Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej
Magdaluke - ślicznie wyszłaś na zdjęciu ale nie martw się niedługo będziesz zamieszczać zdjęcia synka i Elli 🙂 No oczywiście trzymam kciuki za łatwy , bezproblemowy i jak najmniej bolesny poród i zdrowego synka 🙂
Dodi - mnie też ciekawość zżera ile Ada teraz waży ?
Suuperbabo - dobrze że przyjdzie tylko miejmy nadzieje że jakaś ok 😜 bo jak czepialska to mogą jej się te kartony i koty nie podobać 😜
Agadka - w sumie głupio wyszło , pewnie gdyby wiedzieli to by na pewno tak psa nie nazwali. A przy okazji przypomniało mi się w jakim szoku byłam gdy się dowiedziałam w liceum że mojej polonistki kotka nazywa się Małgorzata a jej córka Sonia 🤢 Nie wiem czy bym tak dała na imię córce..
Monia - jaka śliczna Marcelina 🙂 A jaką czuprynę ma 🙂 zyczę zdrówka !!
Czarnyloczku - Ale Twój Miłoszek ma wdzianko 🙂 a Ty wyglądasz kwitnąco widać że macierzyństwo Ci służy 🙂
Biedny Franuś mam nadzieje że to nic groźnego...
A co z D-brycz dziś chyba 2 raz oxo ?? Może w końcu wygonią Izę , bo coś jej się do nas nie śpieszy 😜

A u mnie małą dała mi pierwszy raz w kość wczoraj w dzień to nawet do toalety nie mogłam się wybrać bo tylko się oddaliłam i był ryk...obiad jak wstawiłam o godz 10 tak ok 19 dokończyłam....w nocy to samo nie wiem o co jej chodziło 😞 a dziś się szykuje powtórka więc muszę uciekać..Buziaki Mamusie i Brzusie. I rozpakowywać się mi 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Magdaluke powodzenia, jestesmy z Toba myślami 🙂

Monia wreszcie dobre wieści, dobrze ze z MArcelinką jest lepiej, trzymaj sie kochana, a mała jest przesłiczna czuprynke ma cudną 🙂

czarnyloczku super zdjęcia, ty wyglądasz super jej az zazdroszzce figury ☺️ a Miłoszek słodki a ten pajacyk jest świetny

agadka głupio wyszło z tym psem, wiesz ja się nie przyznałam wczesniej ale też mamy psa owczarka o imieniu Sarah ☺️ nie mamy go w domu bo za duzy wiec jest w ogrodzie

Superbabo i Strzauko za niedługo dojdziecie do wprawy, ja przy córce czuąłm sie ajk wy teraz ogarniam 2 nawet cąłkeim dobrze 🙂

• Mamusia
Hejka 🙂

Wiedziałam, że jak napiszę o tej wadze, to was ciekawość będzie zżerać, ale nie mam zamiaru tego wyjawiać, bo nie wierzę w te pomiary, niepotrzebnie się będziecie ekscytować 😉 Myślałam, że mnie raczej trochę pocieszycie, żeby nie wierzyć w te pomiary usg, zwłaszcza jak każdy lekarz podaje inną skrajność 🤢

Magdaluke dziś do szpitala?? Ciekawe, jak się wszystko rozwinie. Mi się dziś śniło, że urodziłam, ale noc przyniosła tylko mega refluks żołądkowy, a porodu ni widu ni słychu 😞

Czarnyloczku ta panterka jest świetna - skąd taką masz? No i wyglądasz rewelacyjnie!

Agadka ja tam bym się nie przejmowała tym imieniem, ale z drugiej strony rozumiem, bo ja cały czas się biję z myślami co do imienia dla dziewczynki. Wszystkie imiona, które mi się podobają są u mnie w rodzinie \"zajęte\", a te które zostały są strasznie obgadywane przez członków mojej rodziny 🤢 Pod tym względem ta rodzina jest wprost paskudna, ja do tej pory nikomu nie powiedziałam jak planujemy nazwać dzidzię i oni nie mogą wytrzymać z ciekawości 😁 Ale jak się dowiedzą, to \"obrobienie\" mur beton.

