Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja bym Ci pomogła jak bym blizej mieszkała ,naprawde brakuje mi kogoś na całe dnie samej..Chyba ten II trym.jest jednak najlepszy ,bo pozniej to juz coraz ciezej jest.Ale Skórka trzeba o tym pamietac ze juz bliżej do końca.. takze dasz rade, Ty juz bedziesz cieszyc sie pieknym bobaskiem jak My ja ,Anita i inne dziewczyny bedą przechodziły to co Ty 🙂

• Mamusia
Ja tez tu nie mam żadnych ciążówek 🙂 wszstkie kolezanki juz urodziły, a pozatym Warszawa mała nie jest i jak juz sie do którejs wybiore to caly dzien zlatuje.Juz tak sie rozleniwilam ze nic mi sie nie chce, a ta Twoja sąsiadka to zołza troche, nie lubie takich osób są dla mnie nie szczere, przychodza jak czegos chcą.

• Mamusia
Amii napisał:
śliczne ubranka 🙂

A ty dodi_w kupujesz już coś?

Kiedy ja będę mieć taki brzuszek... 🙂

Ja tez Wam zaraz mój wkleje moze juz troche urósł, a ja dopiero kupilam w poniedzialek pierwsze body i skarpetki, jak cofniesz pare stron do tyłu to sa fotki tego co kupilam, co do brzuszka to mi bardzo szybko sie pojawił, ale najpierw to pewnie dlatego ze sporo jadlam na samym poczatku. 🙂

• Mamusia
Wiesz co Dodi. Nam to sie wydaje ze jej to chodzi o to, ze mi sie nic nie nalezy skoro nie mam meza. A ona ma a dzidziusia nie. Naprawde chciałabym zeby była w ciazy. Dla mnie to by było nawet lepiej. No ale nic nie poradze.
A ja dziewczynki najpierw to dostawałam ubranka a w 20 tyg sama juz kupiłam pierwsze spioszki i body 🙂

• Mamusia
Amii napisał:
oo faktycznie śliczne 🙂 🙂

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy skończę biegać po 5-razy do toalety w ciągu nocy?

😉

Amii ja do tej pory biegam! Dzis sie obudziłam z tak pełnym pecherzem, ze myslałam ze mi go rozerwie. Fakt, ze jakos w 2 trymestrze jest chwila spokoju ale pozniej pecherz daje znac o sobie ponownie.

• Mamusia
Skórka- to nie ma sensu z taka osoba wogole gadac moim zdaniem, szkoda tylko ze nie masz kogos szczerego kolo siebie 😞
Amii-ja latam juz troche mniej ,dzis tylko 2 razy od kad sie obudzialam, moze w drugim Trymestrze przejdzie ?? zapytaj Skórki ona juz prawie przy końcu 🙂

Macie mój brzuszek [img size=254]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC01763.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
skórka - ja jeśli będzie chłopak będę mieć ciuszki po dzidziusiu siostry, bo ma 7 miesięcy. a JAK DZIEWUSZKA to nie wiem 🙂 Ubranka w Polsce niestety są drogie, może siostry kupią mi coś w Irlandii.

Ja to dopiero mam z sąsiadami nie dość że młoda to jeszcze przed ślubem 😉 Jestem na językach, ale nie przejmuję się.

• Mamusia
Skórka jeszcze nosze takie, zalezy które mam uprane, nosze tez czasem spodenkowe bawełniane, bo sa wygodne.
No brzuszek widac, a mi sie wydaje ze stanoł w miejscu i nie rosnie, tylko dzidzi jeszcze nie czuje, albo poprostu nie wiem jak czuc.

Amii-ja kupilam te body po 4 zł za sztuke była wyprzedaz, i sa polskiej firmy a nie chinskie,takze mozna tanio trafic rózne rzeczy .

• Mamusia
skórka - wiem wiem sąsiedzi lub ciotki dewotki potrafią być okrutni, ale ja jestem dumna, że będę mamusią, nie przejmuję się 🙂

Co do drogich to chodziło mi np. o H&M, Zara itp... bo miałam okazje przekonać się o cenach, ale faktycznie warto zaglądnąć do hipermarketu, w końcu dzieciak szybko wyrasta.