Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Dziewczyny , czy Wy tez macie obsesje na bransoletki LILOU?? ja juz mam serduszko i aniołka , a po porodzie planuje kupić chłopczyka na wstążce z imieniem dziecka 🙂

wszystko na stronce www.lilou.pl 🙂 🙂 fajna sprawa , ale tez nie jest tania 😮 🤢 🤢 🤢

Kumpela chce mi sprezentowac z dziewczynką i grawerem Pola, one są sliczne z tym, że cena tez sliczna, ale to jest super pomysł na prezent 🙂

Sandra to megaowocny wypad 🙂 super!!!

• Mamusia
Na kolację zjem sobie sałatkę wiosenną 🙂
Oglądam na tvn styl program o surogatach-ciekawy. Nie mogła bym być surogatką, nie wyobrażam sobie nosić 9 miesięcy dziecko a potem oddać komuś.

Moja Hania dziś szalała gdy mąż wrócił z pracy, zupełnie jak by wiedziała że tato przyszedł 🙂

• Mamusia
Dzien dobry - ja tez jedna z pierwszych 🙂
Sandra wozek fajowy. U nas tez one sa i ciesza sie uznaniem. Babeczki go sobie chwala.
Aneta brzusio ladniusi, ale w porownaniu do mojego, to malenstwo. Az ciezko uwierzyc, ze mieszka tam 2 kilogramowy Oliwierek 😮 Na mojej ostatniej wizycie lekarz mi powiedzial, ze do podanej wagi powinno sie + lub - 15%. 🙂
Wczoraj wreszcie zamowilam lozeczko do synka. Smiac mi sie chcialo jak Was czytalam, bo ja tez sie przymierzalam do zakupu Klupsia z zyrafka 😁 😁 😁 Ale w porownaniu z tym co Wy placiliscie to w UK troche przesadzili z cenami. Wiadomo transport, jakies podatki itd... Ostatecznie kupilismy biale lozeczko z przewijakiem i szuflada pod spodem . POwinno byc ok. 🙂
Milego dnia dziewczyny... 😘 😘

• Mamusia
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj 🙂

Ja dziś z rana zaliczyłam wtope..
ale wiecie co.. aż mi się głupio i przykro zrobiło 😞

Dzwoni do mnie kumpela z pracy, przejęła jedną moich klas (którą bardzo bardzo lubie) i mi mówi, ze nie oddalam im prac klasowych.. że nawet rodzice na wywiadówce pytali o nie..

Ja żyjąc w przekonaniu, że po wizycie w szpitalu(po odwodnieniu) miłam do sprawdzenia 4 prace klasowe (drugich klas) oddalam je w styczniu.

I teraz patrze miałam te prace klasowe zakopane gdzieś w czarnej dupie i do tego niesprawdzone..

Normalnie aż mi się gorąco zrobiło.. jak je zobaczyłam!!!
Głupio mi i tyle. Ale po ludzku o nich zapomniałam!

Zaraz do nich zasiadam i jutro kumpeli zaniose do pracy 🙂

Anetka dzięki za materacyk 🙂

Ja dziś na 17:00 pierwsza lekcja w szkole rodzenia 🤪 🤪
aaa tyle rzeczy zamówiłam na allegro, ze w tym tygodniu z kurierem bede na \'cześć\' hihi 🙂

ide najpierw jeść, bo my dziewczyny głoden jesteśmy 🙂
Miłego dnia Mamunie 😘

• Mamusia
🙂 🙂 🙂 🙂 Dzień doberek 🙂 🙂 🙂 🙂

Ja dzisiaj w fajnym humorze, bo zadzwoniła mi babka z mojego zakładu pracy, ze przyszła dla mnie nagroda 😆 😁
co kwartał przychodzi kazdemu pracownikowi do domu gazetka firmowa i z głupoty ostatnio rozwiazałam krzyżówke i poslalam im na maila rozwiązanie i prosze Wygrałam hehe
Tylko ciekawe co to bedzie , pewnie jakies kosmetyki 😮 😲 😲 😁 😁

Kasia fajne te czapki i w sumie cena jest przystępna 🙂

U mnie ciemno za oknem, wieje wiatrzysko, ze az strach buuuu 🤔 🤔 🤔 🤔

• Mamusia
dzień dobry 🙂
ja dziś na korki jadę ale popołudniu, z robót pracowych jeszcze muszę douzupełniac dziennik i dosprawdzac klasówki, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Maju mam tego pełną świadomośc tylko zabrac się nie mogę jakoś, a wiem, że bardzo powinnam, ale w kilka dni sie uporam. Mamy dziennik elektroniczny wiec powstawiam oceny, a kiedyś im podrzucę jak będą chcieli pooglądac co natworzyli - chociaż nie wiem czy warto.
Miłego dnia.