Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

My pół dnia spędziliśmy u moich Rodziców, na początku była piękna pogoda później niestety się popsuła ale grill zaliczony 🙂 Mężul Nas odebrał i tak "nacieszaliśmy" się sobą przez resztę dnia 😉 Nikoś nie spał w ogóle więc padł po 20 a My hop pod prysznic 🙂 🙂 🙂

Ania to Ci Córcia zrobiła niespodziankę, widzisz niepotrzebnie się martwiłaś że Jej nie czujesz.. widocznie odpoczywała i zbierała energię 😉

Kasialeczek nie ma to jak trzeźwy w gronie pijanych.. też tego nie lubię 🤢 Dzięki za oklaska, odwdzięczę się raczej dopiero jutro bo limit mnie wstrzymuje jeszcze przez pół godzinki, a za raz pewnie spać pójdę 🙂 Ale spoko, z pamięcią u mnie jeszcze dobrze 😁

Karola cieszę się że humor już lepszy 😘

Kasiulek mieszkanko Twojej Córci imponujące 🙂 🙂 A Chłopaków też masz super! 🙂

Co do brzucha to u mnie tym razem raczej nie jest większy, ale na pewno dużo szybciej się pojawił 🙂

A tak w ogóle to chciałam się pochwalić że obchodzę dzisiaj STUDNIÓWKĘ!! 🙂 🙂 Kurde dopiero teraz zauważyłam 😁

• Mamusia
Dora isofix moża przypiąć do samochodów które mają do tego przystosowane zapięcia one są w miejscy gdzie kanapa łączy się z oparciem i nie każdy samochód je posiada mianowicie my mamy AUDI z 2004r i niestety nie mamy takich zaczepów a szwagierka ma mazdę z 2003 i mają więc to nie zależy napewno od Wieku myślę ze około 2000 roku auta zaczeły być z tym produkowane najlpeiej będzie jak sprawdziśz czy w tej dziurze w tylniej kanapie są jaieś dodartkowe zaczepy i w tedy fotelik kładziesz na tej bazie i nie zapina się go już pasami super sprawa tylko doś drpga i pasuje do fotelików tylko tych pierwszych czyli montowanych tyłem od 0-13kg
Monikas adaptery to pewnie masz do wózka zeby fotelik można było na stelażu podpiąć 🙂

Karola jakoś tak nie wiem obudziłam się z humorem a teraz już go nie mam bo mdłości mnie dopadły 😞 i chce mi się przytulasków z klozetem wrrr 😠

Dzisiaj udało mi się nakręcić mega kopniaki mojej córci normalnie jak by mi brzych rozrywała hihih 🤪 🙃
Dzięki laseczki za oklaski ale nie musicie dawac jak nie macie ochoty ja dałam że względu na mój dobry humor 🙂

• Mamusia
No nie zdążyłam 🙂 druga 😁
Witajcie w tą słoneczną niedzielę, przynajmniej na razie
pospałam dzisiaj, zmykam robic śniadanko to zjem sobie na tarasie w słoneczku,
moja mała dzisiaj zrobiła mi pobudkę o 6, nie mogła się zdecydowac, czy wyjśc lewym czy prawym bokiem, ale dała sobie spokój i poszłyśmy spac dalej 🙂

• Mamusia
no to już pojadłyśmy, przynajmniej na razie,
wiecie jak siedzę w domu to jem więcej, bo jak w pracy siedzę to zdecydowanie mniej,
a od jutra odliczam ostatnie 5 dni w pracy, z jednej strony mogłabym jeszcze popracowac,
a z drugiej to może rzeczywiście już wystarczy,
zresztą w środę idę do lekarza i zobaczymy czy wszystko jest w porządku

śniło mi się, że daliśmy małej na imię Agatka,
ale ja póki co chyba zostanę przy mojej Kamilce 😁

• Mamusia
Witam 😎
U nas też pogoda póki co super piękne słoneczko zawitało ale to same plusy bo ja włąśnie zjadłam śniadanko i szykuję się na postkanie z koleżanką z pracy z Warszawy dodam ze jeszcze nigdy się nie widziałyśmy ale razem współpracowałyśmy i tak Nam się fajnie gadało i pracowało razem ze się mega polubiłyśmy i utrzymujemy kontakty telefoniczne a dzisiaj pierwsze spotkanie 🤪 a ze jest w Krakowie na koncercie to okazja się nadarzyła 🙂

Aniu domeczek piękny to Kamilka się urządza 😁 😁 😁

• Mamusia
smerfetka81 napisał(a):
hej dziewczyny ja znowu szukam wozka i mozecie cos o tym powiedziec to polska firma tako http://www.dzieciecawyspa.pl/index.php?action=search_pk&kat=25 musze sie na cos zdecydowac
ja mam wózek z firmy Tako ale model Jumper X i jestem zadowolona 🙂 u nas w mieście jest dużo ludzi co mają wózki Tako bo są dobrej firmy i cenowo przystępnie 🙂

• Mamusia
Witam w niedzielne południe 🙂
U nas pogoda śliczna, mąż właśnie wrócił ze sklepu i mówi, że jest gorąco 🙂
Dzisiaj leniuchowania ciąg dalszy, mąż zrobi obiadek-placek po węgiersku a ja będę się byczyć na kanapie 🙂 Później pojedziemy po naszego Dziecia do rodziców i do teściów na kawę.

Kinia mmmm grill pychotka, ja też mam chęć i chyba namówię rodziców żeby niedługo zrobili! A właśnie czy my możemy jeść karkówkę albo pierś z kurczaka z grilla???
Ania ale mały, zgrabny brzuszek 🙂
Fajnie, że idziesz zaraz na L4, odpoczniesz od wczesnego wstawania!
Kasialeczek powodzenia na spotkaniu z koleżanką 🙂
Mam nadzieję, że na żywo będzie Wam się tak samo dobrze rozmawiało jak przez telefon!
Co do tego ISOFIX czy czegoś tam to mąż mówi że to mamy, a mamy samochód z 2002r.