Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyna jest zdrowo "chop siup do tyłu" i chyba myśli że tym jej na złość robi..... Nie lubi Agi bo Aga co w sercu to na języku, a nie jak niektóre obgaduja po kątach. I chyba jej się za cos dostało i teraz "szaleje nam panienka" A że my Agę lubimy to jedziemy w drugą stronę 😁 😁 😁 😁 i jest licytacja kto przed kim 😉 A że mój M codziennie po nocach przed kompem siedzi...... zazwyczaj do 4-5 rano, ciekawa jestem ile jej sie będzie chciało 😁

• Mamusia
Mi tam wsieradno, ale ja wredna jestem i na przekór robię, 😁 specjalnie po nocach nie siedzę, a jak mój M siedzi to niech się na coś przyda 😁 Daguś forum jest właśnie po to, ale nie każdy to rozumie, lubie Was i dlatego tu siedzę, a przy okazji mam frajdę z klaskania- niby dlaczego mam przejśc obojętnie na czyjeś chamstwo i zawiść, bo dla mnie to tylko to pokazuje ta osoba.

I niech się zainteresowana wypowie hihihi.
Daguś mnie to bawi szczerze mówiąc i powiem tak.Ten ktoś naprawdę w nocy siedzi i zabiera hihihi, mówię poważnie.
Jesteśmy tu żeby sobie gadać i tak jak piszesz wymieniać informacje a oklaski miały służyć jako "nagroda" za dobre słowo za dobrą radę etc. w przypadku mojej fanki to jest to po prostu złośliwe i nic innego.
Kwestia oklasków niestety nie od dziś jest znana,były już rozmowy z adminem na ten temat i dlatego oklaski są co 120 minut.
Niestety osoba ta czeka co do minuty aby je zabrać .
Ania kiedyś czekała bo obiecała mi za coś tam oklaska było że za 4 minuty, jak minęły odświeżyła stronę aby mi dodać i co... i dupa bo już ktoś zabrał i tak ciągle.
Więc nie jest to do końca normalne.
Faktem jest że jestem osobą co w sercu to na języku , ale to chyba widać nikogo nie zmuszam do "kumplowania" się ze mną ani do rozmów, więc jak ktoś nie ma na to ochoty to niech tego nie robi i tyle.