiadomo co ten maly brzdąc może wymyslic...... 😉 przed chwilą znów sie dorwała do choinki i bombki zrywała i igły jadła... no to zasłonilam jej drzewko krzesłem to potrafiła juz pod krzesłem przejśc cwaniara jedna 🙃 🙃 🙃 ojjj ale mi ziółko rośnie 😁 a kiedyś by na nia choinka spadła bo tak ciągla za bombkę!!! Ile ona ma sily 😮 😁 😁

moja za to wchodzi pod choinkę albo do żłobka w kościele też weszła i się położyła w dużej szopce 😁 a potem taka cała z siana leciała przez cały kościół ciągnąc za sobą to siano poprzyczepiane też do butów 😁 😁

Wiecie co miałam dziś robic grochową i zapomniałam na smierc żebym namoczyła przez noc groch 😠 😠 😠 i nici z grochówki 🥴 🥴

Kurcze u nam spadł snieg przez noc i pasuje wyjsc na spacer jakiś a mi się tak nie chce 😲 ehhh chyba poczekam jak tatuś wstanie to pójdzie z Małą 🙃

• Mamusia
hej dziewczyny,

Kozinka super fotka coreczki, kapelusz tez szalowy 😁 😁 Kupilam sobie taki podobny przed laty na wakacjach -rozowy w kwiaty 😁 Dzieciaki sa takie spontaniczne. Mam nadzieje, ze ja ksiadz w kosciele nie skarcil za to bieganie. Dla mnie to najfajniejsze momentyw kosciele jak dzici robia takie rzeczy. Sa wtedy naturalne, taki nieokielznane - uwielbiam to. 🙂

Katia widze, ze apetyt Ci dokazuje. Ale w sumie masz racje - to strasznie niezdrowe, to na co masz chec... 🤪 Uwazaj kochana bo Ci w boczki pojdzie 😉 😉

• Mamusia
midorada napisał(a):
hej dziewczyny,

Kozinka super fotka coreczki, kapelusz tez szalowy 😁 😁 Kupilam sobie taki podobny przed laty na wakacjach -rozowy w kwiaty 😁 Dzieciaki sa takie spontaniczne. Mam nadzieje, ze ja ksiadz w kosciele nie skarcil za to bieganie. Dla mnie to najfajniejsze momentyw kosciele jak dzici robia takie rzeczy. Sa wtedy naturalne, taki nieokielznane - uwielbiam to. 🙂

Katia widze, ze apetyt Ci dokazuje. Ale w sumie masz racje - to strasznie niezdrowe, to na co masz chec... 🤪 Uwazaj kochana bo Ci w boczki pojdzie 😉 😉

Wiem wiem ale nie dalam rady na widok innego jedzenia mnie mdlilo tylko po glowie ta zupka chodzila 🤢 🤢

• Mamusia
Czuję malutkie "bąbelki" pod pępkiem i to na bank nie są gazy, czyli moja dzidzia jest mega ruchliwa 😁 Wprawdzie te ruch są bardzo delikatne, i msze siedzieć spokojnie by coś poczuć ale to co czuje to na pewno są ruchy, tego nie da się pomylić z niczym innym 😁

Zjadłabym rosół z dużą ilością marchewki, hym to już wiadomo co na obiad 🙂
Wczoraj w nocy miałam wielka ochotę na frytki, a dziś rano na sama myśl o nich mnie mdli-dziwnie dziwne to 🤢

Kozinka cudowna jest twoja córeczka 🙂

Ja mam fioła na punkcie mojej chrześnicy 🙂

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Czuję malutkie \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"bąbelki\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" pod pępkiem i to na bank nie są gazy, czyli moja dzidzia jest mega ruchliwa 😁 Wprawdzie te ruch są bardzo delikatne, i msze siedzieć spokojnie by coś poczuć ale to co czuje to na pewno są ruchy, tego nie da się pomylić z niczym innym 😁

Jak masz babelki, to na 100% sa ruchy dziecka 🙂 Ja pierwsze ruchy poczulam dokladnie w tym samym czasie. 😆

• Mamusia
midorada napisał(a):
Nenia napisał(a):
Czuję malutkie \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"bąbelki\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" pod pępkiem i to na bank nie są gazy, czyli moja dzidzia jest mega ruchliwa 😁 Wprawdzie te ruch są bardzo delikatne, i msze siedzieć spokojnie by coś poczuć ale to co czuje to na pewno są ruchy, tego nie da się pomylić z niczym innym 😁

Jak masz babelki, to na 100% sa ruchy dziecka 🙂 Ja pierwsze ruchy poczulam dokladnie w tym samym czasie. 😆

ja również w tym samym czasie 😁

• Mamusia
dzięki dziewczyny 😘 🙂 a charakterek niestety ma chyba po mamusi ☺️ ☺️
nenia widzę,że chrześnica to też słodka blondyneczka 🙂 moja ma takie piórka do ramion,za uszami dłuższe kosmyki a z tyłu głowy krótsze i w dodatku się jej kręcą,więc wygląda jak chłopczyk 😉
mnie moje maleństwo już nie "bąbelkuje" tylko już trochę mocniej 😁 zapomniałam już jak to jest...ciekawe co będzie jak dzidzia będzie duża i będzie się odwracać po brzuszku i kopać po żebrach i pęcherzu 😁ale do tego jeszcze trochę 😜 u mnie potem kształt brzucha zależał od ułożenia dziecka a kuzynka siedząca z drugiej strony kuchni patrzyła na mój brzuch i na (delikatny) ruch dziecka mówiła-cholera ale to widać 😁