Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Karina wklejaj na forum
http://www.youtube.com/watch?v=FnECifsl43w

A my też już po zakupach , ale z zakupu mieszkania nici, nie chciałam zapeszać, ale mieliśmy zarezerwowane mieszkanie i dziś się okazało że o 1000 zł na metrze podnieśli cenę, no to się nie dogadamy. Ech..

Moja też grzeczna w ikea miała takie wielkie oczy że łojezu hihiih

A ja caly dzien daje jej na spiocha pic zeby sie jak najwiecej napila i zeby pozbyc sie tych fosforanow. Zal mi jej budzic jak spi 🙂 tylko do karmirnia ja budze:P Aga niezle nie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Aga a słyszałaś cały ten program jak dzwonili w różne miejsca i podawali sie za jego sztab? Widzisz jakbyś jechała dzisiaj ze mną komunikacją miejską mogłabyś porozmawiać z takim jednym mocherkiem co uważa że Jaruś super mądry oczytany i świetnie się wypowiada a Komorowski phi skąd się taki wziął 😮

Ja temat polityki staram się odstawiać jak najdalej. Po tym jak Jaruś postanowił kandydować " bo naród tego oczekuje, bo znicze zapalali" kurde ja też zapaliłam i nie proszę go o kandydowanie, wręcz odwrotnie.
Z Andrzejem śmialiśmy się zanim wyszła kwestia Wawelu że gość wykorzysta śmierć własnego brata do własnych celów, no i niestety nie pomyliliśmy się.
Tak że dla mojego zdrowia psychicznego i słabego serca staram się jak najmniej o tym rozmawiać hihihi.