Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maja kupiłam ten krem co polecałaś 🙂 u nas w aptece 138zl więc stwierdziłam że wezmę bo jak tam miałabym sobie przesyłkę doliczyć (bo za 200 nie uzbieram zamówienia) to wyszłoby na to samo. mam nadz że tez będę zadowolona 😉
no i gazetkę też kupiłam tą mamo to ja 😉 więc lekturka będzie 🙂
muszę was nadgonić bo całe popołudnie mnie tu nie było a wy jak najęte skrobiecie 😁 😁 😁

• Mamusia
u nas ciężki dzień-mała dostała gorączki,więc czopka jej dałam na noc,do tego płacze,pokazuje rączki,że bolą,nie da się dotknąć,teraz bidulka odpoczywa troszkę bo zasnęła 🥴 i tak prawie cały dzień poza domem,żeby się rozerwała i zapomniała,ale po powrocie wieczorem to płacz jakby skórę ktoś z niej zdzierał aż drgawek dostała jakiś 😞

• Mamusia
kozinka napisał(a):
u nas ciężki dzień-mała dostała gorączki,więc czopka jej dałam na noc,do tego płacze,pokazuje rączki,że bolą,nie da się dotknąć,teraz bidulka odpoczywa troszkę bo zasnęła 🥴 i tak prawie cały dzień poza domem,żeby się rozerwała i zapomniała,ale po powrocie wieczorem to płacz jakby skórę ktoś z niej zdzierał aż drgawek dostała jakiś 😞

Biedna Klaudiusia szybkiego powrotu do zdrowia i całuski 😘 😘 😘

• Mamusia
fiuuu nadrobiłam Was 😉
Dorota fajnie że dostałas się na te zajęcia 😉
Maja szafy ładne 😉 teraz ukłądanko ale to faktycznie już na jutro sobie zostaw 😉
Ania oby nocka zleciała jutro już może z córcią będzie lepiej, tak te szczepionki działają że możliwa gorączka.
Sandra faktycznie na babiszcze trafiłaś...trzeba było jej powiedzieć co nieco 😁

też będę u can dance oglądać i jednym okiem tu podglądać 😉

• Mamusia
Klaudiusia wracaj do zdrówka ☺️ ☺️
Dzieci chore to masakra nie wiadomo jak im wtedy dogodzić widzę po dzieciach od sióstr Moich 😞 😞 😞
Dzis bylam u lekarza Edzia wazy 1.730kg maly klocek.. 🤪
Buzie w brzusie 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Ale macie fajnie. U mnie u can dance jest takie czerstwe, ze tego sie ogladac nie da. W polskiej edycji czuc te energie... brytyjska zazwyczaj przegapiam 🤢 🤢

Emi ja nawet nie wiedzialam, ze jest Efekt motyla II

Maja bardzo fajnie ta szafa wyszla. Wydaje mi sie, ze nie jest takim gigantem od podlogi do sufitu, czy to moze tylko wrazenie? 🤔

• Mamusia
kozinka napisał(a):

Biedatctwo, to na bank po szczepionce, daj jej nurofen i pilnuj tej temperatury bo moze jej skoczyc nawet do 40 😞 Nurofen jest najlepszy, dajesz go co 8 godzin, najszybciej po 6 godzinach, jezeli temperatura nie bedzie chciala zejsc daj jej cops na bazie paracetamolu np. czopka.

• Mamusia
midorada napisał(a):
Ale macie fajnie. U mnie u can dance jest takie czerstwe, ze tego sie ogladac nie da. W polskiej edycji czuc te energie... brytyjska zazwyczaj przegapiam 🤢 🤢

Emi ja nawet nie wiedzialam, ze jest Efekt motyla II

Maja bardzo fajnie ta szafa wyszla. Wydaje mi sie, ze nie jest takim gigantem od podlogi do sufitu, czy to moze tylko wrazenie? 🤔

Ja juz raz oglądałam II ale chętnie obejrze jeszcze raz, a jedynka to chyba mój ulubiony film 🙂
Jeśli chodzi o you can dance to ja nie przepadam 🤢