Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

Moze Maz Ci pomoze??? ja na nastepny raz zatrudniam Mojego bo nie bede sie juz meczyc :P
Ech jeszcze dam rade poczekac 🙂 tyle juz minelo to i te min 10tyg dam rade 🙂 to wcale nie tak dlugo hehe 😉
oby do swiat pozniej juz poleci bo strasznie duzo rzeczy zaplanowalam na styczen 🙂
Ja uciekam z neta narazie bo chce sie polozyc bo chodzilismy po sklepach itd i troche padam 🙂
Do spisanka pozniej 🙂

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc dziewczynki 🙃
widze ze dzis ja pierwsza 🙂

Jak po weekendzie ?? i kolejny tydzien sie zaczyna
Ja juz po sniadanku, córeczka mnie obudziła 🙂
Wczoraj sie dowiedziałam ze mama mnie chce odwiedzic na weekend, ciekawe czy plan wypali??
w sobotę mam wizytę u gina, ciekawe co u malutkiej słychac.

Buziaki

• Mamusia
Skórka nie przejmuj sie 🙂 ja wczoraj wieczorem sie popłakałam z niczego jakos zle mi było 😞 ale szybko przeszło.
Grzywkę zepnij spinka i bedzie ok.
Ubrania tez mnie cisna, chociaz kupilam dresy a piatek i mam w nich luzu duzo, wiec ciagle je nosze 🙂
ja leze jeszcze nie umyta i szuka zasłon na allegro, ale juz mi sie znudzilo 😞 spac mi sie jakaos chce 🙂

Hejka :P u mnie nocka znow nie za ciekawa. Napad kolki na szczescie taki delikatny ze dalo sie zasnac po 3godzinach...
ja tam jakos nie placze narazie :P slonko swieci zaraz sobie cos do jedzonka zrobimy 🙂 pranie wstawione i trwaja przygotowania do przyjazdu rodzinki 🙂 jeszcz 6dni...no a najwazniejsze ze w sobote mamy usg 3d4d 🙂 nie moge sie doczekac 🙂

• Mamusia
Anitek witamy 🙂

Mnie sie humor juz poprawił 🙂
Spojrzalam przez chwilke na serial Plebania i zastanawiam sie kto wymysla takie problemy dla bohaterow:laugh: :laugh: :laugh:

Ja mam w miare posprzatane. Choc jak slonko za bardzo zaswieci to widac niestety niedociagniecia. Kurz kocha meble:/

A mi sie marzy snieg 🙂

Ech snieg....jak ja bym chciala sie wykulac w sniegu :P
pamietam jak rok temu bylismy w pirenejach na sylwka i wlasnie tam bylo tyle sniegu ze jak to zobaczylam to jakby mnie ktos z lancucha spiuscil :P lezalam w sniegu i bawilam sie jak dziecko :P cos pieknego :P nie pamietam tyle sniegu od czasow kiedy bylam jeszcze dzieckiem :P
glodna jestem 😞 co by tu zjesc? macie jakies pomyslu cos za mna chodzi sama nie wiem co...moze jakies platki albo cos takiego 😞 ech nie wiem sama...dzis znow sama do 7-8 bo Mariusz w Dublinie wiec pewnie mu sie zejdzie 😞 ech nie lubie tak dlugo byc sama :P co do porzadkow to ja tam robie pranie teraz 🙂 a porzadki w niedziele :P Rodzice przylatuja wieczorkiem wiec mamy caly dzien na sprzatanie 😁

No ja tu mowie o sniadaniu hehe :P zjadlam platki i sie zobaczy za chwile 🙂 obiadu nie robie bo Mariusz wroci pozno wiec usmaze bekon z jajkami i tosty do tego 🙂
ja wlasnie weszlam na wage i pokazala 70,7kg 😁 no to ładnie ide 😁 choc zaczynam sie zastanawiac co sie dzieje ze waga tak szybko idzie w gore a ja jem tak samo...Mam nadzieje ze to nie cukrzyca albo cos takiego...

No wlasnie czytalam opis tygodni i jest napisane ze dziecko teraz podwajalo swoja wage wiec i Mamusia moze zaszalec z waga 😁
cos w tym jest hehe 😁
ech nie przejmuje sie gruba nie jestem wygladam ok, a po ciazy to w ostatecznosci jakas dietke sie zastosuje 😁

Nie narzekam ze tyje tylko mnie zdziwilo jak to jest fizycznie mozliwe ze w ciagu tygodnia +2kg...dlatego mam nadzieje ze to nie zadna cukrzyca tylko poprostu Maly rosnie a wraz z nim mam wiecej wod itd i stad ten nagly skok 🙂 ja sie kg nie przejmuje najwazniejsze ze ja sie dobrze czuje w swoim ciele 🙂

Ja tez chce serek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak z ogorkiem!!! ech a widzialam w sklepie wczoraj ale myslalam ze nie bede miec ochoty na niego 😞
Madzia z tego co widze to u Ciebie to raczej tylko brzuch :P wydaje Ci sie z tym tylkiem hehe :P ja tez mam extra 7cm w pupie jakims cudem ale nie widac zeby obrosl w tluszcz bo same kosci po bokach...Mama mowi ze miednica tez sie rozszerza no ale po porodzie powinna sie zejsc choc juz pewnie nigdy nie bedzie taka jak przed :P
co do pokarmu wlasnie moja siora miala CC i jakies herbatki pila. To jakas anyzkowa jest...wspomaga laktacje wiec zakupcie sobie ja tak czy inaczej zeby sie napic po porodzie 🙂 na pewno pomoze 🙂

Ludzie sa okrutni...nie zapytaja jak sie czujesz to musze rzucic text jaaa ale przytylas...ech brak slow nie przejmuj sie 🙂
ja tam mam to gdzie kto co mowi i jak mi tylko ktos powie ze utylam to odrazu powiem dziekuje czuje sie swietnie w koncu jestem w ciazy...i tyle w temacie 🙂 ja narazie rozstepow nie mam no ale jeszcze wszystko przedemna...mam nadzieje ze nie bedzie ich zbyt duzo.

• Mamusia
he he a mi każdy mówi gdzie to dziecko chowam że wcale nie widać 🙂 Co mnie też wkurza bo taki głupie pytania zadają że czasem chce sie odpwoiedzieć " w du... " nie dokoncze 🙂 No ja słyszałam ze laski biora jak maja mało pokarmu tabletki na laktacje. Ponać skutkuje. No i wieksza wygoda jak ten pokarm jest niz jak latasz w nocy robic mleczko 🙂 Moim zdaniem oczywiscie 🙂

A wyczucie ludzi fakt jest dziwne :P Ale nie ma sie co przejmować 🙂 Ja tak chcialam brzuszek eksponować a tu dupsko bo za dużego nie mam 😞