Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No ja właśnie to miałam na myśli, że te kupne warzywka to często pryskane a jak się ewentualnie ma takie ze domowego ogródka to inna bajka. Ja ze względu też na wygodę będę jednak słoiczki praktykować 🙂

Kasielaczek koniecznie zdaj relacje ze szkoły.

Ilka a Ty po wizycie, ciekawe jaką Ty kluseczkę nosisz 🙂

• Mamusia
Kinia dziękuję i chyba sie wepchnęłam w kolejke i dałam Tobie zaległego 🙂 także Tosia i Rosi znowu będą miały limity ☺️ 😁
Oj wiem co czujesz ja sobie właśnie w sobotę zrobiłam wolne od leżenia i pojechaliśmy na kazimierz i chociaż to moje "wielkie wyjście" to wyglądało tak że wsiadłam w samochód, Mąż wysadził mnie pod samymi drzwiami knajpy więc musialam tylko dojść do stolika, zjeść i z powrotem tak samo to i tak to było dla mnie dużo bo ludzi zobaczyłam i zagrożenie totalnym zdziczeniem troche sie oddaliło 😁
Także wyjdz do ludzi tylko powolutku i nie na długo żeby Maluszek sie nie pospieszył za bardzo 🙂

• Mamusia
Ania a Ty mi oklaska za co, bo już się pogubiłam 😁 😁

Monkado idziemy na szybkie zakupy spożywcze, na dodatek z Nikosiem także bez szaleństw, powolutku i nie za dużo chodzenia a ważne żeby chociaż na chwilę odpocząć od domu. Inaczej idzie oszaleć 😮

Zmykam na razie, bo muszę się wyszykować... idę do ludzi 🤪 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Ania a Ty mi oklaska za co, bo już się pogubiłam 😁 😁

Monkado idziemy na szybkie zakupy spożywcze, na dodatek z Nikosiem także bez szaleństw, powolutku i nie za dużo chodzenia a ważne żeby chociaż na chwilę odpocząć od domu. Inaczej idzie oszaleć 😮

Zmykam na razie, bo muszę się wyszykować... idę do ludzi 🤪 🤪 😁 😁 😁

za całokształt 😁
Muszę Was przestrzec przed stronką C&A 😁 mają tam takie słodkie rzeczy dla maluchów, że szok
cenowo, zależy co, ale niektóre ceny chyba nieźle się prezentują,
chyba zaszaleję, ale dopiero z następnej wypłaty

• Mamusia
ale mialyscie dzisiaj popoludnie....prawdziwy kabaret jak ws sie czyta...a dowcip o tesciowej przy ktorej rodza nie bedace w ciazy jest najlepszy 😁 😁 😁 😁
ja to tez racej na sloiczkach bede jechac a pozniej jak juz bedzie starszy to bede tak gotowac zeby mogl jesc z nami
a ile z was planuje wrocic odrazu po macierzynskim do pracy...bo ja planuje 2 lata zostac w domu i mam nadzieje ze finansowo wyrobimy.

• Mamusia
no ja niestety po macierzyńskim + cały urlop za 2012 rok wracam do pracy, ze względów właśnie finansowych, jakbym kończyła macierzyński 4 miesiące później mogłabym w sumie zostac, bo tak nam się kredyt spory kończy, a tak to muszę wrócic 😞

a do C&A mam kawałek, więc zakupów tam nie robię, ale ubrania dla maluchów są naprawdę słodkie
właśnie dopisałam na listę zakupów: storczyka, będzie stał u Kamilki w pokoiku 🙂

• Mamusia
Tosia z przesyłką to cena spoko 🙂 ja zapłąciłam z przesyłkją 80zł

Dzisiaj na szkole rodzenia było o pielegnacji nowordków... mianowcie ic ciekawego po za tym żeby nie używać gabek do kąpania dzieci bo to istne pastwisko dla bakterii i tu w sumie się zgodzę!!! no i żeby na początku kupić małe opakowania prodkutków do pielęgnacji bo nie wiadomo czy Nasz szkrabek ni ebędzie się uczulał na daną markę...
i zwiedzaliśmy porodówkę w sumie inaczej sboie wyobrażałam te sale do porodu 😮 myślałam ze są większe 🤪 🤪 🤪 tznnie są jakieś małe ale wydawało by się ze są dużo większe 😁 😁 😁 no i oddział położniczy cały zwiedizlismy salki są piękne i odnowione tak z e spoczko nawet są sale pojedyńcze jak by ktos sobie zarzyczył a tak to po 2 panie na sale 🙂

dziewczyny wene miłyscie rzeczywiscie sporą 🙂

Aniu super się udało z tym prysznicem 🤪 a nie chcieliscie tak jak Kinia ma 2in1 czyli oprysznic i wanna w jednym?

Rosi nie martw się handrą poprostu hormony wariują najlpeiej to pusć jakjiś kabaret i się odstresuj 🙂 albo poprzeglądaj zdjecia z USG Zojki i jej ubranka to zapomnisz o całym Bozym świecie 🙂

• Mamusia
Jezuuu jak fajnie wyjść do ludzi 😁 Szybko bo nie było Nas niecałą godzinę ale warto było 😁 😁 Zapas słodyczy uzupełniony bo owoce już miałam 😜

Ania jak gardło? 😘

Tosia mi Antoś się podoba ale na Twoim miejscu nie dałabym 😜
A z ceną materaca nie orientuje się bo już nie pamiętam nawet ile dawaliśmy.

Smerfetka ja już kiedyś pisałam że do pracy na razie w ogóle się nie wybieram 😁