Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Jak ja jutro koncze 35tc to znaczy ze wchodze w 36tc wiec liczy sie jakbym byla w 36 czy w 35?bo z tyh nerwow sie juz gubie. A moja sie prawie nie rusza 😞 😞

liczy się skończone tygodnie więc 35, no chyba ze jak dziś pójdziesz to skończone policzą Ci 34

• Mamusia
Spakopwalam i siebie i Majke, przed 18 jedziemy, ja juz nie wiem jak z tymi tygodniami. Mam tylko nadzieje, ze z malenka w porzdku i nie pcha sie jeszcze na swiat 🥴 moglaby poczekac sobie jeszcze tydzien conajmniej. Majua jedzie do tesciow. Chcialabym juz wiedziec co i jak ale musze czekac do 18 na tego lekarza. Dam komus znac jak bede wiedziala co sie dzieje.

• Mamusia
Wiolka, Aneta, Weronika, Aniu dożo zdrówka. Końcówka ciąży więc zaczynają nam dokuczać różne dolegliwości-niestety, ale potem jaka nagroda, nasze najcudowniejsze maleństwa 😁

U mnie dziś tak gorąco że nie ruszam się z domu, przynajmniej mnie spuchłam.
W Poniedziałek grill na działeczce 🙂 aż się nie mogę doczekać tych pyszności 🙂

Zjadłabym krówek a w domu brak i nie chce mi się wychodzić do sklepu, niestety mąż wyszedł już do pracy i dopiero rano wróci, cóż obejdę się smakiem 🙂

No moja Hania w końcu się obudziła i się wierci 😁

Ps. fajna huśtawka i nic nie szkodzi że różowa, maluchowi różnicy nie robi, ważne by bujało 🙂

Idę nogi pomoczyć, od rodziców dostałam masażer do stóp scholl więc trzeba wypróbować 😁 A niech giry mają spa w nagrodę za te kilogramy które tachają 😁

• Mamusia
Ogolnie zazwyczaj liczy sie skonczone tygodnie...

A ja sie wreszcie opalilam 🙂) Jestem przeszczesiwa, choc ebde pewnie zdychac wieczorkiem poznym, bo takie czerwone ramiona i twarz... 🙂) Mloda tak samo 🙂)

Zaraz idziemy sie z mlodzieza chyba wykapac 🙂 bo czlowiek taki jakis fuj, bo calym dniu lezenia na sloncu 🙂)

Pierwszy raz dzis bylam w lumpie i za 70 zl kupilam Nadii super ciuchy. 🙂 Na poczatku za cholere powiedzialam, ze ryc nie bede, ale na koniec w koncu sie odwazylam hahah

• Mamusia
hello 🙂

ja juz pogrillowałam , obżarłam się jak świnia, troszkę opaliłam nogi 🙂
ale jestem zmęczona jakbym łaziła cały dzień po górach 🤢

Kurde dziewczyny widzę ,że powoli zaczynamy się sypać 😁 😁
Najpierw Ania , potem Werka i Wiolka ... Dziewczyny trzymajcie się i zostańcie jeszcze w dwupaczkach 🙂 3mam za Was kciuki 😘 😘 😘