Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja juz nie licze na CUD 😞
moj wlasnie wchodzi do domu i mowi ide jesc, pozniej myc a potem jedziemy do szpitala tak ?! bo on nie chce isc jutro do pracy... jakie marzenie...

kasiulek a juz myslalam a raczej mialam nadzieje, ze wyjdziesz z Kaja widocznie nie jest nam dane chociaz Ty masz jeszcze czas :P

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
agatka168 napisał(a):
Kasiulek a dlugo po terminie rodzilas ?

Tosia jak ja znajde tylko gdzies to wypije jutro drinkaa 😁
pierwszego 10 dni drugiego 7 dni

to sie pocieszylam haha jeszcze tyle czekac no chyba ze we wtorek cos mnie ruszy po wizycie u poloznej 🙂

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Kto jutro pije olejek? 🙂
Ania, spróbuj clotrimazol 🙂

tylko że jest na receptę, a ta maśc bez recepty to nic nie daje, bo kiedyś próbowałam,
mój lekarz wraca za tydzień, a w aptece próbowałam bez recepty dostac ale farmaceuci nie chcieli iśc mi na rękę 😞
będę przyjmowac mój macmiror pewnie do samego porodu, nienawidzę tego i tych upławów po tym przez cały dzień 😞

Pojechaliśmy do obi po farbę do pokoiku małej, więc ściany będą w kolorze: słoneczne sari,
jak mnie chłopak z działu farb podkurzył 😠 na siłę chciał mi pomóż w wyborze koloru,
i zachwalał mi nobilesa, że najlepsza , bo akurat na nie patrzyłam, a wczoraj słyszałam jak zachwalał ludziom śnieżkę 😠 jak to się wyraził, że jego zdaniem to najlepsza farba na rynku,
dzisiaj jak go zapytałam czy śnieżka nie jest dobra, to stwierdził, że jak ktoś nią malował i jest zadowolony to pewnie do niej wróci 😠 idiota

U nas oberwanie chmury było, akurat jak byliśmy w sklepie, trwało godzinę, a teraz tak chłodno
dobrze że siostra i moja mama były u nas bo pewnie zalało by mi mieszkania, bo okna pootwierane, łącznie z dachowym, markiza rozwinięta,
a jutro jak będzie sucho okaże się czy samochód nie ucierpiał, bo grad leciał duży, ale mam nadzieję że nie mamy zbyt kiepskiej blachy 🙂
no a moja mama nie domknęła okna dachowego i mi dzwoni że okno mamy nieszczelne, bo leje
jakoś 4 lata dawało radę a teraz leje, ale na szczęście dużo nie zalało

Humor mi się zrąbał przez te upławy, płakac mi się chce
a mąż pojechał do teściowej, bo przecież jak zadzwoni że ma przyjechac to już ma byc,
kotlety usmażyła i oczywiście nieważne że mam obiad na jutro, kotlety mamy zjeśc
znowu zaczyna padac

Karola i jak? uspokoiło się u Ciebie? kurcze wytrzymaj do jutra

• Mamusia
agatka168 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
agatka168 napisał(a):
Kasiulek a dlugo po terminie rodzilas ?

Tosia jak ja znajde tylko gdzies to wypije jutro drinkaa 😁
pierwszego 10 dni drugiego 7 dni

to sie pocieszylam haha jeszcze tyle czekac no chyba ze we wtorek cos mnie ruszy po wizycie u poloznej 🙂
oby 🙂

• Mamusia
ania_p napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Kto jutro pije olejek? 🙂
Ania, spróbuj clotrimazol 🙂

tylko że jest na receptę, a ta maśc bez recepty to nic nie daje, bo kiedyś próbowałam,
mój lekarz wraca za tydzień, a w aptece próbowałam bez recepty dostac ale farmaceuci nie chcieli iśc mi na rękę 😞
będę przyjmowac mój macmiror pewnie do samego porodu, nienawidzę tego i tych upławów po tym przez cały dzień 😞

Pojechaliśmy do obi po farbę do pokoiku małej, więc ściany będą w kolorze: słoneczne sari,
jak mnie chłopak z działu farb podkurzył 😠 na siłę chciał mi pomóż w wyborze koloru,
i zachwalał mi nobilesa, że najlepsza , bo akurat na nie patrzyłam, a wczoraj słyszałam jak zachwalał ludziom śnieżkę 😠 jak to się wyraził, że jego zdaniem to najlepsza farba na rynku,
dzisiaj jak go zapytałam czy śnieżka nie jest dobra, to stwierdził, że jak ktoś nią malował i jest zadowolony to pewnie do niej wróci 😠 idiota

U nas oberwanie chmury było, akurat jak byliśmy w sklepie, trwało godzinę, a teraz tak chłodno
dobrze że siostra i moja mama były u nas bo pewnie zalało by mi mieszkania, bo okna pootwierane, łącznie z dachowym, markiza rozwinięta,
a jutro jak będzie sucho okaże się czy samochód nie ucierpiał, bo grad leciał duży, ale mam nadzieję że nie mamy zbyt kiepskiej blachy 🙂
no a moja mama nie domknęła okna dachowego i mi dzwoni że okno mamy nieszczelne, bo leje
jakoś 4 lata dawało radę a teraz leje, ale na szczęście dużo nie zalało

Humor mi się zrąbał przez te upławy, płakac mi się chce
a mąż pojechał do teściowej, bo przecież jak zadzwoni że ma przyjechac to już ma byc,
kotlety usmażyła i oczywiście nieważne że mam obiad na jutro, kotlety mamy zjeśc
znowu zaczyna padac

Karola i jak? uspokoiło się u Ciebie? kurcze wytrzymaj do jutra
mój mąż właśnie wywiózł teściową do jej siostry do Olsztyna: 🙂

• Mamusia
Kurcze nie wiedziałam, że już tak późno,
mój pewnie ściągnie nie wiadomo kiedy, a zarzekał się że pokoik pomaluje
no pomaluje, a raczej pomaluję sobie sama jutro 😠

zmykam na razie, muszę jeszcze trochę w garderobie poukładac, może jak się czymś zajmę to mi humor się poprawi
później sobie Was poczytam 🙂