Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej my już na nóżkach, zbieramy się do wyjazdu.

Nocka zła oj zła, oby już takich nigdy. Amelia o 2 obudziła się wyspana i towarzyska więc jak ktoś znikał za drzwiami wrzask, chwilę pobawiła się z nami w łóżku apotem usnęła ale było nie było do prawie 4.30 zeszło 🙂

Miłej Święta wszystkim życzymy 🙂

Witam 🙂 u nas w przeciwienstwie do Agi nc super 🙂 Misiak zasnal o 20 a wstala razem z mama o 5:50 a potem od razu zasnela i wstala o 9: 🙂 teraz sie budzi na karmienie 🙂

Pogoda fatalna.... 😞

W Listopadzie jest koncert Lady Gagi w Wiedniu 😁 JAde ze szwagierka chyba 😁 😁

• Mamusia
hej dziewczynki. zle wiesci 😞 jestem w szpitalu 😞 6 lekarz wreszcie powiedział mi co mi jest: a mianowicie mam krwiaka w macicy i do tego wszystkiego mam przodujace łożysko 😞 lekarz mi powiedział, że moge wstawac tylko do toalety jak chce donosic ciaze bo jak mi sie odklei lozysko to bedzie po wszydtkim 😞 podobno w 90% przypdkow w miare uplywu ciazy lozysko sie podnosi pytanie tylko kiedy... bede tu conajmniej do wtorku (od srody) bo wtedy maja mi zrobic usgi albo zostane jeszcze w szpitalu, albo bedzie ok i pojde do domu albo pojde do domu ale bede musiala tam lezec(niewykluczone ze nawet do konca ciazy 😞 ) ale mam tez dobre wiesci: na 90% bedzie córeczka 🤪

Florcia gartuluje 🙂 🙂 oczywiscie coreczki!
I zycze zeby wszystko bylo dobrze. olozysko sie podnioslo a maluszek jedna wytrzymal jeszcze chociaz 20 tygodni 🙂 w ktorym szpitalu jestes?

• Mamusia
hej Aniu posucha tu ostatnio... ja na obiade roladki śląskie+ziemniaczki młode+ogóreczek kiszony...
Florcia leż i odpoczywaj, a krwiaki cóż koleżanka miała ale donosiła dzidzia zdrowa więc głowa do góry będzie dobrze...

Hej mamuśki i bobaski.
Ale mamy pogodę do dupy, my pijemy kawę, Ameliuszek zasnął ze swoim nowym smoczkiem, na poprzednie się obraziła hihihi.
W pidżamkach sobie siedzimy, mamy totalnego lenia.
Florcia Ty nam dziewcze uważaj na siebie, mam nadzieję że nie będziesz musiała leżeć cały czas 🙂

Aga Ty zyjesz 😁 😁 😁 😁 A juz myslalam ze zapilas sie na smierc a Amelka padla z tesknoty!!! 😁

Ja dzis jade do siostry i chyba zostaje do czwartku. W tym tyg rezerwujemy chrzciny. Albo tu u Pawla albo w Tyncu.
Pogoda fraktycznie fatalna:/