Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kozinka napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
kozinka napisał(a):
Kasiu a mi chodzi o to,że jeśli kopniaki Cię nie bolą kiedy je czujesz to kiedy śpisz to napewno też nie bolą 😁

wiem ale juz mniejsza z tym :P
Wlasnie kawke pije kto dolaczy?

ja już piłam,teraz obiadek robię,znaczy się rosołek się gotuje,bo ja od rana w niedzielę odkąd wstanę to gotuję 🙂 i albo ugotuję na 10 i jedziemy na kawę do mamy i obiad jak się wróci to tylko kotlety usmażyć i ziemniaki postawić albo robię na koło 12 i wtedy jemy i wychodzimy gdzieś i nas nie ma do wieczora 🙂

My dzis w domu siedzimy a na obiad mam kurczaczka i resztki pizzy od wczoraj.Dzis nam sie nie chce gotowac a Obiad tez przewaznie na 12 mamy 🙂 a mnie cos po tej kawie kreci w zoladku 🥴 🥴

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam się i ja 🙂 ja tez w trakcie przygotowań do obiadku, dziś kluski ślaskie - ktoraś tu kiedys mi smaka zrobiła więc dziś mam czas to robie 😜 😉

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Sylwia gratulacje 😁
Ja od 10 na nogach na 14 do rodziców na obiadek a później powrót do domu bo mój ma się uczyć bo w środę ma obronę i chce bym z nim pojechała, więc czeka mnie kolejna wycieczka, ale już mam plan by w drodze powrotnej do IKEA zajechać 🙂

U mnie w nocy popadał śnieg i jest przyjemnie biało i mroźnie 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
dzien dobry 🙂a ja poszlam spac o 4.00 bo mam pieska chorego wymiotowal krwią i tez krwią sie załatwiał zaraz jade do lekarza z nim 😞przerąbany weekand 😞

moja suczka którą kiedyś miałam nagle zachorowała tak jak opisujesz i było z nią to samo co z Twoiją,przypadków i chorób jest wiele,moja akurat z podwórka zaraziła się jakimiś robakami i one doprowadziły do tego,że pies o mało mi nie zdychał,bo przechodziła to ostro,ale leki brane przez jakiś czas pomogly i było wszytko ok 🙂

kozinka napisał(a):
a ja miałam mieć zajebistą niedzielę w przeddzień rocznicy ślubu,ładne ubranko,fryzura,makijaż i w ten sposób siedzę sobie i ryczę sama w domu i niedzielę mam całą w dupie,tak jak jutrzejszą rocznicę 😞 😞 😞

Kozinka co się stało??? Nie smutaj się ja też siedzę sama dziś bo mężuś w robocie 😠 no ale cóż poradzisz, ktoś musi utrzymac rodzinkę 😜 pewnie byśmy sobie posiedzieli na spokojnie a tak to muszę siedziec sama, Pati poszła spac więc ij ja się chyba zdrzemnę

• Mamusia
Aneta mam nadzieję że piesek szybko wróci do zdrowia 🙂

Kozinka nie przejmuj się, mój mnie wczoraj wkurzył a dziś grzeczniutki jak nigdy bo wie że wczoraj zapajacował 🙂

Teściowa dziś przywiozła chrust od babci Mili i teraz leżę i się nim objadam mniam 🙂

• Mamusia
Coś dla pracujących mam- http://dniwolne.pl/dni-wolne-2012
w tym roku tłusty czwartek wypada 16 lutego, mam w planie samodzielnie zrobić pączki, za chrust się nie zabieram bo w rodzinie mistrzem w chrustowej dziedzinie jest babcia mojego Męża-Mila 🙂

• Mamusia
Haj lasie 🙂

późno dziś wpadłam i jak zwykle wiele sie tu rozpisałyście 🙂
NIunia mega gratuleszyns 🙂

Ogromne buziaki dla waszych piesków, dla tych zdrowych i chorusków:*
Moje Bobo to takie wierciDUPSKO, że aż miło 🙂 non stop

My już po kolacji, kanapersy zapiekane serem 🙂 mniam!

A i wczoraj też jadłam chruściki, ciociunia zrobiła. PYSZKA 🙂

• Mamusia
e tam,szkoda gadać 😞 poryczalam się nawet przy teściowej 😞
Anetko no mój piesek wtedy też musiał kroplowki mieć 🥴 będzie dobrze 🙂
a no i zęby mnie bolą jak cholera,nawet nie mam kiedy wyjść do dentysty,jutro chyba pójdę do pierwszego lepszego i z bólem powinien przyjąć bez kolejki,ale już tyle się tu napatrzyłam,że wątpię ale jak już pójdę do gdzie indziej napewno 🙂

Kozinka to pewnie nasze ciążowe hotrmony, głowa do góry 🙂
Anet szkoda bardzo Twojego pieska, mam nadzieje że mu szybko przejdzie...
Moja Mała Żaba kapie się teraz z ciotkami - ale ma frajde 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
KOZINKA z bolem musi Cie przyjąc..

ale ciężko będzie bo dopiero po południu dam radę wyjść jak mój wróci z pracy 😞 no nic wytrzymam...dwa zęby mnie bolą,właśnie ten z przenoszonym lekarstwem od tamtej dentystki,a drugi nie wiem czemu 😠