Monia cieszę się, że Marcelinka dobrze się czuje, życzę wam dużo siły i radości! 😘

• Mamusia
dodi masz rację kazdy może nazwać dziecko jak chce, ja jak byłam w ciaży to powiedziałam rodzinie że nazwiemy dziecko Kamil albo SOnia i żałuje ze powiedziałam bo wszyscy mi mówili takie brzydkie imiona, tak mi je obrzydzali ze w końcu zrezygnowałam bo już miałm dosyć,a Adasia tez krytykują bo mam już w rodzinei mojego kuzyna Adasia i moja rodzina mówiła że Adaś to jużjets itd. że lepiej Staś albo Janek 🥴 ale już sie nie dąłam i jest Adaś(choc czasme ejscze mni watpliowści dopadają:blink 🙂 ale już jest Adam i zosatnie 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny
Melduje sie dalej z Zoe w brzuszku 😉
Dzisiaj moj termin porodu,ale nic na niego nie wskazuje 🤨
Magdaluke trzymam kciuki za szybki i latwy porod 🙂 ty szczesciaro dzisiaj juz bedziesz Milesa tulila w ramionach 🙂 powodzenia i dawaj znac bo bedziemy czekaly
Agadka i jak tam sytuacja? Jutro masz rodzic prawda 😜 moze sobie wykraczesz 🙂
A jak D-brycz macie kontakt jakis bo juz troche w szpitalu siedzi
Strzalkai Superbabeczko mam nadzieje ze samopoczucie lepsze niedlugo bedzie
Dodi ty uparciuchu nie chcesz wyjawic tej wagi a widze ze dziewczyny ciekawosc zżera 😁,ale masz racje nie ma co wierzyc za bardzo w te pomiary tym bardziej ze raz ci powiedzieli mala wage a teraz z tego co wnioskuje gigantyczna chyba
Milego dnia dziewczynki i czekamy na porody 🙂

• Mamusia
Dodi- mnie się zdaje, że codziennie mam refluks żołądkowy;/
4nula- kurcze, aż ciężko mi sobie wyobraziź że taka mala istotka może tak żądzić.. i tak sterować naszym czasem 😉 ale i tak nie mogę się juz doczekać
Agadka- nie przejmuj się tym imieniem, ludzie to mają pomysły.. moja sąsiadka nazwała psa JUlka.. a mój synek bedzie Julek, więc jak moja mama to usłyszała to mówi "coooo? jak pies sąsiadów??" to oni mają w głowie nie pokolei - nie ja.
Loczku ale ładnie wyglądasz 🙂)) Ty już chyba nie masz żadnych zaległych kilogramów do zrzucenia .. taka jesteś szczuplutka 😉 a mały jest cudny 😉
Superbabko ale u Ciebie jest wszystko okey ginekologicznie?? tylko te zmartwienia... ech, może warto pomyśleć o jakiejś farmokologii jak już troche pokarmisz
Monia fajnie, że się odezwałaś i że Marcelinka już stabilna.... jak piszesz o tym cięzkim porodzie to aż mnie ciarki przechodzą... To musiało być ciężkie to przeżycia;/ w szczególności to łożysko...brrr 😞 Dzielna jestes...
Magdaluke- daj znać z tego szpitala jak sytuacja

Wstałam dziś rano ( nie.. sama nie wstałam - oczywiście teściowa musiała nas obudzić i mojego męża zagonic do roboty ;/ ;/;/;/;/ żeby im pomógł;/ i się popłakałam aż z tego wszystkiego, bo dziś ostatni dzień który możemy spędzić razem, jutro pracuje a w poniedziałek ja jade do szpitala... 😞 i w ogóle nic mnie bierze; jestem już zmęczona tym wszystkim a najbardziej czekaniem 😞

• Mamusia
Amelia ty tez w poniedzialek do szpitala 🤪 kurcze wszystkie pokolei na wywolanie idziecie a ja zostane pewnie tyczec do tego poczatku wrzesnia 🤔 jak nic nie ruszy
Wcale ci sie nie dziwie ze juz wykonczona jestes bo mnie tez juz zaczyna wszystko wkurzac i caly czas te skurcze nieregularne ktore nic nie wnosza
Nie pozostaje nic innego tylko czekac

• Mamusia
aguska101 napisał(a):
Amelia ty tez w poniedzialek do szpitala 🤪 kurcze wszystkie pokolei na wywolanie idziecie a ja zostane pewnie tyczec do tego poczatku wrzesnia 🤔 jak nic nie ruszy
Wcale ci sie nie dziwie ze juz wykonczona jestes bo mnie tez juz zaczyna wszystko wkurzac i caly czas te skurcze nieregularne ktore nic nie wnosza
Nie pozostaje nic innego tylko czekac

Tylko jak mi będa wywoływać to dopiero pod koniec sierpnia 😞

• Mamusia
Hej babeczki,
ja dziś wstałam o 9 😁 ostatnia taka noc, bo od poniedziałku mąż do pracy to w nocy już nie powstaje do Damiana...

