Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej........ ale gora c masakra jakas.... moj
M pojechal nad jezior o ze swoim bratem 🤢 ale ja sie juz nie wybieram bo jeszce zaczne im tam rodzic z tego goraca 😁 ide sie zdrzemnac chwilke bo tez posprzatalam i jestem detka a poza tym wczoraj zabalowalam bylismy na tej hiszpanskiej kolacji i bylo spoko potem kuzynka zlapala smaki iz moim M ugadalis eiz e jedziemy do nas i dokoncza whyisky 😁 i stoi w sklepie i widze jak gada przez tel ...mysle sobie nic tylkoo jego rodzinka zaloze sie i co? tak brat dzwoni zeby po niego wpasc bo wypil i nie chce jechac autme od kumpla wiec pojechalismy po iego mojej kuzynk autem i oczywisce jkby bylo malo siedzial z nami do konca........ i
dzis moj M jedzie nad jezioro i ytam sie go a mlodej(tomoja siostra) bys nie wzial? a on ja nie jade swoim auteem ,to nie moje auto wiec.... ale sie wkur....!!!!!!!!! masakra mialam mu powiedzec a jak wczoraj nie swoim autem jechales p o pijnaego braciszka to bylo dobrze?!!!! jaki gnoj normalnie mam ochote go zabic!!!!!!!!!!! nienawidze jego rodziny z dnia na dzien coraz bardziej!!!!!! 😠 😠 🤢
boze najgorsze ze to dopiero poczatek zawsze jak cos robimy to ma tel z domu a na 10% wiedza ze mamy gosci bo im wszystko mowi co za ludzie!!!!!!!!!! jedyna ososba w tej rodzinie ktora jest nomalna jest moj tesc do niego nie mam nic jest naprawde w porzadku!!

sorki ale was przykatowalam, ale i to goraco i ta cala sytuacja mnie dobija......... nie klocilam sie z nim tylko dlatego ze nie mam sil na to....ale przyjdzie dzien ze wsystko wyciagne 😲

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂

widzę że coraz większe poruszenie na forum i próby wypchnięcia Dzieciaczków 😁 dziewczyny ja też tak miałam, biegałam po schodach, sprzątałam, chodziłam na na prawdę długie i męczące spacery i u mnie akurat nic sie nie ruszyło.. 😮 ale próbujcie u Was może być inaczej.. 🙂

Przepraszam ale nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać a nie doszukałam sie informacji czemu Kasialeczek jest w szpitalu?

Kasialeczek życzę Ci wyjścia już razem z Kajusią 🙂

Kinia wiesz ja też sie coś w nocy nie wyspalam.. 😮 😁 😁

Karola trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieje że w poniedzialek zostaniesz po raz drugi Mamusią 🙂 (dobrze kojarzę że to poniedzialek? 🙂 )

Dziewczyny mnie też sie przydał laktator bo często między 3-5 dniem jest nawał pokarmu i cyce siurają na prawo i lewo 😁

Herbatki żadnej nie kupowałam a położne mówiły w szpitalu żeby w razie W dopajać glukozą.. glukozę kupiłam ale nie użyłam narazie bo Mała budzi sie regularnie co 3-4 godziny i ładnie je więc chyba nie ma potrzeby 🙂

I porozdaję po oklasku 🙂

• Mamusia
Daria widok meza wieszajacego firanki sama bym chciala to zobaczyc 🤪 🤪 🤪

monika to pozniej mozesz wzucic zdjecia lozeczka jak bedzie zlozone 🙂

monkado na mnie nic nie dziala 3s sie u mnie nie sprawdzilo 😞 jak narazie do jutra mam czas hahaa...
a kasialeczek jest w szpitalu bon wyskoczyl jej jakis guzek na wardze sromowej zapomnialam jak to sie nazywa

☺️ ☺️

karola ja ci zcalego serca zazdroszcze bo w poniedzialek moze bedziesz juz miala swojego maluszka przy sobie 🙂

