Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mieszkamy w takiej dzielnicy domków i do sklepu z płatnością kartą jest z 20 min. na nogach
a do tego trochę starszych osób bo i dzielnica stara, co to do renty pożyczają,
więc albo chcą miec klientów i zapisywac na zeszyt jak braknie kasy albo ich stracą 🙂
a po śniadaniu lepiej oczywiście,
co do męża to ileż można mówic, ma 36 lat i wkrótce dziecko w domu, więc może najwyższa pora zacząc myślec,
jak zostaje sam w domu bo wyjeżdżam to nie zapomina o sobie i głodem nie przymiera,
a poza tym wczoraj rozmawialiśmy że nie mam gotówki i śniadania, to stwierdził że kupi, o przepraszam że trzeba kupic, to już różnica, może to do mnie było
a dzisiaj się obudziłam a tu pusto, oczywiście nie zapomnę mu wypomniec po pracy, że znowu mnie zostawił z niczym, a co taka będę 🙂

to sie dzialo wczoraj.... Tosia wspolczuje tej calej sytuacji ale widze ze juz lepiej, ciesze sie i oklask dostajesz ode 🙂 trzymaj nie, nie daj sie :*
ja mialam wczoraj dzien pracowity, postanowilam zrobic porzadki w szafie, polowe wyrzucilam, reszte prasowalam bo bylo okropnie pogniecione, wiec caly dzien stalam przy desce do prasowania i przy kuchni 🙂 a dzis ciag dalszy prasowania bo kupka sie nie skonczyla a wczoraj juz nie mialam sily...
jutro przyjechac mam moja mama i pomoc mi umyc okna i w kuchni posprzatac bo nie kazala mi sie samej za to zabierac, wiec grzecznie czekam na nia.... 🙂
ja juz bym mogla urodzic a nie czuje w sumie zadnych objawow zaczynajacego sie porodu....

• Mamusia
Dzisiaj już dobrze, sami mnie przeprosili wieczorem, bo oni też się wściekają, że my nie możemy dogadać się i noże normalnie w domu latają. Mam nadzieję, że Maks w końcu wyrośnie z tego, bo od jakiegoś roku jest nie do poznania. 😠 A jak nie to ja go nauczę porządku, tylko mi brzuch spadnie 😁 😁 😁 😁
Kurde już wiem, NIE MAM LAKTATORA!!!!!!!!! 😲

• Mamusia
🙂 melduje że podłogi pozmywane 🙂 ale pot z czoła poszedł.. och kondycja nie ta co dawniej..
Ania ja swojemu zapominalstwo wybaczam.. bo ma też tyle zalet że taka wada to nie wada 😁 widać że świeżo po ślubie jesteśmy 🙂 ale jasne zreprymenduj go, może to coś da na przyszłość 🙂
eh jeszcze zostaly mi meble do poukładania na swoje miejsce no i wooooody!!! nie mogę sie dostać bo płytki dosychają:/

• Mamusia
A ja nie jestem w stanie powiedzieć czy to czop, bo ostatnio mam strasznie rzadkie upławy i nie wiem czy znowu mi nie wróciła moja przyjaciółka grzybica!!! 😠 Miałam nadzieję, że na zawsze ją pożegnałam, bo z przerwami walczę z nią w ciąży, ale widać położna miała rację, że w naszym stanie to do końca się nic nie wyleczy 😠

• Mamusia
Tosia wiem o czym piszesz z tym strzelaniem kośćmi, bo mi się kilka razy tak zdarzyło i też się zastanawiałam co to? 😲

Tak w ogóle dzień dobry, ale dzisiaj gorąco! Już byłam w sklepie kupiłam śniadanko i fasolkę na obiad, czereśnie i rzodkiewkę oczywiście a teraz jedziemy znów szukać butów i z Frankiem do sali zabaw.

Odmeldowuję się 🙂

• Mamusia
Paaa Kasiulek, nie nagrzewaj się za bardzo, bo u mnie to upał jak nie wiem!!!!! 😠
Karola, a może to macica jakieś odgłosy wydaje przy takim naprężaniu? 😁 Zastanawiam się skąd się to bierze, bo to chyba nie Jaśkowe kości, a w brzuchu to ja raczej nie mam kości 😁

• Mamusia
Karola zobacz co znalazłam (myślałam, że ja głupia jakaś jestem 🙂 )
Mi tak strzelało na parę dni przed porodem.Odgłos był taki jakby coś strzeliło albo jakby dziecka kości pstrykały.Po którymś z kolei takim pstryknięciu odeszły mi wody i zaczął się poród.POZDRAWIAM I POWODZENIA