Z tymi imionami psów to moja sąsiadka nazwała szczeniaka MARTA! mam siostrę Martę i dla mnie to stu procentowo ludzkie imię, chyba sąsiadce dziecka brak, bo w sumie młoda kobitka...

Aguśka nieźle, termin porodu a Ty nic 🙂

Maiha u nas też jak mówiliśmy jakie imiona się nam podobają to słyszeliśmy "no cóż, to Wasze dziecko, ale mi się to imię tak i tak kojarzy, bla bla bla..." i też nam obrzydzali 😉 A nawet jedna ciocia wymyśliła, ze bez sensu Damian jak ojciec Dawid, bo będzie się myliło...
A z tym ogarnięciem dziecka to dwójki sobie już calkiem nie wyobrażam...

Dodi też mnie ciekawi ta waga, bo jak jeden podaje, że Ada taka maleńka a drugi, że gigant to zupełnie nie ma co w to wierzyć 😉 przecież oni dziecka w brzuchu nie ważą tylko wyliczają z pomiarów, więc to nigdy nie będzie odzwierciedlać super rzeczywistości 😉

Suuperbaba no właśnie myślałam, że będę skakać z radości po porodzie a w rzeczywistoście po 10 kupie pod rząd zwyczajnie brak mi energii i wcale mi się nie chce tej 11 przebierać... O laktatorze nie wspomnę...

Magdaluke nie przejmuj się Ellą, przecież musiałaś jechać do szpitala, niedługo wrócisz z braciszkiem dla niej 😉 A siostra Lukea na pewno sobie z nią poradzi 😉

• Mamusia
Widzę że coraz więcej z nas wybiera się w najbliższym czasie do szpitala - Magdaluke dziś, ja jutro, Amelia w poniedziałek - a może jeszcze któraś dołączy 🙂, no ale mamy już drugą połowę sierpnia więc czas się rozpakowywać.
Mam nadzieję że D-brycz wreszcie urodzi bo biedna pewnie już wymęczona pobytem w szpitalu, a uparta Izunia nie chce wyjść, widocznie dobrze jej w brzuszku u mamusi 😉
Dodi widzisz na własnym przykładzie że nie ma co do końca sugerować się pomiarami z usg, sama jestem ciekawa czy u mnie się sprawdzi waga bobasa z usg.
A co do imion ważne aby nam się podobały a w rodzinie zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzekał i mówił że nie ładne itp. u nas też były osoby które krytykowały imię i wyskakiwały z hasłami: a innych imion to już nie ma, może jeszcze zmienicie itd.

• Mamusia
Strzauka ale mnie rozbawiłaś tym imieniem psa Twojej sąsiadki 🤪 - bo ja jestem Marta i jeszcze się nie spotkałam żeby pies miał tak na imię - zgadzam się też z Tobą że jest to stu procentowo ludzkie imię, a do zwierzaka jakoś mi w ogóle nie pasuje, ale każdy może mieć swój pogląd na ten temat.

• Mamusia
Czesc kobitki!!
To dzewczyny na dniach beda dzieciaczki!!
aguska i amelia: trzymam kciuki zebyscie nie musialy czekac do konca sierpnia 😞
monia: super ze z mała juz lepiej!!! Wracajcie spokojnie do domku!!
Nio i mała sliczna, 4nula: Lenka tez I Miloszek z mamusia tez!!! ogole wszytskie zdjatka sliczne!!
A jak tam Bisia i FraneK?
BAbeczko: powoli i bedzie lepiej, irganizm totalnie wymeczony nio i obciazony byl ciaza
dodi: nie kieruj sie waga z usg, moj mial byc gigant i co? okruszeK 🙂 Ale rosnie jak na drozdzach, tzn na mleku 🙂
strzauka: znam Twoj bol, moj wraca do pracy we wtorek 😞 Nio i juz chyba z pokoju nie wyjde, bo Piotrus to maly terminator 🥴 NIo i dzis pierwszy raz sciagalam pokarm, bo stwierdzilam ze jak wnocy podam z butli t bedzie szybciej bo cycem to on si elubi bawic, jak to chlop 🙂 Nio i sciagnela, 110 jednostek z jednego cyca. Drugiego oszczedzilam bo juz bolalo 😮Kurcze jak karmie na nakladkach to tak nie boli i nie ciagnie 🤢
Nio i wczoraj w nocy po praz pierwszt spalam!!!!!!!!!!!!!!! Bo chodzialm strasznie wymeczona, glowa bolala. Moj sie zlitowal i sam nakarmil sztucznie (a jest strasznnym przeciwnikiem 🙂 nio bo mamy takie male buteleczki z pokarmem gotowe od kuzynki tylko nalozyc smoka 🙂nio i mialam jedna noc spokoju 🙂 A rano odciagnelam wiec moze i w ta noc nakarmi tylko juz naturalnym 🙂

