Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hi 🙂

Jeju ledwo zwlekłam się z łóżka.. po 10 wyszłam z wyra.. pogoda dupna 😞
Czarna jeszcze raz stooo lat 🙂 Daj znać jak po fryzjerze, dzisiaj będziesz diva 🙂
Ja mam urodziny 9 czerwca, to już będę meeeeeeega BALON hahaha, więc o byciu divą nie ma co marzyć 😁 😁 😁

Tysia powodzenia u dentysty 🙂 Moja Pola u dentysty tak się wierzgała, jakby sama miała coś w zębach robione.. chyba słyszała te wszystkie dentystyczne hałasy..

Kocik jak tak zdrówko Twoje i synusia?

Ma ktoś wieści o Kozince?

Miłego poniedziałku, dzis czekam na komodę 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
no własnie miałam pisać ,że ja już po 😁 ale stwierdziłam ,że w jednakowym czasie pisałyśmy pewnie post 😁 hihi

no własnie czekamy na wiadomości od Kozinki i od Agi jak tam zdrówko?

Majka 6 czerwca to Ty będziesz sexi mama ☺️ ☺️

Adaś też się wiercił i wiercił zresztą mam wrazenie ,że zaraz mi skórę przebije i nóżka mu wyjdzie 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no własnie miałam pisać ,że ja już po 😁 ale stwierdziłam ,że w jednakowym czasie pisałyśmy pewnie post 😁 hihi

no własnie czekamy na wiadomości od Kozinki i od Agi jak tam zdrówko?

Majka 6 czerwca to Ty będziesz sexi mama ☺️ ☺️

Adaś też się wiercił i wiercił zresztą mam wrazenie ,że zaraz mi skórę przebije i nóżka mu wyjdzie 😁

Jeju Tówj czorcik już biggi to tak napiera w brzunia, moja mniejsza, ale jutro ide na to USG, to zobacze ile waży moja Klopsia 🙂
Ale też jak czasem naparza, ale na razie zgaduje, czy piącha czy stopa 😁

• Mamusia
Hello Mamcie 🙂

Ja juz po fryzjerze , opitoliła mi połowe włosów 🙂 Ale ja się cieszę , bo mi strasznie szybko rosną 😉
Na środę umówiłam sie na rozjaśnianie (bezamoniakowe), od polowy głowy o 2 tony 🙂
A co Mamuśka szaleje hahaha
Maja wtedy będę dopiero diva 😁 😁 😁 🤪

Maja w czerwcu będziesz jeszcze piękniejsza 🙂 wszystkie będziemy Divy 🙂 🙂 🙂
Wiolka biorę nospę i powiem ,że pomaga ale tez nie chce przesadzać- biorę jak już naprawdę muszę 1-2 tabsy na dzień
Tysia to super ,że ząbek zrobiony 🙂 ja ostatnią wizytę u dentysty miałam w październiku i zakończyłam leczenie zębów, więc pójde dopiero po urodzeniu Malucha na przeglądzik 😉

Ciekawe co z Naszą Anulką ?? Emi masz jakies wieści ?

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Hello Mamcie 🙂

Ja juz po fryzjerze , opitoliła mi połowe włosów 🙂 Ale ja się cieszę , bo mi strasznie szybko rosną 😉
Na środę umówiłam sie na rozjaśnianie (bezamoniakowe), od polowy głowy o 2 tony 🙂
A co Mamuśka szaleje hahaha
Maja wtedy będę dopiero diva 😁 😁 😁 🤪

Maja w czerwcu będziesz jeszcze piękniejsza 🙂 wszystkie będziemy Divy 🙂 🙂 🙂
Wiolka biorę nospę i powiem ,że pomaga ale tez nie chce przesadzać- biorę jak już naprawdę muszę 1-2 tabsy na dzień
Tysia to super ,że ząbek zrobiony 🙂 ja ostatnią wizytę u dentysty miałam w październiku i zakończyłam leczenie zębów, więc pójde dopiero po urodzeniu Malucha na przeglądzik 😉

Ciekawe co z Naszą Anulką ?? Emi masz jakies wieści ?

sexi mama 😁 do mnie jutro fryzjerka wpada nie wiem sama czy coś robić bo mnie kuszą te włosy 😁

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Ja to już czuje, że Pola większa, i kopy mocniejsze i większe górki na brzuniu tworzy 🙂
Jutro się dowiem jak moja niuńka się rozwija 🙂

Moja tez juz duzo wieksza bo jak sie zacznie rozpychac to skora az boli. A jak sie zdenerwuje na cos to wtedy dopiero odczuwam.

• Mamusia
dzien dobry 🙂mnie mały kopie ale ja nie wiem czy to nozka czy raczka ciezko stwierdzic tylko czulam jak dupke wypinał 😁
zjadlam sniadanko ,pranko sie pierze, trzeba pozmywac,a pozniej prasowanie ciuszków 🙂
w srode muszę o 5 rano wyjechać do Kielc dziś sie dowiedzialam 🙂
tez czekam na wiesci od Kozinki ale jeszcze martwi mnie Niunia 😞

• Mamusia
cześć kochane 🙂 w weekend zabiegany a tu od razu pełno stronic więc luknełam tylko co dziś popisałyście 😉
Maja dzięki, ze zdrówkiem lepiej 🙂 ale pogoda faktycznie dupna i taką jakąś deprechą wali....sama nie wiem...dziwnie się czuję....
Czarna z tego co wyczytałam ur lub im dziś masz więc wszystkiego naj naj dla Ciebie i bąbelka 😉
a tak po za tym to faktycznie ciekawe co tam u naszej Ani słychać. a czemu Aneta martwisz się też o Niunie? też coś z nią nie tak było?

co do żelu 'poslizgowego' to pytałam swojego gina i generalnie to jest tak że na dwoje babka wróżyła, na jedną podziała i pomoże a druga tylko kasę wyda i zero efektu będzie...ja aaana też mam stracha mimo że pierwszy jakoś nie bardzo kojarzy mi się z bólem i jakąś mega męczarnią / choć nie powiem szycie zapamiętam do końca życia 🤢 🤢 🤢 / ale teraz myślę że jestem bardziej świadoma co mnie czeka i dlatego mam stracha 😁 😁 😁 ale co tam...damy radę...wszystkie dają radę to co my mamy nie dać. zwłaszcza że nie rodzisz w miejskim więc też powinnaś mieć inne nastawienie 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 ja dziś długo gniłam w łuziu 🙂 potem na zakupki do biedronki i tak zleciało, pogoda u nas paskudna pada deszcz ble, teraz gotuje sałatkę jarzynową bo być może bede miała dziś gości tak ok 16 ale nic pewnego jeszcze ale w razie co wole cos miec 🙂

Jeśli chodzi o mleko to ja chcę też jak coś karmic tym NAN, ale ogulnie to przez min 3 miechy chce karmić cycem 🙂

Czarna jeszcze raz Wszystkiego co Najlepsze 😘 😘 😘 😘

Tysia a w którym tygodniu urodziła Twoja kumplea?

Jeśli chodzi o Anie to nie mam żadnych wieśći ale zaraz napisze smska 🙂

• Mamusia
To widze, że pogoda wszędzie kaszana..

no Niunia pisała, że mnóstwo roboty ma, mam nadzieje, że niebawem wpadnie i opowie co u niej 🙂

Ja się meżulem pochawale 🙂
http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1364561,konsultacje-w-sprawie-skateparku-a-lekcja-spoleczenstwa,id,t.html?kategoria=675#85fd1c0b34326ee8,1,3,60