Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Laktator do szpitala? Nawet o nim nie pomyslalam 😮 a nakladki te silikonowe? Mi sie w tej ciazy dziwnr sutki zrobily takie plaskie cos czuje ze bedzie problem.. 🤢
Anett oby ciaza byla urojona ☺️
Ja zjadlam pyszne 2 chrupiace cieple buleczki z philadelphia czy jak to sie pisze 😁 arbuzy u nas sa ale pomaranczowe widac ze niedojrzale 🤢

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Laktator do szpitala? Nawet o nim nie pomyslalam 😮 a nakladki te silikonowe? Mi sie w tej ciazy dziwnr sutki zrobily takie plaskie cos czuje ze bedzie problem.. 🤢
Anett oby ciaza byla urojona ☺️
Ja zjadlam pyszne 2 chrupiace cieple buleczki z philadelphia czy jak to sie pisze 😁 arbuzy u nas sa ale pomaranczowe widac ze niedojrzale 🤢

ja szukam takich Czerwioniutkich i soczystych w polomarkecie sa po 3zl za kg wiec korzystam poki moge jeszcze je jesc 🙂 slodkie sa.

JA mam laktator reczny i taki odciagacz pokarmu tym laktatorem to nie umiem sie poslugiwac probowalam jakis czas temu przylozyc do piersi i zobaczyc czy zaciagnie i dupa. Mam nadzieje ze pokarm bede miala...

• Mamusia
Nie ma co szalec, bo jesli maluchowi nie szkodzi na brzuch i skornie to naprawde wiele rzeczy mozna jesc....
Ja bigos wpieprzalam, jak mala ilosc jej nie zaszkodzila 🙂 to sie pozniej obzarlam...

Na 3 lipca 😉

A co do laktatorow to nie a co teraz probowac 🙂 Ja uzywalam, bo na zajecia wrocilam szybko i mleko trzeba bylo zostawiac 😉 Ale suma sumarum lepiej mi sie sciagalo tylko teka... najszybciej szlo. Dokldnie ja sie smieje, ze teraz to nie komuna 😉) wiec jesli sie czegos nie wezmie to za 15 minut mozna sobie zorganozowac 🙂 na przeciwko szpitala mamy sklep duzy, wiec w razie braku nakladek czy teho typu ktos podskoczy 🙂) no i w bufecie etz sa 😉 haha

a dobrze 🙂 nie narzekam 😉 ale co tu jedynie na zasiłku bo pracy to tu nie ma ale fajnie bo przy granicy polskiej więc zakupy na ogół robimy w polsce ale mamy zamiar wyjechać w głąb niemiec jak dzidzia podrośnie 🙂

do 3 ??? 😲 😲 dla mnie to już przesada:/ ja musiałam zakleić sobie sutki taśmą żeby odzwyczaić córkę haha 😁 pytała się gdzie cyc a ja odpowiadałam że juz niema zniknęły 😜 i pomogło odrazu,bo miałam z nią naprawde wielki problem zeby odzwyczaić ☺️

do 3 ??? 😲 😲 dla mnie to już przesada:/ ja musiałam zakleić sobie sutki taśmą żeby odzwyczaić córkę haha 😁 pytała się gdzie cyc a ja odpowiadałam że juz niema zniknęły 😜 i pomogło odrazu,bo miałam z nią naprawde wielki problem zeby odzwyczaić ☺️

• Mamusia
Moja Mama karmiła moja najmłodszą siostrę do 3 roku życia.... dokładnie w jej 3 urodziny ją odstawiła 😁 😁 😁 lekarka mówiła ,że jest jak najbardziej za tym ,żeby ją karmiła.
Hania nigdy nie chorowała i bardzo dobrze się rozwijała 😉
Oczywiście ja nie mam zamiaru karmić tak długo 😁
najwyżej gdzieś do 10 miesiąca.