• Mamusia
Gaja - Ty za chwilke bedziesz miala Antosia w ramionach 🙂 Kurde..z tymi zwierzakami to mi dalas..ja mam jednego kota Tosia -od Antosia..ups:* Ale to takie ladnie imie noo..nawet dla stnka mi sie w razie co poobalo:P
Magdad - a ja w nocy daje sztuczne...maz karmi tak do 1, bo siedzi przy kompie a ja podsypiam i od 3 do niej juz wstaje:/ Ladnie CI z cycka leci naraz..ja nie mecze jednego dluzej jak 10min naraz..tylko zmieniam cycki co pare min i tak jak mowila I polozna 7,7,5,5 czy cos kolo tego..ale
Ostatnio nie schodzi juz tak duzo 😞 Dzis z rana tylko 140, po poludniu max 50-60, a na wieczor tak samo malo;/ Cyckiem karmie pare razy dziennie..dokarmiam sciagnietym, w ostatecznosi w ciagu dnia troche sztucznego..ale raczej sztuczne tylko na noc.
Strzauko - oj wiem co czujesz..maciezynstwo jest piekne i kochane, ale wcale nie takie proste..ciagle zmiany pieluch, cycek, laktator, przebieranie..to monotonna praca i czesto jak sie jest z nia samemu to meczy:/ Ja na szczescie mammeza jeszcze 2 tygodnie, bo wzial swolnienr a teraz jest na taciezynskum! I dobrze, bo ja nadal za slaba na poradzenie sobie z Helenka caly dzien sama! Musze tez w koncu po 8 miesiacach bez auta zaczac jezdzic..bo nie wyobrazam sobie, bym przesiedziala ten cza bez meza w domu:/
Agadka - rozkrecaj sie, bo przeciez jutro rodzisz!!!
Amelia - spokojnie..moze Cie zlapie z nienacka! Masuj piersi i brzuch..a atmosfere w domku olej, bo nie warto nerwow miec!

Bisiak pojechal do Franka do szpitala, ale nic jeszcze mi wiecj nie pisala:/ Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze!!!

A my z Helenka czekamy na tate i na spacer pojdziemy, a o 14.30 polozna..musze sie o wszystko wypytac koniecznie! Btw.jak w taka pogode ubrac dziecko? Tylko pajacyk na gole cialko i koc? Body z krotkim i pajac czy body z dlugim i pajac?! Zglupialam no..jedt ok 25 stopni:/

• Mamusia
dzien dobry dopiero wstalam 😮

magdaluke powodzeniaaaa daj znac ze szpitala

maiha spoko ja wiem ze w polsce duzo psow sie tak nazywa
najbardziej mnie denerwuje sposob w jaki to powieddziala napisala adikowi smsa:
"no to my pierwsi, nasz nazywa sie sara ma 190gram i jest naturalna blondynka teraz czekamy na was"
....WTF?!....

amelia ja nie zapominam ale nie obiecuje ze mala pamieta haha

gaja ty jutro?? w niedziele?? nie w poniedzialek???

czekamy na wieesci ood bisi

a co z pampinka nikt nic nie wie czy teraz dobrze wszystko pozszywali??

superbaba a jaka pogoda? 25st to u nas upal dzieci w pampersach samych chodza hihi

• Mamusia
Magdad my własnie tak cały czas robiliśmy, że mąż karmił małego w środku nocy moim odciągniętym (jeszcze jakimś cudem mam na tyle mleka żeby starczyło na całą dobę, chociaż on zjada nawet 180ml na raz) a teraz jak wróci do pracy to będzie ciężko...

Babeczko ja małemu zawsze zakładam body pod spód, choćby dlatego że podtrzymują pieluszkę, i w taką pogodę ubrałabym na to pajacyk i już (a body to na ramiączkach albo krótki rękawek) 🙂 A mój mąż siedział ze mną od 19.07 do poniedziałku (20.08) więc nie mogę narzekać, bo długo, ale i tak przeraża mnie zostanie samą z Damianem... chociaż z męża w dzień mało pożytku, bo wstaje z łóżka o 13-14 (teraz też jeszcze w łóżku leży, dopiero się obudził)

• Mamusia
agadka napisał(a):

gaja ty jutro?? w niedziele?? nie w poniedzialek???

