Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Daria a tak się martwiłaś że będzie cc a tu Bartuś niespodzianke zrobił i jeszcze bardziej zaskoczy jak się niebawem urodzi 🤪 😁 🙂

Ilka kochana trzymam kciuki zeby żółtaczka szybko minęła i żeby Twoje cyce stały się barem mlecznym dla Jasiulka 🙂

a Kaja czuje ze się nie mieści juz w swoim M1 i czuje ze go powiększa normalnie skóra na brzuchu mnie boli i lepiej zeby przez to mi rozstępy nie wyszły bo się zapłaczę na smierć że przez całą ciązę nic a w 38 tc rozstępy 😠 😞 😞 🥴 🥴 🥴 🥴

Ania wszelkie niebezpieczne narzędzia zostaw z dala od siebie i teściowej co by przypadkiem w użytek nie poszły 😁 😁 😁

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Trzymam kciuki, bo zaraz lipiec sie zaczyna 🙂)))

Dzięki!! 🙂

Mam wiadomość od Alicji:
"No hej. Jestem po wizycie u lekarza, mam duże obrzęki i wysokie ciśnienie-dostałam skierowanie do szpitala, jak okaże się że jest białko to będą mi wywoływać poród, a jak nie to za ok 3 dni wyjdę- a denerwuje się strasznie... Pozdrawiam i miłego! "

• Mamusia
kasiulek jak tak ogladam twoja wyprawke to sie tak zastanawiam cz przypadkiem nie powinnam na zakupy pojechac 🤢 🤢ja nie mam polowy z tego 😮 😮 😮a wszytsko takie sliczne, a wozek tez super wiem bo tez u mnie taki stoi....jak poradzilas sobie ze spacerowka, mam namysli to co trzeba zalozyc bo ja nie wiem co do czego z tym color pack

• Mamusia
smerfetka81 napisał(a):
jak poradzilas sobie ze spacerowka, mam namysli to co trzeba zalozyc bo ja nie wiem co do czego z tym color pack

powiem Ci kochana ze chyba ze 2 godziny nad tym siedziałam ale w końcu mi się udało 😎 z instrukcją trochę i na logiczne myślenie bo w instrukcji mało co widać 😠 i jeszcze na youtube oglądałąm prezentacje wózka i tak udało mi się to złożyć 😁

• Mamusia
Daria super ze Bartus się.zlitowal i ustawił się glowkowo

Kinia bakaliowe jak najbardziej! Przed ciążą nie przepadalam ale teraz każde lody są dobre 🙂

Ania gdzie jestes? Melduj się tu zaraz! Pamiętaj Teściowa jest jaka jest ale nie warto jej krzywdzić bo ponoć w więzieniu tez nie karmią za dobrze 😉 😜 😁

Kurcze mam nadzieje ze u Alicji wszysto bedzie w porządku, tez slyszalam ze to wywoływanie nie jest fajne..

Kasialeczek hohoho ale rewia mody! Super ciuszki, brzuszek i bolid 🙂