Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
A my właśnie sie zbieramy do kościółka.Nikola dwa razy tylko się dziś w nocy obudziła także narzekać nie mogę.Jest piękna pogoda wiec trzeba cieszyc się słoneczkiem.
Daguś współczuje alergi 😞
Miłego dnia!odezwe się wieczorkiem 🙂

Dzien dobry 🙂

My juz po spacerzre 😉 jestem zła bo mała od kad wyszlysmy robiła afery, naplecach zle na boczku jeszcze gorzej, wypila cała butle herbatki, przewrocila sie na brzuch i tez jej zle, zabralam na rece i tez nijak wiec stwierdzilismy ze wracamy do domu I zasnela przed samym domem 😠 😠 😠 😠 😠

Jak trzymacie dzieci na polku w taka pogode ubrane?

Moja dziś tak była na polku 🙂
[URL=http://www.fotoo.pl/][IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-06/19efe139.jpg[/IMG][/URL]

a do spania w samym pajacyku bez stópek i z krótkim rękawkiem

• Mamusia
Dzięki Aguś,ja na noc ubieram jej pajacyka,ale z długim rękawem i stópkami to za ciepło jej?A czasem ubieram boby długi rękaw i śpioszki to ma na pleckach dwie warstwy kurde to ja już nie wiem 🤢 a dziś była ubrana podobnie do Amelki 🙂 Właśnie mi zasnęła także już mam luzy 😁 😁

jak jest chłodniej to śpimy w body i śpiochach albo z długim albo z krótkim rękawem ale dziś za gorąco.
Karina nie mam na razie kremu, smaruje tym niwea na każdą pogodę dopiero muszę kupić
Czyli co na wtorek się umawiamy??
bo w środę chce iść z nią do szczepienia mamy zaległe a w czwartek złożyć papiery z Adrianem do szkoły

No to reszta niech potwierdzi wtorek, ale w takim razie gdzie bo park Jordana za daleko, choć Daga do Cracovii jedziesz jednym autobusem a przecież to obok 🙂
Ale mnie jest obojętne ja się dostosuje

czyli pasuje Ci wtorek 🙂
Daga z tego co pamiętam mówiła że wtorek może być, to jeszcze Ani i Asia no i nie wiem co z Krysią ale chyba nas już opuściła 😞 😞 😞 a szkoda...