Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
Monika, że tak zapytam ile Twój mąz ma lat? Bo zachowuje się dziecinnie i niedojrzale... Za czym siedzieć z ciężarną żoną przy niedzieli w domu to on jeździ z towarzystwem nad jezioro 🤢 Dziwne...
U mnie dziś też rosół,kotlety z kurczaka i młode ziemniaki ale do tego fasolka szparagowa 🙂
OSTATNI DZIEŃ WYŻERKI!!!!!!! 🤪 🤪 🤪

wraca laskawie .... a ma 28 lat wiec szczeniak to on nie jest ostatnie dni kidy moge gdzies wyjsc a od ma to doslownie w d.... i jeszce mi focha strzela przez tel bo mu powiedzialam ze mial byc o 13 ...
przynajmniej sobie w ciszy siedze....bo nikogo w domu nie ma 🙂 choc z drugije str t az dziwnie sie siedzi samej

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karola będziemy jutro wszystkie myślami z Tobą 🙂
ale Ci się będzie czkało, jak tak wszystkie będziemy o Tobie myślec 🙂
Jak byłam po laparoskopii to dostałam gorączki i wtedy pielęgniarka pyta mi się ile wody wypiłam,
no to mówię że trochę, to wyskoczyła że trzeba pic dużo i czy nikt mi nie mówił, bo stąd ta gorączka
To może po cc też trzeba pic, a kroplówki to swoją drogą dają
ale może faktycznie Monkado niech się wypowie 🙂
Ale fajnie że już niedługo zobaczysz małego 🙂 koniecznie go ucałuj od nas 😘

• Mamusia
ania_p napisał(a):
Oklaski poleciały tak przy niedzieli 😁

Coś się ostatnio Rosi nie odzywa, mała pewnie dużo czasu pochłania 🙂
A która z Was pisała z Alą, bo też się nie odzywała ostatnio?

właśnie też o niej teraz pomyślałam i nawet na nią weszłam na fb

• Mamusia
A mojemu chlopu cos sie dzis stalo najpierw mi zrobil sniadanie do lozka a potem wziol sie za obiad ziemniaczki, kurczak i mizeria dla mnie Bo on to nie lubi 🙂 a teraz siedzi i oglada tennis. Pozniej ma przyjechac jego brat w odwiedziny Bo wrocili z wakacji byli na florydzie 3tyg

Ania Ty to lepiej pakoj ta torbe Bo nam urodzisz nie dlugo 🙂

Tosia a Ty gdzie sie podziewasz chyba nie na kiblu?

Daria I jak probowalas jesZcze raz tego olejku?

Karola a Ty juz jutro bedziesz miala malenstwo aaa zazdroszcze 🙂

A ja siedze I tylko mysle kiedy urodze I jesZcze wszyscy mi pisza juz juz?!

• Mamusia
hej hej 🙂

a u mnie na obiadek młode ziemniaczki, gotowany kurczak i gotowana marchewka 🙂
Także dziewczyny jedzcie fasolkę, bób i wszelkiego rodzaju owoce i warzywa bo niedlugo sie skończy 😁 chociaż pozwalam sobie na takie niewielkie porcje wszystkiego- łyżeczka lodów, dwie fasolki itp 🙂

Ania pakuj torbę!!!!!!!!!!!! remont widzę że juz dobiega końca a przy tym sprzątaniu to duża szansa że zaczniesz rodzić 😁 ładny awatarek 🙂

Karola u mnie było tak że przez 24 godz po cc leżało sie plackiem pod kroplówkami i nic nie można było robić (jeść, pić, wstawać) ja poprosiłam żeby mnie troszkę wcześniej odłączyli (po 21godz) i wtedy mogłam zacząć pić i jeść ale tak delikatnie- parę łyków wody i suchara ale woda z ustnikiem sie przyda bo nawet jak już będziesz mogła siadać/ wstawać to organizm jest jednak oslabiony i łatwiej/ wygodniej pić z takiej małej buteleczki 🙂

• Mamusia
Monkado dzia za odpowiedź, mąż mi kupi już w szpitalu tą wodę, nie będę rano jeździć szukać 🙂
a gumę chociaż można żuć? bo już czuję ten nieprzyjemny smak w ustach bez jedzenia i picia tyle czasu 🥴 a nie byłaś głodna przez te dwie doby?

Ja jestem po oleju rycynowym (półtorej łyżki) i już po jednej wizycie na kibelku. Jezu jak mi po flakach jeździ, jakbym miała tam stado dinozaurów!! Aż się wystraszyłam!!

• Mamusia
ja juz w domku bylam na tych zawodach 🙂 siostry druzyna 1 lub 2 miejsce bedzie miala niestety jeszce nie wiem bo nie zostalismy na ogloszenie wynikow bo zaczelo padac. dojechala do nas kuzynka z facetem i bablem i spoko bylo pojechalismy do parku i na lody i jestem zadowolona choc troche innych widokow niz sciany domu 😁 z moim M srednio gadam bo mi sie nie chce z nim gadac mam jakis odrzut po tym wszystkim choc owiedzialam mu co nie co i nie skmentowal tego az dziwne.
ta dziewczyna w aucie jego brata to jeo brata nowa zdobycz- kon by sie usmial znam ja bo jest z wieku kuzynk i ijej sasiadka ale niestety opinie ma strasznie kiepska nie bede nic wiecej mowic.... zapytalam tylko M czy o n tez mial jakas kolezanke on na to no wiesz o co ty mnie podejrzewasz ja ne szukam wrazen... -ja na to "no nie wiem" - on - "to nie wierzysz mi?" ja-" hmmm... "
ufam mu niegdy nic takiego nie bylo zeby mi dal powod do tego zebym cos myslala a teraz szaleje jak nastolatek- nie wiem wplyw brata? on taki zawadiaka i lubi imprezowac.
a moze to ja i moje hormonki ciazowe..... nie wiem ale rycze co chwila o bo tak bo mi smutno.....
a lozeczko dalej nei zlozone 😠 mam t o gdzies przestaje sie wszystkim przejmowac..... bedzie skladal jak bede w szpitalu najlepsze jest to ze nie ma pojecia gdzie jest kolderka itp i jeszce nianie mamy z ta mata co wykrywa jak jest bezdech u dziecka i trzeba to pod materacyk wsadzic i pewnie o tym tez nie wie , nawet tego nie znajdzie i kij mu w nery teraz to na zlosc bym mu zrobila i urodzila oooooo
;p 🤪 🤪

• Mamusia
wiecie co , jak sie przeszlam po parku to musialam chwilke usiasc bo mi brzuch stwardnial jak cholerka!! a i jeszce zrobilam mojemu na zlosc no on zawsze nie jeddz slodkiego bo to smieci itp... i co kupilam sobie z kuzynka snickersa haha aale bylo pycha!!!