Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzien Dobry 🙂 Ami ja tez wstawalam 5razy na siusiu :P chyba za duzo wypilam wczoraj wieczorem...Jakos mnie tak suszylo :P
no Skorka ma racje zaczniesz kupowac powoli ja juz tak sie rozgladam ale jeszcze spokojnie tylko 15body kupilam haha :P
Mamuski nie pozwalajcie mi kupowac wiecej body :P bo razem z tymi od siory i kumpeli to juz ich chyba ze 40mam :P
spioszki musze kupic jakies sweterki itd. bo Dzidzi urodzi sie zima wiec nie licze na ciepelko 🙂
ja tak wlasnie musze rozplanowac gdzie tu lozeczko wstawic bo chce miec dziecko przy samej glowie zebym widziala jak otworze oczka w nocy :P

Ja tez chce wiedziec!!!a tu moj gin powiedzial ze jeszcze lepiej jak przyjde pod koniec 21tygodnia czyli 17pazdziernika a nie 10tego!!! ja nie wytrzymam tak dlugo! Dodi a Ty kiedy masz polowkowe badanie?
Bo widzicie ja tego 10pazdziernika bede miec 20tyg+5dni!

Ja nadal na wyjezdzie wiec nie mam dostepu do moich ciuszkow :P czapeczek mam chyba z 8 :P w tym 2na dziewczynke :P
Ech zostajemy tu do jutra :P dobrze ze przyjechalam bo bym sama siedziala w domu jak widac :P
pewnie detektor tetna juz przyszedl to go sobie odbiore jutro 🙂
juz sie doczekac nie moge :P

A jak nie to co??? :P oddasz swojego 😁 🤪
a w sumie Wam powiem ze mi to bez roznicy w zasadzie 🙂 Synus by sie przydal bo nie ma chlopcow w mojej rodzinie od ponad 16stu lat no i Mariusz cieszyl by sie niesamowicie 🙂 a mi to obojetne 🙂

No dobra :P:P:P niech Ci bedzie :P
Swojego tez bym nie oddala nie wazne czy dziewczynka czy chlopiec :P
ejjj tak wlasnie mysle ze mamy slub 1grudnia a Moj nic nie mowi o kawalerskim 😁
nie to zebym narzekala na to hehe :P
bo ja sie denerwowac nie mam zamiaru :P
tym bardziej ze on w pracy ma samych iroli i w tym swirow rowniez ktorzy jestem wrecz pewna jakas striptizere by zalatwili. Och jak ja tego nie moge zniesc!!! jak wogole koledzy moga taki numer wycinac. Mojemu kumplowi tak zrobili no i co? przespal sie z nia...bleeee na szczescie jego sie dowiedziala i go zostawila dobrze mu tak!!!
ja tak sobie mysle ze ja sama panienskiego miec nie bede bo przeciez w ciazy pic nie bede :P
ale jeszcze bedziemy miec koscielny to moze wtedy:P
tez tak czekam czy nasz kumpel nie wyskoczy z tekstem ze Mariusz ma miec kawalerski bo dostanie opierdziel odemnie bo on mial slub i kawalerski zrobil w Polsce a tutaj w Irlandii nic a nic...i do dnia dzisiejszego mowi ze na piwo wyjda wszyscy ale zonka go krotka trzymie wiec chyba nici z tego :P

Hmmm to moze ja tez powinnam poczekac do tego 17pazdziernika ;>
ech juz sama nie wiem :P
ale chyba pojde 10tego:P bo nie dam rady tak dlugo:P
najwyzej bede musiala przyjsc na powtorke :P
Skorka nie mow nic o dobrym samopoczuciu ja zawsze jak mowie ze czuje sie dobrze po chwili cos mnie zaczyna bolec :P tak jak glowa ostatnio :P
zarazilas mnie i ucieklas :P

• Mamusia
hehe Anitek , ja bylam w zeszlym roku u kumpeli na panienskim i tez byl striptizer przebrany za jaskiniowca, potem jeszcze za stazaka i pzebieral sie kilka razy, wskoczyl na imprezke z róża w zebach i tanczyl z nasza Kaśka ,a ona miala strój kroliczka pleyboya i bawilysmy sie swietnie 🙂 ale on zrobil robote, nawet sie nie mogł napic drinka z nami i po tancu pojechal,to chyba zalezy jaka firme wynajma, moze za granica jest inaczej ,te dziewczyny które tancza to moze jeszcze robia inne rzeczy, ale w polsce nie slyszalam jeszcze 🙂
Ale sama bym tez chyba nie chciala zeby byla u mojego na kawalerskim 😞 wiec masz racje 🙂

Niektore laski to sa niezle dzi... ja osobiscie gdybym wiedziala ze facet ma miec slub za chwile w zyciu bym sie nie krecila kolo niego!no ale nic na to nie poradzimy! ja sie wkurzam bo my np jak chodzlismy na inmprezy to tanczymy sobie a tu jakas szmata sie ociera o mojego od tyl...ale skutecznie sobie z nimi radzilam :P albo Mariusz sie zaminial ze mna miejscami raz nawet do jednej powiedzial "co ty do cholery robisz" i sobie poszla!
laski sa tak bezszczelne ze szok! przez to ja sie boje wlasnie wiecie mozna ufac ale jesli w gre wchodza extra ilosci alkoholu, koledzy i do tego gowniary w mini wytapetowane i krecone tylkami to roznie bywa! Nie mowie zeby mnie Mariusz mogl zdradzic bo to raczej niemozliwe ale wierzcie mi gdybym zobaczyla ze tanczy z takim czyms to ryjek obity :P