Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie ta imprezka byla w Polsce to co sie kumpel przespal z laska! Co poza tym striptizerki sa inne tak mysle...dotykaja liza itd. bleeee chyba bym zwymiotowala normalnie!!!
poza tym tutaj to jest masakra musialbyscie wpasc na inmprezke tutaj...gowniary zrobione na 25lat i poprostu szok tak sie prowadza!!! zaczepiaja kazdego faceta...No mowie Wam ja tancze z Moim a tu jakie pipy sie ocieraja o niego tylkami i szukaja pretekstu zeby poderwac!!!jakas masakra!
Normalnie to taka powinna w pysk dostac i do domciu, ale brak slow na to. Zreszta irlandki sa takie! bezwstydne i bezszczelne...
Ja zreszta juz rozmawialam kiedys z Mariuszem ze jak on by mial striptizere na kawalerskim to sie zegnamy...bo ja juz widzialam nieraz jak to wyglada :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O tej imprezie co ja słyszałam to było tak
; spotkały sie dwie imprezy, jedna panienska a druga kawalerska. Tak przypadkiem. Podobno te dziewczyny z panienskiego wygoniły striptiserke i same zajeły sie facetami. I to mezatki!!!
Choc ja jestem zdania ze do tanga trzeba dwojga!!!

Niunia moja kolezanka juz w 16stym slyszala wiec jest szansa 🙂 🙂 🙂
zreszta bedzie pamiatka niewazne czy dam rade sluchac teraz czy za 5tygodni 🙂
predzej czy pozniej cos tam znajde hehe 🙂 narazie mialam stetoskop ale slychac tylko bulgotki :P serduszko ciezko wylapac.

• Mamusia
no jasne ze sie przyda ja nie raz poplakalam sie jak slyszalm serducha bicie 🙂 mojtak samo ... anitek wiem niestety jak jest w irlandach i ogolem ich nie lubie same rudzielce i te p[yski blade ;/ raz w dublenie do roku przyjezdza takie jak by wesole misateczko kurcze co tam sie dzieje normalnie dzieci 12 latnie robia sie na 23 !! katastrofa jakies miniowy lewdo co cycek podrosl a te juz je yinaja ja ogole to chodizlam i sie smialam z nich hahaha na prwade porazka :P wspolczuje ci bo jedyne co w tym krauj mi pasuje to penny's 🙂 i pare innych sklepow i najlepsza chinszczyzna jest u takiego jednogo chinola ale nie pwoiem ci ajak to ulica ale te swieze prazynki krabowe ummmm... az mi slinka leci poglem to ladne ciuszki sa dla dzieci 🙂 ja mam akurat z tamtad wszystke mexx next itd itd oplaca sie tam a szczegolnie jak sa wy[rzedaze 🤪 🤪 🤪

Oczywiscie ze tak... Moj ma przerypane bo raz poszedl z kumplem do pubu napili sie jak swiniaki ze ledwo na nogach stal i jakies lasce dal nr tel... i ona zaczela napierdzielac do niego...przeczytal smsy od niej. typu czy na kawe sie umowia a on ze nie bo ma mnie a ona ze moze jednak a on ze nie na to ona ach spoko jest wiele rybek w jeziorze...i on jej napisal ze ma nie pisac do niego i nie dzwonic i ma wykasowac jego numer...no i tak to wlasnie sie skonczylo...chociaz wiele w tym mojej winy straszna wtedy bylam klocilismy sie non stop on caly czas na wyjezdzie prawie wogole sie nie widzielismy no i widzicie...i od tego czasu jest spokoj! ja go nawet wtedy zostawilam powiedzialam ze nie chce byc z kims takim co wypije i nie wie co robi no ale jakos serce mi pekalo... bo biedny plakal przepraszal i mowil mi milion razy ze nic zlego nie zrobil nawet sie z nia drinka nie napil i ze bardzo zaluje i ze nie wie co mu strzelilo zeby ten nr tel dac ale byc tak pijany ze ledwo na nogach stal...
ech jak widac zycie!!! :P

Niunia penney jest bardzo tani choc tam nie wszystko do dziecka da sie kupic bo rozmiarowki inne :P ale mam kilka rzeczy z tego sklepu. Bardzo tanio 🙂
Chinczyk jest mniami tez zamawiam sobie jedzonko czasem.
A irlandki no masz racje wesole miasteczka i takie rozne festyny sa dobre. Albo jak sie cieplo robi. Posmaruja sie samoopalaczmi plamy na calym ciele make up ostry ubior straszny i chodza po ulicach!!! no ale coz zrobic :P
ja tam juz nie zwracam uwagi! ale i tak chyba najgorszych maja kierowcow! Oni wogole jezdzic nie potrafia :P

Skorka na domiar zlego ja tez mu chcialam tak zrobic zeby widzial jak ja sie czulam i jak ciezko bylo pozbierac mysli po czyms takim, ale sobie powiedzialam ze nie ma sensu ze lepiej zapomniec i dac sobie spokoj bo tego i tak nie zmienie a przeciez kocham Go i wiem ze jest dobrym facetem nigdy mnie nie oklamal!!! zawsze mowil prawde i nieraz Go sprawdzilam bo po ostatnim zwiazku tak dostalam po galotach ze nie moglam wogole zaufac!!!i tez przez to jestem z Nim bo zasluzyl sobie na to a nie bede Go przekreslac przez takie cos! choc boli do dzis jak sobie przypomne jak wiele mysli mialam w glowie itd. bo wiesz ja bylam w domu on na wyjezdzie i sobie myslalam ze moze spal u niej albo ona tutaj itd. bo widzialam polaczenie od niej o 5tej rano! ale on przysiegal mi ze byli w domu po 2giej w nocy!!!poza tym bylo od niej polaczenie o 5tej rano i pozniej po 7dmej rano ona dzwonila i on odebral bo do pracy jechal wiec jak widac jaka nawiedzona zeby do faceta wydzwaniac obcego...jakas desperatka 33letnia bo tylko tyle o niej wiedzial nawet jej imienia nie znal phiii...
ech jak sobie przypomne to mnie szlak trafia!!!

