Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kaśka jesteś po prostu niesamowita 🤪 🤪 🤪 🤪
Czekamy na Kaję!!!!!! 😘

A ja poszłam spać na godzinę, budzę się i znowu ból w klatce piersiowej, leżałam 2 godziny nie śpiąc to nie bolało. Bądź tu mądry... 🥴

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

poczytalam tylko pobieżnie, przepraszam.. ☺️

Kasialeczek trzymam kciuki, czekam na zdjęcia Kajusi no i pomysł z videochatem też jest niezły 😁

Ilka to ja właśnie zaczęłam od pomidorów i lodów 😁 Małej na szczęście nic nie jest więc jem 🙂 ale wczoraj chyba przesadziłam bo zjadlam smażonego fileta z kurczaka i Nelusie bolał brzuszek bo tak strasznie sie napinala i stękała 😮 czyli na smażone jeszcze za wcześnie 😁
Co do wiszenia na cycu to Nelka pobiła dziś rekord- od 11- 13.30 😮 coś sie najeść biedna nie mogla 😁
I z tym usg bioderek spróbuj poszukać, w krk są od czasu do czasu w rożnych prywatnych instytucjach robione takie akcje że przez parę dni jest za darmo i ja sie tak załapałam, może w wawie też coś takiego organizują?

hej,hej 🙂

Wit D podaje się od zawsze a K do 3ciego m-ca życia przy karmieniu piersią.

Co do jedzenia to ja jem wszystko, tylko te ryzykowne rzeczy w małych ilościach i owoce i warzywa jak najbardziej bo przecież tyle wit maja.

Kasia trzymam mocno kciuki i tez czkam na zdj jak nie z porodówki to chociaż Kajusi 😉

My dzis po kontroli Zojka przybrała 900g w 3tyg 🤪 🤪 ale m anemie (norma u wcześniaków) no i niestety z tym oczkiem do Poznania na konsultacje, bo lekarka powiedziała, ze pierwszy raz takie coś widzi i się nie zna. Reszta ok.

A co do lodów to my na sali z dziewczynami też stwierdziłyśmy, ze chcemy lody ale nie wiedziałyśmy czy możemy wiec jedna poszła zapytac położnych. Tak się to rozeszło, ze podobno caly oddział się śmiał, ze panie z 6tki chcą lody 🙃 🙃

• Mamusia
Hejka 😁

Skurcze są już ponad 100 ale daje rade... byłamod prysznicem ae rozwarcie w carnej dupie...

Jak się nie uda z Oxytocyna to na końcu lekarz cc mi zrobi...

korzytam z pilki, worka, chodze ale nalepiej na worku i na krześle mi się siedzi... zdjęc moze nie wstawie z porodówki choć marek mi robi :P pislam to z przerwami skurczowymi...

• Mamusia
Witam wszystkie brzuszki i mamusie! Przepraszam na wstępie że się nie udzielam, ale ja taki wstydziuch jestem 😉 Staram sie za to Was czytać na bieżąco 🙂 Gratuluje wszystkim mamusiom ślicznych i zdrowych bobasków 🙂 a brzuszkom życzę szybkiego i lekkiego rozwiązania. 🙂
Kasialeczek jesteś niesamowita 🤪 🙂 poród w akcji a Ty jeszcze masz siłe pisać na forum 🙂 Dzięki Tobie wraca mi wiara że jakoś dam rade 🙂 Trzymam kciuki aby rozwarcie strzeliło jak z bata 🙂

• Mamusia
KASIA !!!!!!!!!!!! jesteś wielka 🙂 ogólnie to jak się Ciebie czyta to luzik ten poród prawda? 😁

Niesia witaj ponownie 🙂 może tym razem dłużej zagościsz 🙂 bo wiesz czekamy na relacje z porodówki 😁

No i stało się, zaczęła mi się podobac ta piosenka 😁
http://www.youtube.com/watch?v=SYhF56heGxw

• Mamusia
ja od samego rana byłam w szpitalu bo mój młodszy synek trafił do szpitala z powodu biegunki(mąż z nim został), jak niosłam mu torbę do szpitala to spotkałam mojego gina i się mnie pyta czy to już a ja do niego że bym chciała ale mała się nie śpieszy a torbę niosę dla męża i syna bo są na oddziale