Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

Skorka no wlasnie ja tez sie spotkalam z kilkoma Mamami ktore bardzo chcialy karmic ale niestety dziecko nie dojadalo wiec plakalo one nie wiedzialy co sie dzieje myslac ze to kolki 😞 a dzieciaczki poprostu byly glodne 😞 ja juz postanowilam ze bede karmic raczej butelka...Aby w szpitalu zobacze jak to jest karmic piersia i tyle w temacie.
Nie chce meczyc dziecka. poza tym chlopcy kolki przechodza gorzej niz dziewczynki wiec kazdy nowy skladnik w moim jadlospisie i dziecko bedzie cierpiec jeszcze bardziej 😞
Moja siora tez nie miala pokarmu a po tej herbatce jak zaczela sie produkcja to musiala sciagac bo Mala nie nadazala pic. Mozesz sprobowac nie zaszkodzi tym bardziej ze chcesz karmic piersia 🙂 ja sprobuje 50/50 na start i zobacze ale mysle ze naprawde pokarmie tylko troszeczke i przejde calkiem na butle 🙂

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Madzik ja tez sie spotkalam z takimi textami...ktos mnie nie widzial rok albo dluzej i zamiast zapytac co u mnie itd. to pierwszy text to ale Ci sie przytylo...idiotyczne...To zanim bylam w ciazy teraz niech lepiej mi nikt uwagi nie zwraca bo powiem co mysle i tyle :P
co do rodziny no coz moja to raczej tam nic nie powie co by mi przykrosc sprawilo hehe na szczescie :P
ale kolezanki to zapewne tylko czekaja na to zeby cos dopiec...Zauwazylam ze to chyba im sprawia satysfkacje ze one sa szczuple a ja np robie sie duza i gruba...ale naprawde mam to gdzies 🙂 po ciazy i tak wroce do swojej wagi a moze i nawet uda mi sie zrzucic wiecej 😁 i poczekamy az te wszystkie krytykantki zajda w ciaze 😁

• Mamusia
Kiedys mialam bardzo dobra kolezanke. Tak mi sie jednak tylko wydawało. Jakos rok temu schudłam i jak ona to zobaczyła to rzucila tekst: cos ty z siebie zrobiła? Kilka miesiecy pozniej odchudziła sie tak jak ja. No i oczywiscie wg niej wygladała pieknie.
Odkad zaszłam w ciaze unika mnie jak ognia. Kurcze nie zarazam hihi

• Mamusia
skórka ale super brzusio.
Co do brzusiow i gadania na ten temat naszych ''znajomych " to ja mam to gdzieś cieszę sie ze mi brzuszek rośnie bo wiem że tam rosnie nowe życie , a nie jest to tylko moje obżarstwo 😉 A te co dopiekają najbardziej to zapewne sa zazdrosne ze to my a nie one są w ciąży , bo to zazwyczaj kobiety tak dopiekają . Mnie bardzo pozytywnie wspiera moja rodzinka i nikt nie marudzi ze jestem gruba bo czemu? Mój brat ktory sam czekał na swoje dzieci dosc dlugo ma 40 lat a ojcem jest od 3 ,wykazuje taki entuzjazm moją ciąż jakby to było jego dzieciątko -bardzo mnie to cieszy i fajnie wiedzieć ze reszta też sie umie cieszyc naszym szczęściem 🙂

• Mamusia
Podobne zdjecie do tego. Czekam od soboty 🤢 No wiesz postanowilam zaktualizowac swoja fote, bo ta ostatnia to juz raczej nieaktualna.
Na ale goła na nowym avatorze nie jestem wiec nie wiem w czym problem 😉

A Mikołajk dzis spi i tak mi az dziwnie. Wole jak kopie i jak boli. Wczoraj miał taki dzien.

Pewnie admina nie ma stad to oczekiwanie 🙂
No Olafek dal popis dzis az od 3ciej w nocy do 6stej non stop 😁 podobno w tych aktywnych godzinach musze naliczyc min 10ruchow na godzine wierz mi tych ruchow bylo z 50 na godzine hehe...i tak wariowal do 6stej. Pozniej wariowal od 10tej do 13stej non stop az caly brzus falowal 🙂 a teraz sobie spi 🙂

• Mamusia
hej mamusie, widze ze mamy nowe kolezanki na pogaduszkach 🙂
fajnie 🙂

Skórka nie wiem czy wiesz ze Anitek zostaje na noc w szpitalu , bo podobno poczuła wilgosc w majtkach i bała sie ze to wody sie sączą i zostaje na obserwacji szpitalu.

3 majmy kciuki za nia i synka 🙂

ja ide juz spac bo padam po dzisiejszym dniu, mimo ze nic nie robilam , Skórka piekny brzuszek masz 🙂

dobranoc

Ale sie ciesze 🙂 a zajrzalam tutaj na chwilke zanim poszlam spac po tym szpitalu i przeszlo mi przez mysl ze moze pojechala rodzic hehe 😁 a tu Mikolajek jest juz na swiecie 🙂 🙂 🙂
Skorka kolejne GRATULACJE kochana :*:*:*

• 4 tygodnie później...