• Mamusia
Nie dziwie Ci się Anitek, że tak postąpiłaś. Dziewczyny niektóre są naprawdę bezczelne i mają tupet. Nie raz się o tym przekonałam. Nie zwracają uwagi czy ktoś jest zajęty. Ja miałam nawet takie sytuacje, że mojego chłopaka zapraszały na wesele wiedząc, że ja z nim jestem, oczywiście odmówił 🙂 Eh dużo by tego opowiadać 😉 Ale ufam mu.

No wiesz co Nas nie zabije to Nas wzmocni 🙂
ja ucze sie ufac ze tak powiem bo ostatnim zwiazku niestety nie bylo to latwe i Moj niestety to odczul...ale juz jest lepiej 🙂Poza tym On rowniez nauczyl sie mnie i to mnie bardzo cieszy 🙂 zaczal rozumiec moje obawy itd. ale jednego jestem pewna nie zdradzilby mnie!Zbyt wiele sobie dalismy aby ot tak poprostu moc teraz isc z kims innym do lozka! wiele Nas poloczylo i wspolnie dochodzilismy do perfekcji 🙂 a teraz jest super i kazde z Nas oddaloby zycie za drugiego 🙂
jak dla mnie duzym krokiem bylo dziecko! Bo przeciez to jest decyzja na cale zycie! Nawet nie wiesz jaka bylam szczesliwa gdy uslyszalam od niego ze chce ze mna spedzic zycie i chcialby miec ze mna dzidzie nie wazne czy slub teraz czy pozniej 🙂
Ach mliusio tak sobie wspominac 🙂

• Mamusia
Ja też wcześniej miałam idiotyczny związek... Ale już nawet myślami do tego nie chcę wracać 🙂 Mnie za to ucieszyła reakcja mojego na zobaczenie dwóch kresek, a razem robiliśmy test 🙂 A dodam, że on jest z mojego rocznika i jest dojrzalszy od niejednego trzydziestolatka 🙂

Planowaliscie Dzidzie?
My sie zdecydowalismy w zasadzie juz w styczniu ja odstawilam tabletki ale chcielismy poczekac chociaz jeden cykl zebym byla czysta po tabletkach. no i tak w marcu w dni plodne Moj do mnie mowi ze chcialy sprobowac :P no i tak sie zaczelo hehe...Mijaly dni a ja dostawialam okres smutek byl ale nadzieje ze w nastepnym miesiacu sie uda 🙂 kolejny miesiac nic...znow okres... dopiero w czerwcu zrobilam test 20stego i wyszedl negatywny znow smutek a wszystko bolalo mnie jak na okres wiec myslalam ze dostane. 23czerwca w Dzien Ojca zrobilam test a tu dwie kreski 🙂 🙂 🙂 🙂 poszlam 25tego do lekarza i nie bylo jeszcze nic widac...kolejne 10dni czekania i stresu i 3lipca zobaczylam Nasze Malenstwo z bijacym serduszkiem 🙂
Tatus o Dzidzi dowiedzial sie niestety przez telefon bo byl na wyjezdzie wtedy a ja juz nie moglam sie doczekac 🙂 🙂

Ech powiedzcie co to sie wyprawia czasem... wlasnie siostra dzwonila ze Mama spadla ze stolka w piwnicy bo sciagala z szafki takie materialowe lozeczko i przeciela glowe wlasnie jest w osrodku i ma szyta glowe, a mojego Taty brata wczoraj przygniotl dzwig i zginal na miejscu 😞 dopiero co mialam pogrzeb Dziadka mojego ukochanego w kwietniu, babci w lipcu a teraz to 😞 😞 😞 😞 😞 😞 a ja jestem tutaj i znow nie moge byc przy nich!!!!w takich chwilach jestem zla na caly swiat ze jestem tutaj!!!
Zycie jest takie niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No wlasnie rozmawialam z Mama mowi ze wszystko w porzadku zalozyli szew i jest w domciu. Tato teraz biega i zalatwia wszystko! Straszny ten wypadek...wujek chcial sie ratowac i wyskoczyl z kabiny dzwigu ktory zaczal sie przechylac no i niestety jak uciekal ramie dzwigu go przygniotlo i przecielo na pol 😞 o bozzze straszne to jest. oczywiscie padlo stwierdzenie "gdyby nie uciekal to by przezyl bo kabina nie zostala uszkodzona". Ech brak slow 😞

Ech znow jestem glodna ;> Mariusz konczy o 5tej wiec poczekam za nim sama nie wiem na co mam ochote szczerze to zjadlabym jakiegos fastfooda. Nie wiem McDonald albo cos takiego...nawet pizza ech sama nie wiem...Poczekam za Mariuszem moze on ma jakis ciekawy pomysl. Na wyjezdzie nie moge nic gotowac bo nie mam tu nic :P
zjadlabym sobie jakies pyszne rolady i kluchy parowane 🙂 Mmmmmm

No Skorka w takich sytuacjach niestety nic sie nie da zrobic...Ja musze byc tutaj i nic tego nie zmieni...Moge jedynie byc myslami z nimi wszystkim... No coz zycie takie jest i trzeba sie cieszy kazda chwila bo nigdy nie wiadomo z czyms sie Nam przyjdzie zmierzyc...