Tosia a ty gdzie przygotowujesz drinki 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hej dziewczyny ja tez nadal 2w1, dzis tez caly dzien na szmacie bylam, ale za to efek bo mieszkanko czyste tylko na jak dlugo 🥴 🥴bo u mnie tak sie kurzy ze szok.dzis sasiadka mi powiedziala ze brzuch mi juz opadl wiec moze cos sie ruszy i moj nie daje mi spokoju z sexem ale ja cos ochoty nie mam, bo musze jeszcze troche wytrzymac bo w przyszlym tygodniu umowilam sie na paznokcie 😁 😁 😁
Kasia trzymaj sie i mam nadzieje ze cie cos ruszy w tym szpitalu.
Ania mysle ze mezowi tez sie udziela ta goraczka z przygotowaniami i chce jak najszybciej skonczyc,ale fakt rzeczy mogl czoc przykryc.
Daria to tylko tesciowa...nie ma powodu sie przez nia denerwowac...olej ja 🙂

• Mamusia
Czesc wam, ja dzis mam termin 🤪 ale jakos nic sie nie dzieje...
Ale dobrze ze to forum jest, bo dopiero tu wyczytalam o tym czopie sluzowym to mi juz sie to wczoraj pojawilo, ale nie wiedzialam o co chodzi, chyba moja gin zapomniala mi o tym powiedziec 🥴 mam nadzieje ze jeszcze dzis zaczne rodzic, ale jeszcze odkurze i podloge zmyje!

A tak poza tym, to czytam o facetach i moj K to tez identyko typowy samiec 😜 a jak mu mowie ze tacy sa faceci to mowi, ze my kobiety w ciąży jestesmy przewrazliwione 😁 ciekawe...

• Mamusia
dora2 napisał(a):
Czesc wam, ja dzis mam termin 🤪 ale jakos nic sie nie dzieje...
Ale dobrze ze to forum jest, bo dopiero tu wyczytalam o tym czopie sluzowym to mi juz sie to wczoraj pojawilo, ale nie wiedzialam o co chodzi, chyba moja gin zapomniala mi o tym powiedziec 🥴 mam nadzieje ze jeszcze dzis zaczne rodzic, ale jeszcze odkurze i podloge zmyje!

A tak poza tym, to czytam o facetach i moj K to tez identyko typowy samiec 😜 a jak mu mowie ze tacy sa faceci to mowi, ze my kobiety w ciąży jestesmy przewrazliwione 😁 ciekawe...

dora ten czop to moze sie odkleic tuz przed porodem a nawet chyba czytalam okolo 2 tyg przed... ale proboj jeszcze 3s to moze sie cos ruszy hehe ja mam termin na jutro ale jak narazie ciszaaaaaaa

• Mamusia
agatka168 napisał(a):
mnie tez coz na kibel pogonilo wlasnie 🥴 moze to przyspieszy porod teraz haha

Przepijmy to olejkiem, chociaz obawiam się, że wtedy to już wogóle do łazienki nie zdążymy dobiec 😁 Ale Agatka zobacz są dziewczyny bardziej przeterminowane... 😁
Dora, a jakieś skurczyki? Coś się rusza? Czy tylko czop? Podbarwiony krwią?
Kurde, tak się wypytuję, bo ja to nie wiem czym są skurcze i czop 🥴 Każdej już coś się dzieje, a mi? Połowie odchodzą czopy, a drugiej połowie twardnieja brzuszki, albo nawet ginekolog Was podbudowuje i mówi "uu to już niedługo pani rodzi"
A ja?! JESZCZE MAM WIZYTĘ U GINA, ZERO SKURCZY, ZERO CZOPÓW, ZERO WSZYSTKIEGO! 😞
ALE CHATA WYSPRZĄTANA 😎 😎 Chociaż zanim Jaś postanowi wyjść to ja będę miała ponowne sprzątanie... Bo to jedno 😁