Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monkado jak ise nazywa lekarz do któego chodzisz a raczej lekarze 😁 jeśli można wiedzieć 🙂 ja też mam wizyte we wtorek i po raz pierwszy od kiedy jestem w ciąży nie będę kłóta żadnych badań krwi nie musze tylko mocz w poniedziałek jadę oddać do badania bo mocz mam co wizytę a krew co 2 czyli co 6 tyg... a większosć badań już porobionych 🙂

właśnie musiałam wsunąć kolacj i co z tego ze zjadłam 3 połówki bółki a i tak czuję się bardziej głodna niz zaczęłam je jeść ☺️ 🥴 wrrrrod ostatniej wizyty na plusie mam już 2 kg a to było 2 tyg temu 😞 😮

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzien dobry mamusie 🙂
u mnie zapowiada sie piekny dzien 🙂
a ja postanowilam ze od dzisiaj koniec z wylegiwaniem sie do poludnia i trzeba rano wstawac 🙂
wlasnie jem muszelki mocy 🙂 wiec tradycyjne sniadanko prawie zaliczone 🙂
a Wy dziewczynki pobudka 🙂 kto rano wstaje temu Pan Bóg daje 🙂 🙂

• Mamusia
hej melduje sie po nieobecnosci, jestem juz u rodzicow, przyjechalam w srode 400 km autem droga byla dobra ale troche mnie umeczyla,wczoraj bylam z mama na poszukiwaniach wozka i niestety mojego xlandera nigdzie nie bylo, juz mam naprawde metlik w glowie a to to co mi wpadlo w oko. http://www.ewozki.eu/item/194/wozek-implast-eco-line-bolder-sd-torba-gratis-gleboko-spacerowy.htm

• Mamusia
wlasnie tez na zywo ogladalam seledynowo niebieski i naprawde mi sie podoba i ma wszystko co xlender nawet budke do spacerowki mozna przedluzac tak ze nie trzeba parasolki, chyba sie jednak zdecyduje bo na xlandera to mi za dlugo czekac....boje sie tylko czy to dobra firma bo nie znalzlam opini

tosia pytalas wczoraj o to czy lezaczek jest potrzebny,wiec u jednych sie sprawdza,u jednych nie.
u mnie nadia w lezaczku spedzala 1/3 dnia bo mialam taki ktory sie rozkladal na calkiem leząco wiec odkad przyszlismy ze szpitala zasypiala w lezaczku,pare razy pokołysalam i spala,a jak sie obudzila to potrafila dosyc dlugo jeszcze w nim sobie lezec,a jak byla starsza to dawalam na pol siedząco i oglądala z lezaczka co sie wokol niej dzieje,wiec dla mnie lezaczek niezbedny ale np kolezance wogole sie nie przydal bo u nich wielka rodzina i wiecznie ktos nosil na rekach malego,na rekach zasypial wiec jak potem chciala go dac na chwile do lezaczka to byl wielki ryk ale to juz tak go sobie przyzwyczaili

• Mamusia
hej hej 🙂
A u nas piękna pogoda na zewnątrz aż szkoda sprzątać tylko na spacer trzeba iść 😁 a tak poważnie to samo sie nie posprząta a ma przyjść dziś jakaś kobietka oglądać sofę którą chcę sprzedać więc trzeba zrobić wrażenie 🙂
Ania dzięki za przypomnienie o keglu 😘
Smerfetka wózeczek bardzo mi sie podoba 🙂
Kasialeczek moim głównym prowadzącym jest pan doktor Tomasz Milewicz (przyjmuje w Koperniku dlatego rozważam tam właśnie poród) i do niego chodzę prywatnie. A jak w miedzy czasie (między wizytami) coś mnie zaniepokoi i chcę sie upewnić czy wszystko ok to idę do takiej kobietki- pani doktor Renata Wójcik (ona przyjmuje w medicover i tam nie płacę 🙂 więc chodze z oszczędności bo tamten to by mnie skasował jak za normalną wizytę 😁 )
no to uciekam do sprzątania bo mi słońce później zajdzie 😁

ja wtedy dostalam wiec taki bez wibracji i bez melodi ale jak są teraz z takimi funkcjami to jeszcze lepiej,ja ostatnio oglądalam na allegro bo chce kolezance kupic ,fajny z wygladu,z wibracjami i nie drogi http://allegro.pl/delti-lezaczek-bujaczek-nana-i2233891854.html