Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

No faceci nie moga byc w ciazy a szkoda bo by wiedzieli jak to jest 🙂 Mariusz wczoraj do mnie mowi ze ja mam bzika na punkcie tego dziecka :P i ma racje :P tylko zeby biedak sie nie czul odtracony 🙃 bo wiesz nie wiem jak to oni do konca odbieraja bo to My nosimy Dzidzie 🙂

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ech tak jeszcze wiesz kochac sie nie mozemy bo lekarz jeszcze nie kazal przez to lozysko i tak mi Go szkoda 😞 😞 😞 chociaz jestem dumna z niego ze tak to rozumie i taki kochany jest 🙂

Ja chinczykiem sie przejadlam narazie bo czesto zamawialismy ostatnio i tak narazie dosyc. Poza tym jak jestem w domciu to inaczej bo zawsze moge cos fajnego ugotowac 🙂 Dobrze ze polski sklep mam niedaleko bo moge zawsze podjechac na zakupy 🙂 zjadlam caly serek 300g :P musze jeszcze czyms podniesc OB ale wolowiny nie lubie a buraczki nie ida w parze z kazdym jedzeniem... Hmmm

Madziatre cieszymy sie cieszymy 🙂 🙂 🙂 Ty juz za to jestes po porodzie a Nas jeszcze to czeka 🙃 echh nie bedzie tak zle...Mysle ze gdy zacznie sie ta cala akcja z porodem to siebie nie poznamy hehe 🙂

Wiesz mi jeszcze nie jest ciezko brzucha nie mam duzego chociaz wlasnie czytalam o rozwoju ciazy ze od 20stego tygodnia rosnie mega szybko 🤪 Skorka Tobie niedlugo pewnie zaczna sie nieprzespane noce itd. kolezanka mowila ze ciezko tak 3-4tygodnie przed porodem bo ani pozycji sobie znalezc nie mozna i ciezko i duszno...Hmmmm 🙂 ale i tak nie oddalabym tego uczucia za nic(choc jeszcze nie wiem jak to jest) :P

• Mamusia
poród to jedno... (ja rodziłam naturalnie bez znieczulen i miałam sporo szwów i przetaczaną krew po porodzie bo tyle mi jej uciekło) ale po porodzie trzeba się tym maluszkiem zaopiekować od razu, na tyłku usiąść nie idzie o chodzieniu przez kilka dni i załatwaianiu swoich potrzeb nie wspomnę a tu dzidziuś płacze.. i nie można pospać 🙂
ale wiecie to tak szybko mija i te uśmiechy maluchów na początku zupełnie nieświadome to tyle siły dodają że szok 🙂

Madziatre nic juz nie pisz :P hehe :P
ja chce znieczulenie...zreszta w Irlandii to nawet nie wiem czy masz opcje bez znieczulenia nie wiem jak to wyglada.
Co do zalatwiania potrzeb po porodzie to juz mi kolezanka mowila i ja juz nie chce slyszec o tym az do samego porodu :P
Pozniej bede sie tym martwic narazie ciesze sie ze Dzidzia rosnie i daje Nam to wiele szczescie a i wierze ze ten bol jest do zniesienia 🙂
Do pozniej Mamuski 🙂

Juz jestem 🙂 z porzadkami w szafie poczekam za Mariuszem bo on tez musi w swojej zrobic wiec razem bedzie razniej :P Hmm cos mnie gardlo boli lekko juz od 3dni 😞 mam nadzieje ze chora nie bede!!!

• Mamusia
A ja dzis tam mało zrobilam swoich planowanych obowiazków. Mało dzwonilam do ludzi. Denerwuje mnie to, ze malo kto odbiera telefon!

Mowisz Dodi, ze przezorny zawsze ubezpieczony 😁

A ja sledze butelki dla dzieci i chyba wybiore takie, na tym linku sa wyjatkowo tanie
http://allegro.pl/item743893948.html

• Mamusia
lekarz ...bardzo fajna babka pogadalysmy sobie, nizej napisałam co do szczepien powiedziala,
juz by mógł przyjechac ten mebel, bo chce w wygodniejsze ciuszki wskoczyc.

Kurde malutka sie rozpycha w brzuchu 🙂
jestem dzis dumna z siebie, bo nie zjadlam zadnego slodycza, teraz jem suszone sliweczki 🙂

Skórka fajna ta butela, malusia taka chyba 🙂
no ja tam sie chyba zaszczepie na zółtaczke

Tez tak wlasnie myslalam ze z ta grypa to Ci odradzi no bo po co Ci teraz jeszcze zmartwienie. a to na zoltaczke to lepiej sie zaszczep 🙂
ja tez mam lenia czekam z szafa na Mariusza bo on tez musi segregacje zrobic wiec razem bedziemy siedziec 🙂