Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Katia z tą zgagą słyszałam 😁 niezła zwała chociaz jakoś w to nie wierze 😁 ja w ciązy ani razu nie miałam zgagi jak narazie wiec zobacze czy Adaśko się łysy urodzi 😁 😁

frytaski zjedzone teraz czekam na na wspolnej ;D pośmiać się trochę z Włodzia i Maryśki 😁 hahaha udani są 🤨

mój Adaś chyba będzie miał jedno imię bo wkońcu Adam to święte więc chyba nie warto drugiego dawać ja mam 3 imienia Justyna Karolina Wiktoria 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Katia z tą zgagą słyszałam 😁 niezła zwała chociaz jakoś w to nie wierze 😁 ja w ciązy ani razu nie miałam zgagi jak narazie wiec zobacze czy Adaśko się łysy urodzi 😁 😁

frytaski zjedzone teraz czekam na na wspolnej ;D pośmiać się trochę z Włodzia i Maryśki 😁 hahaha udani są 🤨

mój Adaś chyba będzie miał jedno imię bo wkońcu Adam to święte więc chyba nie warto drugiego dawać ja mam 3 imienia Justyna Karolina Wiktoria 😁 😁 😁

Wiktoria z bierzmowania? to tak jak ja Katarzyna Dagmara Wiktoria

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Aha jutro ide na wizyte trzymajcie kciuki 😁
Dzis moja mama byla u mojej dawnej gin ktora mnie prowadzila jak zajsc w ciaze nie moglam ja do niej sie tez wybiore na inna konsultacje ona mnie pamieta i gratulowala mojej mamie. A jak pojade do niej to przynajmniej bede miec zrobione usg i zobacze malude 🙂 Jutro watpie by mi ten zrobil usg nawet na chwile. W planach wizyta w przyszlym tyg ;D

powiedz ze słabo czujesz małą i że boli Cie podbrzusze może Ci zrobi usg żeby się upewnić?

ja na wizyte dopiero 14 marca ale mi się dłuży a przed wizytą na ktg.... mój to zawsze każe mi na fotel wejsc do badania pozniej jak zbada to ja biegne się ubrać co bym z gołą kaczuchą mu nie paradowała ;D i pozniej mam się połozyć do usg 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):

no ale miałaś ktg w poniedzialek i wyszło,że jest wszystko w porządku 🙂

no tak nie wykazało żadnych skurczy ale szyjka może się skracać właśnie przez brzuchol twardy....

Anetka wizyta dopiero 14 marca... ale myśle ,że jutro do niego zadzwonie i pojde prywatnie trudno zapłace 150zł ale będę spokojniejsza.... 😞

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
Aha jutro ide na wizyte trzymajcie kciuki 😁
Dzis moja mama byla u mojej dawnej gin ktora mnie prowadzila jak zajsc w ciaze nie moglam ja do niej sie tez wybiore na inna konsultacje ona mnie pamieta i gratulowala mojej mamie. A jak pojade do niej to przynajmniej bede miec zrobione usg i zobacze malude 🙂 Jutro watpie by mi ten zrobil usg nawet na chwile. W planach wizyta w przyszlym tyg ;D

powiedz ze słabo czujesz małą i że boli Cie podbrzusze może Ci zrobi usg żeby się upewnić?

ja na wizyte dopiero 14 marca ale mi się dłuży a przed wizytą na ktg.... mój to zawsze każe mi na fotel wejsc do badania pozniej jak zbada to ja biegne się ubrać co bym z gołą kaczuchą mu nie paradowała ;D i pozniej mam się połozyć do usg 😁

Haha to klamstwo nie przejdzie bo moja mala bardzo w ostatnich dniach aktywna nawet jak nie czuje ze sie rusza brzuch mi odksztalca.

