Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
kozinka napisał(a):
a ja miałam okna myć i dupa-Klaudia zaraz pewnie wstanie,okna nie pomyte,bo Ania sobie siedzi z kumpelą na gg ☺️ 😁

No właśnie pogoda na mycie okien idealna, ja chyba męża poproszę co by w weekend mi pomógl, a nawet wszystko sam obskoczył 😎

ja mam framugi do mycia- bo białe,ale decyduję się tylko na mycie szyb-nie będę się narażać i wychylać,a szyby umyję na krześle w domu w środku bo do środka się otwierają 🙂 🙂

• Mamusia
wróciłam z zakupów, Kozinka narobiła mi rano ochoty na drożdżówki więc nie odmówiłam sobie z jabłuszkiem 😉
kupiłam sobie stanik bo już mi się mleczarnie gniotły i stwierdziłam że teraz żadna katastrofa lotnicza nie byłaby mi straszna bo spadochrony mam teraz na stałe przy sobie 🤪 🤪 🤪
taaakie wielkie że aż się dziwiłam że dobre 😁 ale tanie w tesco kupiłam bo szkoda bo potem to na odstawkę pójdzie.
Maja śliczny brzunio 🙂 taki zgrabny, malutki, i wózek tez całkiem całkiem 🙂
tysia bidulo faktycznie ty się masz z tymi przeziębieniami, ale tak jak dziewczyny mówią najlepiej tradycyjnymi metodami tj czosnek, cytryna i miód
taka też ta pogoda, słonko przyświeci to się aż rozbierać chce a tu nadal zimko, trzeba uważać

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Ja cycuchy mam większe, ale jeszcze nie mega bigi 🙂
Za spadochrony jeszcze by nie dały rady, ale myśle, że kwestia kilku tygodni 😁 😁 😁

Ja chyba zjem dziś naleśniki na podwieczorek/kolacje 🙂

ja miałam flaki wydojone po karmieniu a teraz to prawie jak silikonowe 😁 😁 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Za spadochrony jeszcze by nie dały rady, ale myśle, że kwestia kilku tygodni 😁 😁 😁

hahaha 😁 dobre 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):

hahaha dobre dobre 😁 😁 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):

U mnie tez byly uszy jamnika 😁 😁 😁 dalej sa ale teraz przynajmniej pelne, po tym dziecku to beda chyba do pepka 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴

• Mamusia
w ogóle kumpela mi pisze,żebym jej wysłała zdjęcie brzucha,wysłałam tego awatarka i ona na to-a Ty napewno masz dobry termin? 😁 bo wyglądasz jakbyś była dużo wyżej 😲
ja do niej,że to zdjęcie to 2-3 tyg temu było robione i teraz jest dużo większy a ona,żebym spakowała dużo wcześniej torbę do szpitala w razie czego 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
w ogóle kumpela mi pisze,żebym jej wysłała zdjęcie brzucha,wysłałam tego awatarka i ona na to-a Ty napewno masz dobry termin? 😁 bo wyglądasz jakbyś była dużo wyżej 😲
ja do niej,że to zdjęcie to 2-3 tyg temu było robione i teraz jest dużo większy a ona,żebym spakowała dużo wcześniej torbę do szpitala w razie czego 😁

Ania, masz śliczny brzunio, tylko że spory 🙂 Karolinka może być niezłym klocuszkiem. Ile Klaudia ważyła, ile mierzyła?

Zresztą w drugiej ciąży ponoć brzuszek większy jest 🙂

• Mamusia
kozinka napisał(a):

hahahaa ale szczera 😉
my mamy prawie ten sam dzień terminu 🙂 ale termin terminem a torbę i tak trzeba sobie przyszykować
co do flaczków i innych ciał wiszących, kurcze taka nasza natura że po odkarmieniu tak zostaje, choć moja koleżanka po dwójce dzieci ma rodzyneczki, co prawda nosi rozmiar 34-36 więc z czego miało by co tam być ale wciągnęły jej się, to też kwestia urody i genów. ja to w ogóle po pierwszym długo dochodziłam do siebie, no i teraz to moja wyjściowa waga była jak niektórych jeszcze w ciąży nie osiągnęła hihihi 🙂 no ale u mnie w rodzinie szczupłych nie ma 😉

• Mamusia
Hej dziewczyny,

Ja dzis od rana w drodze.
Widze, ze jestesmy w temacie stanikow i naszch kobiecych atutow. No coz, ja tez sie martwie, ze flaczki moga byc po synku, ale zobaczywmy. Poki co nosze C, ale w obwodzie mi przyroslo do 85 🤪 🤪 Dziwnie tak jakos nieproporcjonalnie.

Majka fajowy brzucho.
Dzis moja kolezanka, swierdzila, ze jak na 7m-c to moj brzuch jest maly, a ja patrze w lustro i widze olbrzyma 😁 😁

Mialam dzis rano wizyte u poloznej. Wymusilam na niej by zrobila mi wymaz i poslala do labolatorium. Tak sie troche zmartwilam po doswiadczeniach naszj Anety. Niby wszystko ok, a tu niespodzianka za niespodzianka. 🥴 🥴 Wcale jej sie nie dziwie, ze chce do domu uciekac. Zadna przyjemnosc w szpitalu siedziec. 😞

Wspolczuje Kozinka doswiadczen z mala. Jak to rodzina latwo moze spiepszyc nasza ciezka prace... Szkoda slow. Mam nadzieje, ze corcia szybko wroci do nocnikowych przyzwyczajen i wolania na czas.

Tysia nie daj sie chorobie. Lecz moze domowymi jak dziewczyny sugeruja. A jak nie pomoze to jednak do lekarza trzeba bedzie. 🥴

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Nie wiem co tu zjeść podrzucie jakiegoś pomysła 🙃

mojemu zachcialo sie kebaba wiec i ja sie skusilam na kebaba w tortili i wcinamy )

Też bym w sumie zjadła ale dupy nie chce się z domu ruszać 🙃

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
emi-rose napisał(a):

mojemu zachcialo sie kebaba wiec i ja sie skusilam na kebaba w tortili i wcinamy )

ja dzis malo w domu ciagle latam juz mnie z lekka boli brzuch wiec teraz bede lezec.

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
emi-rose napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
emi-rose napisał(a):

ja dzis malo w domu ciagle latam juz mnie z lekka boli brzuch wiec teraz bede lezec.

No ja jak się dużo nachodze to też zaraz brzuch boli i nospe sobie zawsze biore dla swietego spokoju, a dzis mam taki leniwy dzien, rano szybko wstałam, potem się połozyłam ale babcia mnie obudziła telefonem i taka jestem niedospana a do 23 musze na meza czekac, ponadto dzią mężuś już kupił wszystkie elementy do remontu sypialni i wszystko lezy po domu po rozpidziane