Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasia ma racje, teraz to i tak mało ważne jest na koncówce. a z tym powtarzaniem wyników to co lekarz to obyczaj. ja mam - i + i musiałam powtórzyć. i wr też powtarzałam, bo akurat inna gin mnie badała, a moja mówiła że nie trzeba. a z tym paciorkowcem to też dopiero od was słyszę, bo ani gin mi nie zlecała, ani szpital w zaleceniach nie ma

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Ula może zrób paciorkowca na własną rękę, bo jak się czyta co on powoduje to wydaje się być groźny. Jak wyhodują to dostaje się antybiotyk przy porodzie 🙂
Kaśka budź tego męża!!!!!!!! 😁

chyba tak zrobie, bo co jak nie doczekam tej cesarki 😉 wszystkie lipcówki takie szybkie. i jeszcze oglądam ostatnie usg i mój maluch tez jest spory jak na wiek

• Mamusia
dziewczyny nie przejmujcie sie, ze jakies wyniki wyszly takie i takie,,,, u mniee tu w uk niema tyle badan i wogole przez cala ciaze nikt mi nawet nie zagladal do pipki czy wszystko ok czy nie

uka ty to masz jakies skurcze ja jestem nie cale 2 tyg przed terminem i nie czuje nic tzn zadnych skurczy itd... :/

• Mamusia
Karola pozytywne myślenie czyni cuda, także nie martw się na zapas 😘
Tokspolazmozę robiłam na początku ciąży tylko, USG miałam w 31tc, możliwe że teraz na wizycie prywatnej zrobi mi gin (w poniedziałek).

Tosia ciasto wygląda wyśmienicie 🤪 🙂

Agatka tak to jest z tymi studentkami na badaniach, tylko stracha mogą narobić 😮 Poród w wodzie, wow 🤪 Bardzo jestem ciekawa Twoich relacji już po 🙂

Ula ja też mam czasami takie skurcze że budzę się w nocy, ale nogi jeszcze zaciskam 😁

Kasialeczek pewnie już baraszkuje, zazdroszczęęęęę 🤪 😁

• Mamusia
Witam z rańca 😠 😠
czuwam nad Wami od 4:10 😠 😠 😠 a z baraszkowaia dupa straszna bo sama padłam jak mucha 🤪 ☺️ ale odbijemy to w weekend bo męzul ma wolne a tak to o 5 wstaje do pracy...

Agatka no studenci to potrafią namieszac u mojej szwagierkijak rodziła to najpierw zapytała jej jak ułożone dziecko po czym przyszła z połóżną i zaczęła ją macać po brzuchu i mówi ze główka tu, pupa tu, kręgosłup i nogi szkoda tylko ze sama tego nie wymacała... 😮 🤔 zjadła bym coś... chyba naleśniki zrobię jak teście pódą do pracy ☺️ 🙃

• Mamusia
Hej dziewczyny, widzę, że nie jestem sama,
Kasiu ja od 4 nie śpię, obudziłam Cię? 😁 Jestem już po śniadanku i chyba biorę się za porządki w szafkach w kuchni, a że mam ich aż 4 to chyba się szybko uwinę
Na dworze teraz 10 stopni jest, ale coś się słonko przebija to może będzie ok.

• Mamusia
hej dziewczyny a myslalam, ze bede pierwsza wlasnie moj wyszedl do pracy a ja oczy otwarte i koniec spania ide cos zjesc i wracam do lozka moze uda mi sie jeszcze przespac bo pozniej musze jakis dobry obiad ugotowac dla tego mojego bo ma urodziny 🙂
ania, kasiulek wy od 4 nie spicie a mnie w nocy taka zgaa lapala, az musialam siadac na lozku bo myslaam, ze pawia puszcze 😞
a studenci tak dobrzy sa no ale wkoncu maja sie uczyc pierwszy raz jk mialam studentka i mi krew pobierala to sie chyba 7 razy wkowala zanim pobrala, ale wybaczam jej to bo u mnie ciezko zyle znalesc jaka kolwiek 😉