Agadka ja jutro mam się zgłosić do szpitala rano a cesarkę mam mieć w poniedziałek, bo w tym szpitalu zawsze przed cc przyjmują dzień wcześniej, robią badania a na drugi dzień po przyjęciu zazwyczaj jest cięcie.

• Mamusia
Dziękujemy dziewczyny 😉 😘
Mi na plusie zostało jeszcze 6kg ale walczę codziennie by ich nie stracić 😉

Dorotko ja przy tylu stopniach ubieram Miłoszka w body z krótkim i lekkie spodenki dresowe 🤔 Co do położnej to zależy na jaką się trafi 😉
Dodi w takim razie życzę Ci jak najszybszego porodu byś napisała ile Mała waży a ile miała ważyć wg lekarza 😜 Co do Pajacyka panterki to kupiłam w ciucholandzie za 5zł 😁
Amelia szybko minie to pół roku jak będzie bobas to się nie obejrzysz a minie 😉
Magdaluke przyyyyj!!! 🙃
Pisałam do D brycz, nadal cisza i bidula czeka na kolejne wywołanie 😞
Byle Franiowi się poprawiło 😞
Strzauka Wy giganta hodujecie?? 🤪
Gaja i za dwa dni będzie Antoś 🤪

Magdad, Strzauko i Dorotko jakbyście nie walczyły z laktatorem tylko karmiły na żądanie jak ja to byłoby o wieeele lżej 😘

Co do pomocy mężów.. Junior ma półtorej miesiąca i od pierwszego dnia w domu jesteśmy na siebie skazani, jeszcze jak byliśmy w szpitalu to misiek pracował. Śpimy w jednym pokoju bo Konrad śpi w salonie od początku i nie wiem co to przespana cała noc 🙃 Czasem śpi od 22 do 2 więc tyle trwa moja noc 😁 Ale powiem Wam że nawet jak idę się kąpać w 3 minuty to robię to tak szybko że jakby się obudził to bym ja była przy nim a nie mąż ☺️ 😜 Poza tym i tak by Go nie wziął na ręce... Ogólnie czuje jakby mu to pasowało że on nic nie robi tylko \\\\\\\\\"pracuje na rodzinę\\\\\\\\\".

A do mnie dzisiaj mami przyjeżdża 🤪 Cud normalnie że zostawi gospodarkę na 24h pod opieką młodszej siostry 😜 Ależ się cieszę, trzeci raz zobaczy wnuka dopiero, nie to co teściowie nawiedzający bez zapowiedzi...

• Mamusia
Monia jesteś dzielna! a Marcelinka śliczna dziewczynka aż serce ściska ile się nacierpi maleńka no ale najważniejsze że już lepiej jest i nie dostaje kroplówki i mniejsze hormony, szkoda tylko tego zabiegu ale będzie dobrze! No i ten poród straszne 😞
czarnyloczek ewidentnie macierzyństwo ci służy, super zdjęcia z Miłoszkiem 🙂
agadka dla mnie sara jako imie dla psa to trochę dziwne ja nie jestem zwolennikiem nadawania ludzkich imion zwierzakom więc może powiedz poprostu siostrze ze tak chcecie nazwać swoją córeczkę a na pewno zrozumie
Magdaluketrzymaj się kochana i życzę szybkiego i łatwego porodu no i czekamy na Milesa 😁
Amelia ja też w poniedziałek do szpitala i nie wiem jak to będzie!!!

• Mamusia
ja w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala mój gin wysłał mnie wczoraj ale tam mi zrobili tylko ktg badanie i usg i kazali się zgłosić właśnie w pon. więc nie wiem czy już od razu będą wywoływac? czy może zrobią jakieś badania i dopiero we wtorek ale jutro mój lekarz ma dyżur wiec może może kto wie w pon urodzę 😁

• Mamusia
Czarnyloczku u mnie karmienie piersią to dopiero horror - 24h/dobę by wisiał, bo je 5min, zasypia i po 10min się budzi, dalej chce jeść i tak całą dobę :P Ja go karmię na żądanie, ale musze odciągać i faktycznie zjada 160-190ml... Żarłoczek 😉

