Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no coś z tymi zapachami jest na rzeczy- ja nadal czuje zapach nowych mebli i wietrze ten pokój już chyba 3tydzień a Mąż mówi że powariowałam 😮 😁

Monika jeśli masz mikrofalę to zobacz czy masz funkcję odmrażania a jak nie to możesz polać gorącą wodą to sie odmrożą ale będą wtedy takie mokre i trzeba je dobrze osuszyć ręcznikami papierowymi 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monkado napisał(a):
Monika jeśli masz mikrofalę to zobacz czy masz funkcję odmrażania a jak nie to możesz polać gorącą wodą to sie odmrożą ale będą wtedy takie mokre i trzeba je dobrze osuszyć ręcznikami papierowymi 🙂

A ja jak zawsze polewam wodą to później jak smażę to całe się rozwalają. Beztalencie ze mnie 😮 W końcu znalazłam odmrażanie w mikrofali więc jest nice 😁

• Mamusia
Oj tak 6:45 to wrecz mordercza godzina 😮
Wózek wybraliśmy taki:
http://allegro.pl/wozek-captiva-nowosc-od-producenta-i2431383454.html
model mohican kolor 02 (różowo- szary) w rzeczywistości jest ładniejszy 😁
no nie śniłaś mi sie 😞 ale jak chcesz to będę dziś przed snem intensywnie o Tobie myśleć to może coś z tego będzie 😁 😁 Chociaż pisałaś że chyba chcesz urodzić po 15, tak?

• Mamusia
Widziałam laskę w galerii z takim wóziem i w rzeczywistości naprawdę prezentuje się cacy! 😁
Boże dziewczyny patrzcie co przypadkiem na yt znalazłam hahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=m_-Qtz70_z4
PAMIĘTACIE?! 😁 Czy to tylko ja w podstawówce słuchałam?

• Mamusia
Kasialeczek są rzeczy ważne (spanie) i ważniejsze (czereśnie) 🤪 😁 😁 😁

Tosia na właśnie dlatego też wolę odmarażać w mikrofali bo ta metoda z wodą to trzeba poźniej dłuuuugo taką rybkę suszyć ręcznikiem żeby sie później na patelni nie rozbebłala 🙂

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Widziałam laskę w galerii z takim wóziem i w rzeczywistości naprawdę prezentuje się cacy! 😁
Boże dziewczyny patrzcie co przypadkiem na yt znalazłam hahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=m_-Qtz70_z4
PAMIĘTACIE?! 😁 Czy to tylko ja w podstawówce słuchałam?

ale hiciory znalazłaś 😁

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Aniu to ile stopni u Ciebnie? Bo nbie daleko przecież mieszkamy siebie a mi gorąco 😲 na polu chyba 16 stopni a w domu 24 😮 no i dupa ze spania mama dzowniłą zebym podeszła do niej bo ma czereśnie i mięsko dla mnie 🙃 🙃 🙃 więc idę po skarby 😎

14 na dworze i 22 w domu, ale już wiem czemu marznę, leżę na przeciągu to zimno 🙂

• Mamusia
nom Monkado dokłądnie rzeczy ważne i ważniejsze 😜 no tak koło 15 chcę rodzić ale jak zobaczyłam Jasiula wczoraj to się zakochałam... może podprowadzę go Ilce 🙃 😁 😁 😁 😁

Tosia ja mam kasety gdzieś DJ Bobo i jeszcze Majorca i Samba De Janero czy jak to się tam pisze... dobra idę po czeresieńki i mięsko 🤪

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

Ja dopiero teraz się witam bo Mama jest u mnie 🙂 Wczoraj na wieczór już padłam, dzisiaj nie lepiej.. okrooopnie chce mi się spać 😮

Monikas mi Mężul pościel dla Jasia przygotuje jak będę w szpitalu, teraz niepotrzebnie kurzyłaby się.

Nawet nie piszcie o tym wyciszaniu się dzieciaczków przed porodem bo mój to jakiś spokojny ostatnio 🤪 Ja jeszcze troszkę chcę poczekać 😁 Tydzień na pewno muszę bo Mężul mnie prosił, ma robotę do skończenia 😁 😁 😁

Smerfetka Filipek może do wielkoludów nie będzie należał ale najważniejsze że zdrowy 🙂 🙂

Monkado mój Maluszek też ostatnio nie ma czkawki

Kasialeczek to Ci się trafiła życzliwa pani 😠

Co do skurczy to ja mimo tabletek je mam ale dużo rzadziej niż bez tabletek. Dlatego jestem bardzo ciekawa co się wydarzy jak wszystko odstawię 🤪

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
nom Monkado dokłądnie rzeczy ważne i ważniejsze 😜 no tak koło 15 chcę rodzić ale jak zobaczyłam Jasiula wczoraj to się zakochałam... może podprowadzę go Ilce

tak czytam i soboie myślę że chcesz rodzic dzisiaj bo pomyślałam o 15 ale godzinie 😁

• Mamusia
ale wy dzisiaj ranne ptaszki 🙂ja ostatnio spie dobrze wiec wykorzystuje moje ostatnie dni w spokoju na spanie.kasiulek doczytalam i widze ze nadal w dwupaku...czyli nocka zaliczona 🙂 🙂 🙂Tosia co do piosenki to ja tez sluchalam i przypominaja mi sie najlepsze czasy bo ja ja tak ko 16-17 lat mialam wiec hulalam na dyskotece przy tej piosence 😁 😁 😁czasy beztroski i zabawy 🙃 🙃 🙃

ania_p napisał(a):
Hej dziewczyny
ale dzisiaj pogoda, wieje że głowę chce urwac i taka zimnica, że hoo hoo
Kasia czekam na wieści z ktg, właśnie zaczęłam się zastanawiac jakie to są lekkie skurcze,
może też mam a nie wiem 🙂 chociaż u mnie to niech jeszcze mała posiedzi
Marta śniło mi się że urodziłaś i pisałaś na forum ze szpitala 🙂
ja do przychodni na 13 jadę, zamarznę chyba po drodze 🙂

Ania jak urodze to napewno napisze, oby tylko twoj sen nie spelnil sie w tym tygodniu 🙂 bo w niedziele na urodzinki do chrzesnicy chce jechac a i moj M powiedzial zebym, sie w tym tygodniu nie wyglupiala bo on urlopu nie dostanie :P