Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja idę zjeść 3 kilo czereśni, bo do jutra to przecież się zepsują ☺️ Może te robaczki z nich wytłumaczą mojemu synowi, że po mału pora się pakować i wyprowadzka 😁
Monkado, ja też mam jakieś wrażenie, że do 20 to polatam z brzuchem, bo już robię wszystko i pomimo krótszej szyjki i tego małego rozwarcia nic się nie dzieje, jak na złość nawet brzuchol mi nie twardnieje! Zero znaków z niebios, a Klusek jeszcze czkawki ma po 10 razy dziennie, tak mu się tam dobrze żyje 🤪
Aniu może zapytaj teściowej o jakieś dobre zaklęcia albo inne czary mary na pospieszenie Maluszków 🤪

Witam
Przepraszam, że wchodzę w Wasz wątek, ale może ktoś skorzysta.
Mam do sprzedanie zabawki, nowe bajki, ubrania dziecięce, damskie, książki itd.
Np:
smoki LEGO DUPLO od 4,99
zestaw: żołnierzyki, samochody, czołgi, helikoptery itd ponad 200elementów od 9,99
bajki Frankliny i inne od 4,99

zapraszam

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25191115

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Ja idę zjeść 3 kilo czereśni, bo do jutra to przecież się zepsują ☺️ Może te robaczki z nich wytłumaczą mojemu synowi, że po mału pora się pakować i wyprowadzka 😁
Monkado, ja też mam jakieś wrażenie, że do 20 to polatam z brzuchem, bo już robię wszystko i pomimo krótszej szyjki i tego małego rozwarcia nic się nie dzieje, jak na złość nawet brzuchol mi nie twardnieje! Zero znaków z niebios, a Klusek jeszcze czkawki ma po 10 razy dziennie, tak mu się tam dobrze żyje 🤪
Aniu może zapytaj teściowej o jakieś dobre zaklęcia albo inne czary mary na pospieszenie Maluszków 🤪

ja poszlabym sobie urwac ale sa za wysoko i na drabine nie wejde a M jest na budowie a wczesniej padal o wiec nie bylo jak 😞 musze do jutra poczekac

• Mamusia
tosiaa napisał(a):

myślę, że mogłaby zaproponowac jakąś mieszankę ziół,
mojemu M jak się czymś denerwował to zawsze ziółka robiła 😁 a że u nich nerwowośc rodzinna jest to non stop ziółka pił
moje dziecko też takie ruchliwe jest, śpi 2 - 3 godziny w ciągu dnia popołudniu,
a ruchy to ma wręcz nerwowe, mam nadzieję, że nie będzie nerwusem po mężu, tylko spokojnym aniołkiem jak ja 😜

tosiaa napisał(a):
agatka168 napisał(a):
I Podobno dzieci przed porodem sie wyciszaja a moje to jakies adhd ma 😉

Mam to samo!!!!!!!!!!!!!! 😠

oj wiem o czym mowicie, moj Filipek to chyba tez jakies ADHD ma bo wierci sie non stop i tylko czuje te jego stopki i tylek bo glowka to tylko w pecherz czasem dostane :P

• Mamusia
morskooka napisał(a):
jak to tak to tylko mój synuś jest taki spokojny?
On tak z 3 razy dziennie się poprzeciąga przez chwilę zrobi delikatny rowerek i tyle go widzieli.. 🙂

syn mojej siostry też taki spokojny był, jak chciała żeby się obudził, to mu muzykę puszczała,
albo jadła lody śnieżki, dopiero to go ruszało 😁
no ale podobno jakie dzieci w brzuszku takie poza nim, widocznie Twój synuś będzie sobie grzecznie spał, a nasze diabełki dadzą nam popalic 🙂

Kasialeczek napisał(a):
marta8508 napisał(a):
dziewczyny wiecie co, tak sopbie pomyslalam ze moze by ktoras z was podala mi nr tel bo jak mnie zlapie i urodze to nawet nie bede miala jak sie podzielic z wami to wiadomoscia...

Marta prześlij mi na skrzynkę prywatną brzuszjka to Ci odeślę numery do wszystkich dziewczyn i w tedy każda będzie miała Twój a Ty Nasze
Morskooka i stokroteczka też możecie mi przesłać na wypadek godziny ZERO 😁

przeslalam Ci juz nr 🙂

• Mamusia
dziewczyny a moja Kaja to dzisiaj wariuje 🤪 chyba szykuje się do wyjścia 🤨 bo powiem wam ( byle nie zapeszyć) ze coś się dzieje u mnie dzisiaj... może Nasza królewna chce Nam zrobić niespodziankę na 2 rocznicę ślubu która Nam jutro wypada 🤪 🤪 😎 mam co chwila twardnienie brzucha, i kilka skurczy... wiem wiem może to te przepowiadające ale mogło by się już ruszyć...

Ania teściowa napewno zaproponowała by olejek Rycynowy na wypędzenie ale nie polecam bo z reguły tylko przeleci się kilka razy do kibelka i tyle poporodzie... ponoc parzone liście malin jeszcze są ok 🙃

Marta, Morskooka to podeślę Wam numerki już jutro bo do tabelki wprowadzę i od razu do wszystkich roześlę ok 🙂 chyba że mnie mąż do stacjonarnego dopuści bo tam mam zrobione wszystko 🙂

ja pojadłam malin, czereśni, truskawek, nektarynek, zagryzłam frytkami i teraz leże i kwicze z przejedzenia 😁 😮

• Mamusia
wotam sie wieczorkiem, bylam w szpitalu na badaniach ogolnie wszystko ok ale moj Filip to do wielkoludow nie nalezy wazy 2600 i wedlog USG jestem 2 tyg do tylu w sumie zawsze tak bylo ale kazala czesto kontrolowac wage czy maly przybiera na wadze, powiedziala ze do porodu to jestem juz gotowa 😲ale ja cos czuje ze to jeszcze potrwa.A wiecie co wymyslilam ze zrobie sobie odcisk mojego brzuszka z gipsu tak na pamiatke , dzis wszystko kupilam potem zachcialo mi sie lodow i zostawilam cala torbe w kawiarni 🤢 🤢gdzie ja mam glowe i musze to jeszcze raz kupic bo 30 km nie bede sie po to wracac 😠