A co do męża to nie powiem, bo jest świetnym tatusiem, ciągle gada do małego, zajmuje się nim w sumie w takim samym stopniu co ja, przewija, karmi, nosi do beknięcia, widać, że lubi się nim zajmować 🙂

• Mamusia
Strzauko - no moj maz podobnie..lubi zajmowac sie Malutka i pomaga mi? Ale wiadomo - musi tez budowy dopilnowac i pracowac przy kompie w domu itp, wiec w ciagu dnia czesto sama ogarniam! W nocy czesciowo on..chociaz nie powiem - jak mam gorsza noc to wstanie i cala a mi da pospac:P Czyli maz tez miesiac z Wami siedzial..super! Mnie powoli tez przeraza zostanie samej..ale to tez przez to, ze zle sie czuje..no ale jeszcze mam 2 tyg przed soba z malzonem 🙂 Moze do tegp czasu sie ogarne i autem zaczne jezdzic i sama lazic itp..
A Ty masz tak duzo pokarmu?! Zazdroszcze..ja tyl e naraz to max tylko po calej nocy sciagne;( Nie starczy mi tylko mojego do karmienia:/ A co do cycka..je pare razy dziennie po 10-20 minut wiec spokojnie..ale jakos az tak mnie to nie raduje 🙂 Moze wyrodna mama jestem..choc moja mama aie smieje, ze ona nienawidZila karmic piersia..haha 🙂
Czarnyloczku - to w takim razie jestes mega dzielna mama i podziwiam Cie za to!!! Najwazniejsze, ze sama czerpiesz z tego taka wielka radosc i radzisz sobie pieknie! Wspaniala Mamuska! Moze jak Junior podrosnie to maz nie bedzie sie obawial zajac czasem nim..No i super, ze mama odwiedzi 🙂 Moi na dzialce wiec teraz glownie sami..i nawet super, bo tez nie lubie jak za duzo i za czesto ktos by wpadal!
Magdaluke - ja za Loczkiem: PRZYYYYJ! 🙂

Kobietki 2w1 - widze ze w tym tygodniu zapowiada sie wysyp porodow 🙂 A zaczynamy w niedziele od Agadki..Amelka tez sie piszesz?!:P

A my bylismy na spacerku..gorac na maxa! Troche pochodzilismy, wiecej posiedzielismy na lawce w cieniu..ja flak kompletny! Maz mnie jeszcze za pol godzinki wyciaga na spacer na rynek u nas w miasteczku, na jakas herbatke czy cos na swiezym powietrzu 🙂 Tylko to spory kawalek i nie wiem czy sie dowlole:/ Zwlaszcza, ze pkropne bole i gazy mi ciagle dokuczaja..i slabosc!!!

Z tym naszym Franiem i Bisiakiem to nie za dobrze:,( W szpitalu w Sokolowir zrobili juz wszystkie mozliwe badania, wszystko wyszlo w normie..teraz musi juz doagnozowac dalej bardziej specjalistyczny szpital z Warszawy. A tam chwilowo brak miejsc 😞 Franio ma jakies dreszcze..lekarze mowia, ze albo to nic groznego..albo cos bardzij skomplikowanego z rozkladem komorek cy cos..i to bywa smiertelne. Nie dopuszczam do siebie zadnych zlvh mysli - Franek musi byc zdrowy i juz!

• Mamusia
czyli tak dbrycz w szpitalu juz za chwilke powinna rodzic...

karioka w poniedzialek do szpitala

magdaluke dzs

potem jestem ja ...ja oczywiesic ejutro rodze buhaha 🥴

no i amelia i aguska razem ze mna 😁

a kambea?! ciekawe jak tam jej syn dwa dni juz nie pisala....

dodi jeszcze ty nie wiesz kiedy rodzisz hihihi

no i gaja idzie jutro 🙂 bo tej ostatniej nie licze...bo cos zniknela nam...

i to koniec tabelki....o kule bele teraz powinno isc szybciutko...oby!!!!
dwa tygodnie i powinnysmy sie wszystko rozpakowac...

• Mamusia
Madzia: to ja tez sie dolaczam 🙂 Przyyyj!!
Biedna Bisia pewnie zalamana 😞 Ale musi byc dobrze!!!!
LAski mam takie pytanie. Kurcze moze estem przwrazliwiona, ale czy to normalne ze synek jak je to przysypia i wtedy tak szybko oddych i wywraca oczkami (zostaja białka) nio a jak go tkne t sie budzi i wszytsko wraca do normy 🥴? Bo juz sie sama zastanwiam czy to normalne 🤢