Sylwia widzę że się skusiłaś na tę stronkę 🙂 super ciesze się bardzo 🙂 mam nadzieję że tu z nami zostaniesz 🙃 zobacz sobie w naszym wątku sierpniówek
Kumpela mi poleciła tą stronkę to weszłam i sie zalogowałam...Jak bede miała czas to bede tu wchodzic botak to jeszcze pracuje ale chce isc zaniedlugo na chorobowe bo okropnie mnie boli juz krzyż a od małego mam problemy z kręgosłupem...Jak myslicie mam juz isc na l4? i czy mi pani ginekolog da te l4?
Nie czytałam wcześniejszych wpisów bo trochę ich jest ale czy któraś z was ma problemy z bólem nóg zwłaszcza wieczorem? Macie jakieś sprawdzone sposoby ? bisia88- oczywiście ze dam znać.
Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks,
zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
Rekomendowane odpowiedzi
sylkaaa
Kumpela mi poleciła tą stronkę to weszłam i sie zalogowałam...Jak bede miała czas to bede tu wchodzic botak to jeszcze pracuje ale chce isc zaniedlugo na chorobowe bo okropnie mnie boli juz krzyż a od małego mam problemy z kręgosłupem...Jak myslicie mam juz isc na l4? i czy mi pani ginekolog da te l4?
4nula