Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a mogę jeszcze dorzucić oddanie całej pracy poprawionej na poniedziałek bo jak to ujął mój promotor no pani Aniu przecież nie jest to niemożliwe!!! więc o ile mnie mój ginekolog nie wezwie na wizytę w trybie pilnym zostaje w Krk do 11 ciurkiem

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Trzeba trzeba 🙂 przy okazji bym zobaczyla agi wozek bo ciagle sie zastanawiam. Znalazlam pare modeli ale nie moge sie zdecydowac. My 11 wybieramy sie z Pawlem na jakas imprezke lub 12. Nareszcie 😁

• Mamusia
Karinka no to poszalejecie 🙂

zastanawiamy się co robić teraz w ten weekend, bo czwartek wolny a piątek Rafał ma wolne w pracy więc w sumie 4 dni wolnego i szkoda byłoby siedzieć w domku i chyba pojedziemy w Bieszczady 🙂 🙂 🙂 byleby się pogoda poprawiła 🙂

Zdjecia z wczorajszej randki??
Ania super 🙂 Fajne dzieciaki 🙂 🙂

Jak mija wieczor? U nas spoko, Mis spi ale dzis zjdla 160 na kolacje po czym pzrez 5 minut udawala ze spi jak ja wlozylam do lozeczka to placz ze glodna i dojadla 50. Mały wredasek 😁

DObranoc 😘

A ja po raz setny powtarzam że to nie była randka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😜 😜 😜
Daga Twoja wypowiedź najbardziej mnie dziwi bo przecież Kacperkowi Ona przeznaczona no chyba że coś się zmieniło 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
My dziś pierwsze, aż trudno uwierzyć 🙂
Noc spokojna choć Paulinka od kilku dni budzi się o 6 i wtedy jest najlepsza zabawa i rozmowy 🤪 🤪 🤪 pora conajmniej jak dla mnie dziwna ake skoro dziecko wstało to mama też musi 🙂

Zdjęcia ze spotkania super 🙂 Kacperek, konkurencja nie śpi więc musisz być czujny 😉

miłego dnia

Witam 🙂

Zauważyłam, że sa prawie równi 🙂szymek rośnie jak na drożdzach! 🙂 I przystojniak z niego 🙂 Amelia tez śliczna dziw=ewczyna ale musi sie zdecydowac 😁

Mamy jeszcze 2 dziewczymy i dla nich tez cos musi zostac 😁 😁

Jak minela noc? Jak widze ta pogode to humor trace 😞

Dzień dobry 🙂
U nas nocka super, ale i tak jestem nie wyspana 😁 😁 😁
Jestem w depresji normalnie, wczoraj znów włączyliśmy ogrzewanie w domu bo coś się Amelii z katarem niedobrego działo, dziś już lepiej 🙂

Karinko widzę że nie czytasz dokładnie, napisałyśmy wczoraj że to nie była randka a Amelia jest zdecydowana 😜 😜 😜 😜

Ja zrobiłam dziś ten test ciążowy, ale wyszedł negatywny i teraz nie wiem czy to dobrze czy źle, więc będę dzwonić potem do gin.
Ech poród poszedł za łatwo to teraz się coś przypląta 😞 😞 😞 😞

Dagus olej siostrę 🙂
Ja też od nikogo nie wymagam ale u nas podobnie z jednym bratem Andrzeja, przywiózł grzechotkę taki chiński badziew a kasy maja jak lodu ale cóż nie musieli przecież hihiihih

Agus czy Ty myslisz ze jestes w ciazy ze robilas test??
Daga nie masz co sie przejmowac. Zawsze znajdzie sie opsoba ktora skorzysta z czyjegos dobra i uprzejmosci a w zamian nic.