Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niunia ja się zastanawiam nad czymś takim
http://allegro.pl/dzieciece-lozko-90x160-wenge-olcha-dla-dziecka-i2076165644.html
ewentualnie zwykłe łóżko i dokupić tylko taką barierkę
http://allegro.pl/barierka-zabezpieczajaca-do-lozek-dzieciecych-i2107536094.html
nie myślałaś o tym? bo ja Klaudię zamierzam przenieść na takie łóżko,a dzidziusia do łóżeczka,żeby nie stały mi 2 łóżeczka a za rok,gora 2 trzeba będzie wymieniać na łóżka 🙂 potem odkręci się tylko barierkę i może kilka lat pospać,zastanów się,bo nie trzeba potem drugi raz kupować 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Majka u nas tez jest własnie ten Akpol jak tam weszłam to wyjść nie mogłam 😁

No to naprawde spory wybór mają? Ja się tam wybiore jak w Trójmieście będę 🙂 oblookam co i jak, może coś kupie, albo bede szukać na allegro tego samego 🙂

A jak tam z cenami Tysia?
Ps. Śliczna mamcia z Ciebie, widziałam foto na fb 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Majka u nas tez jest własnie ten Akpol jak tam weszłam to wyjść nie mogłam 😁

No to naprawde spory wybór mają? Ja się tam wybiore jak w Trójmieście będę 🙂 oblookam co i jak, może coś kupie, albo bede szukać na allegro tego samego 🙂

A jak tam z cenami Tysia?
Ps. Śliczna mamcia z Ciebie, widziałam foto na fb 🙂

no Tysia laska jak ta lala 🙂

Kozinka super brzusio 🤪 🙂
no właśnie chciałam kupic już coś dla starszej córy bo za niedługo bede musiała znów zmieniac... to pierwsze jest całkiem niezłe tylko moja mała młodsza od Twojej i jeszcze nie rozumie że może spasc.... kurcze nie wiem co zrobic bo są łózeczka ze ściąganymi szczebelkami jeszcze co się przerabia na łóżko ale boję się że Mała w tym i tak spadnie 😮 nie wiem bedziemy musieli coś z M. wymyślec konkretnego, w każdym bądz razie kupic i tak coś muszę 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
no właśnie chciałam kupic już coś dla starszej córy bo za niedługo bede musiała znów zmieniac... to pierwsze jest całkiem niezłe tylko moja mała młodsza od Twojej i jeszcze nie rozumie że może spasc.... kurcze nie wiem co zrobic bo są łózeczka ze ściąganymi szczebelkami jeszcze co się przerabia na łóżko ale boję się że Mała w tym i tak spadnie 😮 nie wiem bedziemy musieli coś z M. wymyślec konkretnego, w każdym bądz razie kupic i tak coś muszę 😁

moja się wierci na całego,ale ta barierka chyba jest na całą długość łózka,przy głowie może być deska-zależy od łóżka a od nóg można przysunąć do ściany i nie wypadnie 🙂 ja na wiosnę się zabieram za wycieczki po sklepach żeby to obejrzeć w realu 🙂

• Mamusia
ale wy jesteście 😜 zdjecie nie dość ze dupnej jakośći to wyglądam jak pasztet na nim 😁 też oglądam na na wspólnej 🤪 🤪

Majka niektóre rzeczy maja tańsze a niektóre droższe zależy... wózków u nas jest strasznie dużo 😁 nawet łózeczka są klupsia więc napewno coś znajdziesz jest tam dosłownie wszystko 😜

kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):

moja się wierci na całego,ale ta barierka chyba jest na całą długość łózka,przy głowie może być deska-zależy od łóżka a od nóg można przysunąć do ściany i nie wypadnie 🙂 ja na wiosnę się zabieram za wycieczki po sklepach żeby to obejrzeć w realu 🙂

No ja też się bede musiała wybrac 😁 jeszcze jest czas więc nie panikuję, nie mam dużo do kupienia 🙃

O nie przepraszam, ja tego nie oglądam w ogóle 🤪 😁 😁 😜

Sandra też myślę że może jak bedzie miała od małego takie łózko to się może nauczy 🤔 na razie jak idzie spac to się wierci po całym łózku az w końcu pada.... Dobrze masz że Twoja już spac idzie, moja jeszcze po pokoju buszuje a ja kasę zbijam na necie hehe 😁

• Mamusia
Kozinka wydaje mi sie ze Ci nie potrzebna az taka dluga ta barierka, moja jak skonczyla roczek to ja przenieslismy do duzego lozka i ani razu nie spadla a mam tylko 90cm ochronke, ktora kiedys tu pokazywalam a uwierz mi ze wierci sie jak robak 😁 😁 😁

Ja w koncu po 2 dniach intensywnych poszukiwan wozka, ktory by mi odpowiadal zdecydowalam sie na peg perego. Maja wszystko czego potrzebuje, musze tylko znalezc jakis uzywany jak wyplata wpynie na konto i kupuje. Nie bede kupowac nowego bo cena 5tysiakow a wiecej dzieci nei planuje 😉 😜

Ide ogladac Housa 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Kozinka wydaje mi sie ze Ci nie potrzebna az taka dluga ta barierka, moja jak skonczyla roczek to ja przenieslismy do duzego lozka i ani razu nie spadla a mam tylko 90cm ochronke, ktora kiedys tu pokazywalam a uwierz mi ze wierci sie jak robak 😁 😁 😁

Ja w koncu po 2 dniach intensywnych poszukiwan wozka, ktory by mi odpowiadal zdecydowalam sie na peg perego. Maja wszystko czego potrzebuje, musze tylko znalezc jakis uzywany jak wyplata wpynie na konto i kupuje. Nie bede kupowac nowego bo cena 5tysiakow a wiecej dzieci nei planuje 😉 😜

Ide ogladac Housa 😁 😁 😁

mówisz,że taka długa niepotrzebna? zobaczymy,do czasu zakupu minie jeszcze troszkę,więc mam czas na przemyślenia 🙂 narazie szukam w necie jakie są opcje 😁

• Mamusia
Anett napisał(a):
Wiola ten peg perego w pl tez tani nie jest najnowsze modele 2012 3tys 😲

No cos ty 😁 😁 😁 W PL za 3tysiace kupisz nowy a ja tutaj wylacznie uzywany 🥴 🥴 🥴 Peg perego sa super to raz a dwa to wloska firma a oni zawsze zawyzaja cene gnojki jedne 😠

Kozinka pewnioe orietuj sie w necie, napewno cos Ci wpadnie w oko, ja tylko pisze jak to u mnei wyglada 🙂