• Mamusia
a ja Anna Patrycja Karina 🙂
Tysia jak masz okazję to dostań się do lekarza może po znajomości i się upewnisz, a jak nie po znajomości to na bóle-ja tak robię jak mnie nie chce przyjąć jakiś lekarz to wtedy mówię,że mnie boli brzuch i to wystarczy 😁
lecę do łóżka bo mi głowę rozsadzi zaraz 😞
miłej nocki laski 😘

kozinka napisał(a):
no ja bym chciała tą Biankę 🙂 ale nie 😞
w grę wchodzi-Edyta,Daria,Ewa,Martyna,Karolina,Milena,Kamila,Jolanta...i coś tam jeszcze było,tyle,ze mi Klaudia potargała karteczkę,mąż tylko spojrzał i mówi-Karolina 😮 niby spoko,bo je wypisałam,ale to było akurat na odczepkę,żeby nie było,że dałam 2 imiona do wyboru 😮
co do drugich imion to jestem za 🙂 dlaczego? bo nazywam się tak samo jak moja teściowa i w dokumentach odróżniają nas właśnie po 2 imieniu,które posiadam a teściowa nie 😁 a skąd wiecie,czy dziecko nie będzie w podobnej sytuacji za ileś tam lat 🙂

Kozinka mi się Karolinka strasznie podoba, sama bym chciała tak dac tylko u mnie ten sam problem co u Ciebie, kompromisu nadal brak 😮

Aneta zobaczysz że krążek się przyjmie i wszystko bedzie w porządku 🙂 trzymaj się dzielnie 😘

Moja maruda padła w szoku jestem że tak szybko 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
kozinka napisał(a):
a ja Anna Patrycja Karina 🙂
Tysia jak masz okazję to dostań się do lekarza może po znajomości i się upewnisz, a jak nie po znajomości to na bóle-ja tak robię jak mnie nie chce przyjąć jakiś lekarz to wtedy mówię,że mnie boli brzuch i to wystarczy 😁
lecę do łóżka bo mi głowę rozsadzi zaraz 😞
miłej nocki laski 😘

PO ZNAJOMOŚCI JEDYNIE DO INNEGO CHYBA.... bo mój przyjmuję tylko w środy i czwartki ale teraz był na urlopie.... więc jutro chyba do niego zadzwonie i prywatnie pójdę bo się martwie kurdę no!! ;(

A ja Sylwia Joanna Emilia 😁 to drugie jest okropne 😠 cieszę się że tatuś wygrał bo mama chciała Aśkę 😜 a on sylwię i tak zostało 😁

Ja wizytę też mam jakoś pod koniec marca, już się doczekac nie mogę ☺️

• Mamusia
Anett napisał(a):
a ja czekam na prysznic bo sa dwa na 30 bab 😁mam juz tableteczke na sen a wiec o22.30 sobie wezme i lulu 🙂jeszcze chce Geslerowa oblukac bo nowe odcinki od dzis 🙂

Oooo Aneta, dzięki za info 🙂 Tez obejrze Madzie Gie 😁
U nas była w poprzedniej edycji 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Anett napisał(a):
a ja czekam na prysznic bo sa dwa na 30 bab 😁mam juz tableteczke na sen a wiec o22.30 sobie wezme i lulu 🙂jeszcze chce Geslerowa oblukac bo nowe odcinki od dzis 🙂

Oooo Aneta, dzięki za info 🙂 Tez obejrze Madzie Gie 😁
U nas była w poprzedniej edycji 🙂

oo dobrze wiedzieć, też lubię ją oglądać 🙂 heh no faktycznie marzec się zaczął więc i Kuba Wojewódzki w końcu no wy będzie i mój ulubiony serial 'Przepis na życie" 😉
zmykam się wyszykować żeby Geslerową już z wyrka na leniucha oglądać 😉
Aneta trzymaj się tam w szpitalu i dobrej nocki wszystkim 😉

• Mamusia
🙂 Przepis na życie uwielbiam 🙂
Kube Wojewódzkiego też 🙂

WIęc zmykam do wanny i tez na leniucha przed TV 🙂
Jeszcze musze wsmarować te wszystkie maści na rozstępy :P

SPokojnej nocki Maminki 😘 😘 😘

Anetka
kochana wielki buziak dla Ciebie i Oliwierka:* Trzymajcie się cieplutko 😘