Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Gdzie sie wszystkie podziewacie 🙂 Ja rozumiem ze jest ładna pogoda ale żevy nawet na chwilke nie wpasc na Brzuszek?? Foch, tym razem ja sie sfochuje 😁

Hej my już wróciliśmy , jesteśmy po kolacji kąpieli i właściwie gotowi do spania hihihi.
Pogoda dziś pięknie dopisała, Bielany się udały Amelia ma wielkiego różowego królika Buggsa nadmuchanego helem więc lata jej nad głową.
Oczywiście baliśmy się że będzie się bała, ale nie były śmiechy hihy i teraz tak sie do niego rozgadała że gada do wszystkich 🙂
Byliśmy też na obiedzie, biedulka dostanie jutro marchewkę normalnie chciała mi zjeść ziemniaczki z talerza. Do tego babcia wzięła ją na ręce i zaczęła jej śpiewać a Amelia razem z nią, chyba kupię kamerę bo normalnie nie da się tego opowiedzieć 😁 😁 😁 😁
A i zaraz i my wrzucimy fotki ze spacerku 🙂
Karina Wasze piękne 🙂

Dzieki Aga 🙂

Ania z Szymkiem byłaś na basenie? Bo ja mysle o zabraniu Patulinki na basen ale e wiem jak to bedzie 🙂 Kołotyńca na kolnej jesy klub pływaącego bobasa http://www.aqua-korekt.pl/klub-pywajcego-bobasa.html fajnie by bylo sie zapisac 🙂

Asia chyba mają z klimą, ale Daguś może do auta go rozbieraj, pamiętam jak Adrian był mały w aucie się go na maksa rozbierało a zanim go wyjęliśmy to ubierałam , zwłaszcza na plecki bo były zwykle spocone

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂
My już wróciliśmy 🙂 Paulinka na szczęście padła zaraz po kąpieli i butli a my odpoczywamy 🙂 mam nadzieję że troszkę pośpi.
Pogoda super się wreszcie zrobiła i oby nie chciała się nam zmieniać.

Daguś, my mamy z klimą więc nie pomogę... ale chyba lepiej rozebrać tak jak pisze Aga a potem ubrać żeby się nie przegrzał.

Witam 🙂 Ja o ddzis znowu sama, Pawel juz po urlopie. Ale ma mnie oddwiedzic mama bo mowi ze sie stesknila, oczywiscie nie za mna 😁 😁

Mis dalej spi. Jak ja pzretrzymam od 16:30 bez spania to zasypia mi na rekach jak jej tylo butle wyciagne po kapaniu. I spi az do 6. Poogoda faktycznie newyrazna ale mam nadzieje ze sie do poludnia poprawi 😁

Asia jak Paulinka w nocy spala?

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
U nas noc też spoojna, Karinko Paulinka spała bardzo ładnie i zaskoczyła mnie tym bardzo bo zawsze jak wracamy to jest ciężki wieczór a wczoraj było super 🙂 Dziecko mi się starzeje 😉

My też wybieramy się na basen tylko mam problem z pieluchami, Ania jakich używasz? bo ja widziałam z Huggis takie na basen ale rozmiar S jest chyba od 9 kilo więc na Paulinkę będą póki co za duże. Koło nas jest taki basen gdzie w niedzielę są zajęcia dla takich maluszków.

Słoneczko wracaj do nas!!!!!!

Ja dzisiaj świętuję 🙂 🙂 🙂

Miłego dnia

Asiu na początek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN

u nas nocka fajna Amelia jadłą o 6 a raz się ubudziła po smoczek tak ze jesteśmy wyspani.
Nawet Ania nie mogła mnie telefonem dobudzić heheheh, sen to ja mam mocny 🙂

Nie wiem jak Wy dziewczynki ale ja po tym weekendzie jestem mega wypoczęta choć całe dwa dni nas w domu nie było, słonce to moja bateria 🙂

Karina wybierasz się na basen??
Ja będę zaraz dzwonić bo my tak za dwa tygodnie byśmy już chcieli z nią chodzić.
Asia Wy macie dobrze bo na Szuwarowej masz cały kompleks rekreacyjny 🙂

Czekam teraz na Anie bo ma z Szymkiem przyjechać, życzę wszystkim miłego dnia bo nie wiem czy będę miała jak się pojawiać 🙂 🙂