Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Kocik napisał(a):
niunia99 napisał(a):
A u nas dziś pierogi z truskawami 🤪 🤪 ostatnio ciągle bym to jadła 🤪 🤪

hahaha a ja na jutro planuję 🙂 tyle że z jagodami 🙂 mam jeszcze pomrożone więc będzie jutro wyżerka 🙂

Ja właśnie jagód zamrożonych nie mam a też lubię z jagodami, za to truskawek u nas w bród, zrobiłam zapasy w lecie to można teraz robic 😉

no ja jagody zawsze zapas robie bo dałabym się za nie pokroić hihi 🤪 truskawki też lubię ale najbardziej świeże wcinane latem 😉
jakiś ponury dziś dzień...taka smętna chodzę po domu...chyba się położę

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maja dawaj fotke, i przy okazji instrukcję obsługi jak się fotki tu wkleja 😁 😁 😁

ja do lumpka chyba w next weekend skocze bo kumpela fajnego wynalazła i mówi że fajne tuniczki na ciąże można tanio wyszukać więc warto zobaczyć

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Maja dawaj fotke, i przy okazji instrukcję obsługi jak się fotki tu wkleja 😁 😁 😁

ja do lumpka chyba w next weekend skocze bo kumpela fajnego wynalazła i mówi że fajne tuniczki na ciąże można tanio wyszukać więc warto zobaczyć

Kocik, na naszym czerwcówkowym forum są trzy tematy. Wejdź w temat ZDJĘCIA, tam Tysia ładnie opisała jak to sie robi. Mi cos nie wychodzi. Bo maila raz tam podałam i teraz pyta o maila, podaje swojego a tam, że jakaś dupa 😠 😠

• Mamusia
Ooo , to Tysia pisała

1. Wchodzimy na stronę http://imageshack.us/
2.Jeśli nie zaznaczy się opcja obrazy/film to ją zaznaczamy dla Prześlij:
3.W Zmiana rozmiaru obrazu wybieramy opcję z rozwijanego menu 320x240 dla stron internetowych i poczty e-mail
4.Klikamy Prześlij teraz i czekamy na wygenerowanie kodów/linków
5.Pod naszym świeżo załadowanym zdjęciem pojawią się linki i kody,wybieramy i kopiujemy Kod forum
6.Wchodzimy na forum i w oknie dodania wiadomości na górnym pasku wybieramyLink[Ctr+l] i wklejamy tam nasz kod -> zatwierdź -> wyślij wiadomość i...
GOTOWE

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Ooo , to Tysia pisała

1. Wchodzimy na stronę http://imageshack.us/
2.Jeśli nie zaznaczy się opcja obrazy/film to ją zaznaczamy dla Prześlij:
3.W Zmiana rozmiaru obrazu wybieramy opcję z rozwijanego menu 320x240 dla stron internetowych i poczty e-mail
4.Klikamy Prześlij teraz i czekamy na wygenerowanie kodów/linków
5.Pod naszym świeżo załadowanym zdjęciem pojawią się linki i kody,wybieramy i kopiujemy Kod forum
6.Wchodzimy na forum i w oknie dodania wiadomości na górnym pasku wybieramyLink[Ctr+l] i wklejamy tam nasz kod -> zatwierdź -> wyślij wiadomość i...
GOTOWE

wielkie dzięki 🙂 może w weekend wkońcu znajdziemy czas na zrobienie mi i brzuchalowi zdjęcia to wypróbuję dodawanie fotki 😉

• Mamusia
wrucilam z tym ze to już chyba nie jest chodzenie a czlapanie sie. Teraz leżę bo zadyszki dostałam a co będzie w za miesiąc? A w maju to sie chyba czołgać już będę, jeszcze mam pod domem błoto po kostki pogoda paskudna ach jakoś drażni mnie dziś wszystko, no i internetu dalej nie ma wr

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
wrucilam z tym ze to już chyba nie jest chodzenie a czlapanie sie. Teraz leżę bo zadyszki dostałam a co będzie w za miesiąc? A w maju to sie chyba czołgać już będę, jeszcze mam pod domem błoto po kostki pogoda paskudna ach jakoś drażni mnie dziś wszystko, no i internetu dalej nie ma wr

hehe to witaj w klubie ja też jakaś poddrażniona dziś chodzę, jeszcze nie musiałam wychodzić cały dzień w piżamce latam 🙂 ale po południu już muszę zwlec zwłoki 😉 hihi i chociaż się ubrać 😁

• Mamusia
emi-rose napisał(a):

Emi, ja ostatnio zadyszki dostałam jak przez 40 min bez chwili odpoczynku układałam rzeczy w szafie, schylałam się, kucałam, wstawałam.. jeju jak ja się zmęczyłam.. a taką pierdołę robiłam..

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Kocik dla chłopczyków są teraz takie cudaczki słodziaczki, że tez sie wykażesz 🙂 zawsze można próbować dalej 🙂 'Albo jak Ci się kiedys wnusia trafi, to sobie odbijesz 🙂

hahaha no poczekaj 🙂 hola hola 😁 😁 do babciowania jeszcze się tak nie spieszę 🙂 hihihi mimo że jestem tu chyba z Midoradą najstarsza 🤪 🤪

tak a ciuszki to wiem że dla chłopców też teraz takie słodziutkie są 🙂

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
o teściowa na kawkę jedzie, więc zmykam do potem:*

smacznej kawki, a ja idę się położyć, co prawda pranie na mnie czeka do prasowania ale ciężko się zebrać, pierwszy krok zrobiłam, wyjęłam deskę i żelazko hihi 🙂 chyba liczę że samo się wyprasuje 😉

• Mamusia
Kocik napisał(a):
emi-rose napisał(a):
o teściowa na kawkę jedzie, więc zmykam do potem:*

smacznej kawki, a ja idę się położyć, co prawda pranie na mnie czeka do prasowania ale ciężko się zebrać, pierwszy krok zrobiłam, wyjęłam deskę i żelazko hihi 🙂 chyba liczę że samo się wyprasuje 😉

Mi podrzuć, ja lubię prasować 🙂

• Mamusia
Dzieki za wsparcie babeczki,
Dzwonilam do szpitala i to jakas dziwna sytuacja jest. Generalnie babka nie byla w stanie (albo nie mogla) mi powiedziec o co dokladnie chodzi, ale moze to byc kontynuacja kontroli tych miesniakow (ciaza z ryzykiem) albo pomylkowo robia mi to samo badanie tyle, ze w innym szpitalu bo maja klopoty z komunikacja 🤢 Przejrzalam tez wszytkie papiery i te dwa dok. maja ten sam numer referencyjny, tak wiec niewatpliwie jest to ta sama sprawa. 🤢 Nic to, bede cierpliwa i poczekam do kietnia, pojade tam i niech badaja. Dzieki za mile slowa jeszcze raz. 😘 😘

Maja sliczna ta sukienusia 🙂 I z metka jeszcze, czyli, ze zupelnie nowa. 🙂
Ja wczoraj mialam nalesniki. Az sie uszy trzesly tak je szamalam 😁 😁