Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Znowu cos z fotkami jest nie tak. Dodałam do suwaczke zdj i na portalu z suwaczkami sie zapisało, ale u nas sie juz nie pojawia!!! Wsciec sie mozna na te niedogodnosci.
A ja troszke szukałam rzeczy na allegro. Takich okazji fajniejszych i nienajdrozszych 😁 Moze znów uda mi sie cos wylicytowac. Ostatnio kupiłam sweterek. Wczoraj wkleilam zdj ale nie wiem czy widziałas.

• Mamusia
nikt mnie nie lubi to dlatego :P:P hihi ,dziekuje Skórka.
Kurde wczoraj zrobilismy z moim kalkulacje naszych wydatków w tym miesiacu, i sie okazało ze nie bede mogla wydac nic Na rzeczy dla dzidzi ani sobi kupic jakis spodni ciazowych, kupilismy skurzany narożnik i cala wyplata poszla 😞 znaczy jutro pojdzie, zla jestem, bo myslalam ze pojade na jakies zakupki.
Skórka masz jakis pomysł jak tu zarobic 🙂???

• Mamusia
Juz pisałam Anitkowi, ze zadzwoniłam na nr podany w gazecie i facet dał mi prace przy kompie. Tylko czy ja cos zarobie to nie wiem, bo licho mi to idzie 😞
Koszmarna ta robota!!! Juz mam nerwy!
I jeszcze ci cos powiem: my tez wydalismy duzo kasy na okno, bo to co mamy ze starosci pekło i jest bieda! Ale nasza dzidzia predzej potrzebuje rzeczy bo grudzien tuz tuz!!!

• Mamusia
powiedział ze nie widzi przeciwskazań, ale nie wiem, moze so bie odpuszcze, jakos powaznie nigdy nie chorowałam, juz z zębem moim sie wygłupiłam i cierpiałam tyle czasu, a słyszalam ze po szczepieniu mozna miesc bóle glowy, wymioty, goraczke, i inne dolegliwosci, po co mi to w sumie..

Czuje sie dobrze nic mi nie dolega na szczescie , a Tobie współczuje 😞 wczoraj jak bylismy na spacerze , to mi ciezko po schodach bylo wejsc ,a Ty juz pewnie tez masz dosc?? mi wiczorami coraz gorzej sie oddycha ,i krwawia okropnie dziasła,ale ogolnie to ok

• Mamusia
Mnie tez krwawia dziasła 😞 Nienawidze wapnia pic, wiec pije taki syrop z wapniem dla dzieci, dorosli tez moga. Lekarz mi pozwolił!
A co do dzwigania samej siebie to coraz gorzej. Siatka z zakupami to dla mnie taki ciezar ze SZOK!!! Spacer do lasu konczy sie zazwyczej kilkugodzinnym narzekaniem i stekaniem 😞 Pewnie wszyscy maja mnie dosyc!

Moze nie rób sobie na złosc z ta szczepionka. Sama nie wiem 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
dam spokój, zreszta jutro jestem na 12.15 umowiona a miedzy 12-13 ma przyjechac naroznik i musze panow wpuscic i im zaplacic wiec moglabym sie nie wyrobic..

Troche jestem przygnebiona nie wiem czemu, idzie zima , mi ie cholernie nudzi w tym domu,załuje ze nie chodze do pracy ,teraz juz za pozno na inna decyzje ..
Troche sie boje tego czasu kiedy bedzie juz miesiac czy dwa przed narodzinami dzidzi,ze wzgledu na to ze bede pewnie gruba ,brzydka i ociężała .. 😞 podobno dziewczynki odbieraja urode .. a na chlopca sie pieknieje, mi juz sporo syfków wyskakuje, i mam spory brzuszek ,a co bedzie przed porodem ???
generalna kulka 😞

• Mamusia
A ja nie wiem czy ludzie sa mili czy mówia prawde. Fakt ze przytyłam ale mówia ze ładnie wygladam 🙂 A taka znajoma przez przypadek jak mnie zobaczyła powiedziała: bedziesz miec chlopca? Zdziwilam sie.
Jednak to nie jest reguła ze dziewczynka zabierze ci urode. Piekne kobiety zawsze pieknie wygladaja 😁

• Mamusia
juz sama nie wiem, powinnam isc do fryzjera bo juz mam spore odrosty ale musze kurde oszczedzac przeciez w tym miesiacu.
Masz szczescie ze nie przytyłas w rekach i na twarzy, o to jednak jest nie fajne 😞
a ile do tej pory przytyłas ??
ja juz 7.5 kilo ,to bardzo duzo moim zdaniem..

Hej Mamuski 🙂
Skorka jak Ty siedzialas przed kompem to ja wlasnie pokonywalam 270km do domu :P
Juz jestem 🙂 detektor przyszedl ale cos nie moge znalezc tego tetna ;> Hmmm mam nadzieje ze wszystko ok z Dzidzia...Cos mnie nad ranem brzuch bolal i juz nie spalam od 5tej a do tego lezalam w lozku i bylam glodna na maxa ;>
Ja narazie weszlam na wage to nic nie ruszylo caly czas pokazuje 1kg w przod...Hmmm zaczyna mnie to troche martwic bo przeciez Dzidzia rosnie brzuch tez a moja waga stoi 😞 no przeciez jem tak samo moze i nawet wiecej...Nie wiem o co chodzi. Wkurza mnie to ze ostatnio jak bylam nawet nie zmierzyl dziecka!a teraz jak pojde 10tego to juz bedzie za pozno!
Ech Ci lekarze. Ruchy cos oslably pewnie spi Malenstwo. Ja tez raczej wieczorem czuje.ale jeszcze nie na tyle zeby przez skore czuc.
Dodi gratulacje 🙂 Polowka w tym tygodniu 🙂 Fajnie 🙂