Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzień dobry 😘 No ja też zaocznie ale tylko do lutego, obrona i na tym mam zamiar zakończyc i na magisterkę już chyba nie pójdę bo z dwójką maluchów już bym rady nie dała 🙂 Ja dzis samopoczucie ok w porównaniu do wczoraj, mam nadzieję że mdłości nie wrócą już 🥴 A Ty jak się dziś czujesz??

• Mamusia
mecza mnie mdlosci i placy bola 🙂 chodze caly czas zmeczona i senna poszlabym na jakis spacer albo cos zeby sie "obudzic" ale deszcz pada i nie ma jak wiec trzeba siedziec w domu i sie meczyc niestety 😞 Noo ale... jeszcze tylko lekko ponad 7 miesiecy i bedzie spokoj przynajmniej z tym 😜

kruszynka1821 napisał(a):
mecza mnie mdlosci i placy bola 🙂 chodze caly czas zmeczona i senna poszlabym na jakis spacer albo cos zeby sie "obudzic" ale deszcz pada i nie ma jak wiec trzeba siedziec w domu i sie meczyc niestety 😞 Noo ale... jeszcze tylko lekko ponad 7 miesiecy i bedzie spokoj przynajmniej z tym 😜

Ojjjj zobaczysz jaka końcówka bedzie męcząca 🙂 Ja już raz to przeszłam więc teraz tak bardzo nie marudzę bo wiem że później bedzie tylko gorzej 🙂 No a zmęczona to ja jestem okrutnie, jakbym cały dzień w kamieniołomie pracowała a to dopiero początek dnia 😜
U nas słoneczko pięknie świeci ale zimno strasznie i chyba z Małą dziś na spacer znów nie wyjdę 😠

A ja lece coś tam na obiad ponastawiac tylko nie wiem jak z pokoju wyjśc żeby mnie córa nie zobaczyła bo siedzi teraz spokojnie w wózku i gaworzy a jak mnie zobaczy to bedzie ryk 😁 Chyba muszę na czworaka wymaszerowac 😁

• Mamusia
hehe 😁 to daj znac jak Ci poszlo to maszerowanie na czworaka 😜 ja mam jeszcze troszke czasu do obiadu bo moj mezczyzna bedzie dopiero o 15 w domu 🙂

ha ha ja to samo,obiad dopiero na 15 a na dzisiaj planuję kwaśnicę ze skwarkami chociaż te skwarki to już czuje na żołądku bo na samą myśl o jakimkolwiek mięsie jest mi niedobrze ☺️

• Mamusia
niunia99 to gdzie Ty mieszkasz ze u ciebie sloneczko swieci?? 😮 u mnie juz ze 2 tyg deczsz caly czas pada a slonca jak nie bylo tak nie ma i sie nie zpowiada 😞 ehh.. 🙂 normalnie zazdroszcze Ci!! 😜 dała bys troche tego sloneczka w moje strony 😜

jakieś 100km ode mnie,ale u mnie szaro buro i słońca brak 😠

• Mamusia
ehh 😜 mi na sama mysl o skwarkach jest juz nie dobrze 😞 i w sumie odrzucilo mnie juz od slodyczy i od kawy za to ogorki kiszone kapuste kiszona i takie rozne rzeczy moge jest bez przerwy:P Czy to normalne?? 😮

w pierwszej ciąży na początku było kwaśne,potem słodkie i urodziłam Klaudię 😁
teraz słodkie też zjem ale kwaśne musi być...np na śniadanie kanapki z miodem a zaraz potem kwaśne jabłka albo grapefriuty no i oczywiście kwaśne żelki 🤪 na obiad musi być albo ogórkowa albo kwaśnica,żadnego mięsa. kwaśne przeważa w tym co jem,zobaczymy co z tego wyniknie 😜

• Mamusia
kozinka napisał(a):
ehh 😜 mi na sama mysl o skwarkach jest juz nie dobrze 😞 i w sumie odrzucilo mnie juz od slodyczy i od kawy za to ogorki kiszone kapuste kiszona i takie rozne rzeczy moge jest bez przerwy:P Czy to normalne?? 😮

teraz słodkie też zjem ale kwaśne musi być...np na śniadanie kanapki z miodem a zaraz potem kwaśne jabłka albo grapefriuty no i oczywiście kwaśne żelki 🤪 na obiad musi być albo ogórkowa albo kwaśnica,żadnego mięsa. kwaśne przeważa w tym co jem,zobaczymy co z tego wyniknie 😜

A mówia ze od kwasnego bedzie chłopczyk 😜 a tu niespodzianka i jest dziewczynka 😁

kozinka napisał(a):
niunia99 to gdzie Ty mieszkasz ze u ciebie sloneczko swieci?? 😮 u mnie juz ze 2 tyg deczsz caly czas pada a slonca jak nie bylo tak nie ma i sie nie zpowiada 😞 ehh.. 🙂 normalnie zazdroszcze Ci!! 😜 dała bys troche tego sloneczka w moje strony 😜

jakieś 100km ode mnie,ale u mnie szaro buro i słońca brak 😠

Okolice krakowa 🙂 i słoneczko pięknie świeci, jakbym umiała czarowac to bym Wam trochę tego słońca podzieliła no ale się nie da 🙂
A czworaki nawet wyszły bo mnie nie zauważyła tak że zdążyłam ziemniaki oskrobac. U mnie dziś jarzynowa i pierogi z kapustą i mięsem ale to dopiero jak mama z pracy wróci bo mnie też zapach mięsa odrzuca 🤢

Pewnie że tak 🙂

• Mamusia
kozinka napisał(a):

A mówia ze od kwasnego bedzie chłopczyk 😜 a tu niespodzianka i jest dziewczynka 😁

no to się nie zawsze sprawdza,a jadłam kwaśne tylko na początku przez krótki czas,widocznie brakowało mi witaminy c