Skocz do zawartości

Rosnący brzuszek :) | Forum o ciąży

Amii

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Z tego co wie to u kazdej kobiety jest roznie. U mnie np. brzuszek zaokraglil sie ok.15 tygodnia i nie rosl przez dlugi czas. teraz np. jak mowie komus ile czasu jestem w ciazy to tez nie wierza bo przytylam tylko 7 kg 🙂 wiec ta sprawa rosnacego brzucha jest indywidualna dla kazdej z nas 🙂

U mnie w galeri jest fotka z zeszlego tygodnia i tez kazdy mi mowi ze brzuszka nie mam prawie wcale :P ale ja sie tym nie przejmuje zreszta u wysokich ludzi jest nieco inaczej no i do tego pierwsza ciaza 🙂
narazie 1kg w przod 🙂

• Mamusia
moj zaczal sie lekko zaokraglac w juz 12 tc mozma bylo zauwazyc lekka wypukosc 😁 ale to pewnie dlatego ze jestem bardzo szczupla 😉a w 38tc mialam tylko 98cm na wysokosci pepka 🙂ale kochana jest dokladnie tak jak mowia dziewczyny to sprawa indywidualna 🙂

• Mamusia
hej mamusie :]

to mój brzuszek w 20 tygodniu ciązu... teraz juz troszke urusł...ale i tak trudno zauwazyc, że w ogole jestem w ciązy. [img size=450]http://img136.imageshack.us/img136/6586/brzus20tyg.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
witam

Ja kończę 11 tydzień, a przy obcisłej bluzce z profilu widać mi już brzuszek ( dodam, że jestem bardzo szczupła i dość wysoka). Ciekawa sprawa, myślałam, że tylko ja zaczynam mieć widoczny brzuszek na tak wczesnym etapie 😉 Ciekawe od czego to tak naprawdę zależy... Tak na marginesie moja znajoma właśnie rodzi 🙂

Dodi ja jestem od jutra w 17stym tyg i moja miara wczoraj w brzuchu na wysokosci pepka pokazala 85cm :P a Ty ma 87cm w 18stym tygodniu 😁
jak widac co kobieta to inna. Eliwra ja mam tak samo ze prawie nic nie widac tak samo jak Pauellel. Zapytalam w poniedzialek lekarza dlaczego mam taki maly brzuch to mi odpowiedzial ze u kobiet szczuplych i wysokich ciaza zazwyczaj widoczna jest dopiero pozniej u niektorych kobiet dopiero ok 25tego tygodnia 🙂 wiec nie ma sie co martwic 🙂 wszystko zalezy od budowy ciala i moglabym nawet powiedziec ze od genow 🙂

elwira2811 napisał:
Hej! ja jestem w 16 tc i 6 dniu i jak narazie nie zaokrągla się, oczywiście nie jest wklęsły jak do tej pory ale nie wystaje jeszcze, to jest bardzo indywidualna sprawa. POZDRAWIAM

Elwitra bedziemy rodzic mniej wiecej w tym samym czasie 🙂 ja tez jestem w 16stym +6dni 🙂